Zakenmensen

Roberta Bobbi Raffel Wiki Bio. Wie is de vrouw van Marcus Lemonis?

Wie is Bobbi Raffel?

Een vrouw met veel ervaring, maar die haar ware liefde heeft gevonden op een leeftijd waarop anderen het zoeken opgeven. Bobbi is een ondernemer met bedrijven in de kledingontwerpindustrie, die trouwde met de succesvolle tv-beroemdheid, zakenman en politicus Marcus Lemonis anno 2016.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zal er later helemaal spijt van krijgen ... Maar op dit moment is dit heerlijk!

Een bericht gedeeld door Bobbi Lemonis (@bobbilemonis) op 29 mei 2018 om 9:52 uur PDT

Bobbi's biografische achtergrond

Net zoals het meestal gebeurt met dit soort roem verkregen door associatie met een publiek persoon, zijn Roberta's vroege jaren nog steeds een mysterie voor de nieuwsgierige fans. Dankzij het enige sociale media-account dat ze up-to-date houdt, haar Instagram-pagina, kunnen we echter wat meer details te weten komen over haar leven vóór haar huwelijk. Hoewel haar huidige echtgenoot op 16 november 1973 werd geboren, hebben we geen informatie over haar geboortejaar. Er wordt echter algemeen aangenomen dat ze ongeveer 20 jaar ouder is dan Marcus en dat ze op 21 september jarig is.

Het gebrek aan informatie over haar ouders en broers en zussen wordt gecompenseerd met stukken over haar kinderen. Afgaande op de foto's die op Instagram zijn gedeeld, heeft ze verschillende kinderen die, al in hun volwassenheid, hun leven in eigen handen hebben genomen; een van hen is al 40 jaar oud, dus Roberta geniet er blijkbaar bijzonder van om grootmoeder te zijn.

Bobbi Raffel en Marcus Lemonis

Het bedrijfsleven kan mensen verenigen?

Hoewel haar academische achtergrond onbekend is, had Bobbi, voordat ze met Marcus trouwde, haar eigen mode-industrie-gerelateerde bedrijf gehad. Naar verluidt heeft ze ook gewerkt als salesmanager, verantwoordelijk voor logistieke operaties in dezelfde mode-industrie. Eigenlijk vond de allereerste ontmoeting tussen de twee tortelduifjes plaats tijdens een zakelijk evenement. Beiden vertegenwoordigden hun bedrijven en waren in 2016 op de COTERIE-beurs. Nadat ze met succes een deal hadden gesloten waarmee Marcus haar bedrijf kocht, hielden ze contact en begonnen kort daarna een romantische relatie. Immers, geldgerelateerde belangen hebben ook hun goede potentieel.

Tegenwoordig volgt ze nog steeds haar oude passie door haar man te helpen met zijn bedrijf. Naast zijn grote televisieprojecten, zoals De grote winst op het CNBC-kanaal , Marcus Lemonis is ook bekend vanwege zijn bedrijf Marcus Lemonis LLC., dat werkt als een conglomeraat, waarbinnen veel bedrijven opereren. De domeinen zijn divers en Roberta lijkt zich vooral bezig te houden met het ontwerpen van kledinglijnen en het lanceren van evenementen. Ze deelt elke nieuwe prestatie van hun bedrijf in Instagram-berichten: 'Trots op onze nieuwe winkel @shopmarcus in #jacksonville', vermeldt ze op een foto vanaf de opening van een winkel op 4 juli 2018.

Voorshow #lebanesefood maaltijd #de winst @theprofitcnbc https://t.co/omWLXWuX6c pic.twitter.com/ZpiAsyRNkv

- Marcus Lemonis (@marcuslemonis) 10 april 2019

Getrouwd leven

Roberta doorbrak alle stereotypen en begon in 2016 met een 20 jaar jongere man te daten, en het escaleerde snel. Marcus verraste haar met het voorstel op eerste kerstdag in 2017, waarbij hij de ring in een geschenk verstopte, waardoor het een gedenkwaardig moment werd. Nog gedenkwaardiger was haar antwoord: een krachtig 'ja' begon hun verloving en een periode van veel knuffelen en liefde.

Ze stapten al snel in het huwelijksbootje, in februari 2018, tijdens een eenvoudige maar mooie ceremonie in Hotel Bel-Air. Aanvankelijk waren ze van plan om de bruiloft in Montecito, Californië te houden, maar de modderstromen en branden in dit gebied zorgden ervoor dat ze de locatie moesten veranderen. Het feest was echter privé, met de aanwezigheid van alleen familieleden en goede vrienden, ondanks dat iedereen een enorm chique feest verwachtte.

Op dit moment is Bobbi's feed op Instagram niets meer dan schattige selfies met haar man, zoals ze constant Marcus noemt. Hun huwelijksleven is verre van geïsoleerd en thuisgebaseerd; ze reizen veel, bezoeken verschillende sport-, mode- en culturele evenementen en gaan naar concerten. Wat de locatie en het doel ook is, ze worden meestal samen gezien en lijken echt van elkaars gezelschap te genieten.

Bobbi's lichaamsafmetingen

Je zou versteld staan ​​van de manier waarop Bobby haar gezonde en mooie lichaam op haar leeftijd heeft behouden. Het is een feit dat haar blonde blonde haar, lange lengte en slanke figuur een belangrijke rol spelen in haar totale uitstraling. Wat echter het meest effect heeft, is haar grote en discrete glimlach, die ze op bijna elke foto laat zien.

Omdat Marcus ongeveer 182 cm lang is, zorgt Roberta's lengte van 167 cm ervoor dat ze er samen bijzonder aantrekkelijk uitzien.

Wie is Marcus Lemonis?

Bobbi's man is zeker degene die haar zo beroemd heeft gemaakt op haar leeftijd. Hij werd geboren in Beiroet, Libanon in een Grieks gezin, maar groeide op in de VS – zoveel interculturele ervaring tot nu toe. Bovendien heeft hij constant aan zichzelf gewerkt en zijn dromen vervuld door een wereldwijd bekende televisiepersoonlijkheid, zakenman en filantroop te worden. Gezaghebbende bronnen schatten zijn nettowaarde op ongeveer $ 1 miljard, aangezien zijn bedrijf Gander Mountain bloeit, meer succesvolle projecten vrijgeeft en banen geeft aan bijna 6.000 mensen. Het vermogen van Bobbi wordt geschat op meer dan $ 2 miljoen, maar wie telt!?

Aanbevolen