Acteurs

Rodney Rush (ook bekend als Combo in Breaking Bad) Wiki Biografie, leeftijd, vermogen

Wie is Rodney Rush?

Rodney Rush werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een schrijver, acteur en artiest, vooral bekend vanwege zijn rol in de tv-show Breaking Bad als het personage Christian Combo Ortega. Hij verscheen gedurende de eerste drie seizoenen van de show.

Bekijk dit bericht op Instagram

ABQ SANDIA PEAM TRAMWAY.. #therealrodneyrush #therealkoz

Een bericht gedeeld door Rodney Rush (@therealrodneyrush) op 25 maart 2019 om 23:00 uur PDT

De rijkdom van Rodney Rush

Hoe rijk is Rodney Rush? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hij heeft ook andere acteerprojecten gedaan, hoewel hij de meeste van zijn inspanningen op zijn muziekcarrière heeft gericht. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière in entertainment

Er is heel weinig bekend over Rodney's leven vóór zijn acteerwerk. Er zijn geen details beschikbaar over zijn jeugd, familie en opleiding. Omdat hij een carrière in de muziekindustrie wilde nastreven, begon hij als grafisch ontwerper voor verschillende muziekbedrijven. Hij maakte flyers, fotobewerking, brochures, posters, albumhoezen en animatie voor freelance projecten. Hij streefde er ook naar om het groot te maken in de muziekindustrie en heeft zijn vaardigheden in rap en hiphop al sinds zijn jeugd aangescherpt.

Rodney Rush

Uiteindelijk zou hij genoeg inkomen verwerven om zijn eigen label Five Star Records te beginnen. Hij heeft meerdere rollen binnen zijn bedrijf en doet opnames, grafische afbeeldingen en brengt ook de projecten van het bedrijf op de markt. Naast zijn werk in de muziekcabine heeft hij ook songwritingprojecten gedaan. Hierdoor kreeg hij ook toegang tot de entertainmentindustrie als scenario. Hij is ook betrokken geweest bij de muziekproductie en volgens hem heeft hij meer dan 13 albums opgenomen, waaronder een paar van zijn eigen. Hij heeft ruime ervaring met productie- en montagesoftware.

Breaking Bad

Rush verwierf een aanzienlijke hoeveelheid bekendheid toen hij werd gecast als de terugkerende personagecombinatie in de tv-show Breaking Bad. De serie speelt zich af in Albuquerque, New Mexico en volgt het leven van een depressieve scheikundeleraar op de middelbare school bij wie longkanker is vastgesteld. Hij wendt zich vervolgens tot een leven van misdaad door gekristalliseerde methamfetamine te produceren en te verhandelen om de toekomst van zijn gezin veilig te stellen voordat hij overlijdt. De titel van de show is gebaseerd op het spreektaal 'breaking bad', wat betekent dat je je wendt tot een leven van misdaad.

https://t.co/VdeuSxndgZ pic.twitter.com/drbqgYv2mn

— Rodney Rush (@RodneyRush) 4 april 2019

De show wordt beschouwd als een van de grootste televisieseries aller tijden, en de finale was een van de meest bekeken kabelshows op de Amerikaanse televisie. De show heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder 16 Primetime Emmy Awards, twee Golden Globe Awards en vier Television Critics Association Awards. De hoofdrolspeler Bryan Cranston won vier keer een Emmy Award, terwijl zijn tegenspeler Aaron Paul ook drie Emmy's won; volgens Guinness World Records is het de meest geprezen show aller tijden. Rush werd benaderd door een vriend die hem vertelde dat ze auditie zouden doen om een ​​extra in de show te zijn. De volgende dag had hij een veel grotere rol gekregen dan hij had verwacht.

Na Breaking Bad

Rodney keerde daarna terug naar zijn andere projecten Breaking Bad , en raakte betrokken bij de planning van veel evenementen. Hij heeft verschillende shows, concerten en evenementen samengesteld in heel New Mexico en de omliggende gebieden. Hij raakte ook betrokken bij het inzamelen van geld voor zijn vriend die aan cystische fibrose lijdt, met name om een ​​film te helpen maken om mensen bewust te maken van mensen die met de ziekte leven.

Hij deed ook zijn best om een ​​nieuw management- en marketingteam in dienst te nemen om hem te helpen meer acteerwerk te doen. De verhuizing gaf hem wat meer succes, want hij heeft er nog een paar gehad acteerprojecten na Breaking Bad. Een paar van zijn volgende projecten zijn Bad Buddha, een film die het verhaal volgt van een man die een wensgevend Boeddhabeeld ontdekt tijdens het zuinig winkelen, en het gebruikt om wraak te nemen op zijn ex-vriendin. Hij had ook een rol in de korte film Cadillac Respect die in 2017 werd uitgebracht, over een sociopaat die aan het hoofd staat van een Italiaans misdaadsyndicaat. Hij bracht ook een album uit genaamd Unorthodox via iTunes en Spotify.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van Rodney's romantische relaties. Hij heeft foto's van zichzelf met een klein meisje gepost, wat aangeeft dat ze zijn dochter zou kunnen zijn. Het betekent ook dat hij een vrouw of op zijn minst een langdurige vriendin zou kunnen hebben, maar het is nooit bevestigd.

Net als tal van acteurs en muzikanten is hij online zeer actief via accounts op sociale media. Hij heeft een Instagram rekening wat ons een inzicht geeft in zijn huidige focus, aangezien hij terug is gegaan naar het nastreven van zijn carrière in de muziek; hij plaatst veel promoties over zijn aankomende en recente projecten, en een paar throwback-foto's en -video's van zijn tijd in Breaking Bad. Hij heeft ook een Twitter-account waarop hij ook zijn muziek promoot terwijl hij enkele van zijn dagelijkse gedachten deelt. Hij blijft ook grafisch ontwerpen en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de kunst van zijn albums. Naast zijn twee sociale media-accounts linkt hij ook veel naar zijn Soundcloud-profiel, waarop hij zijn muziek voor het eerst gratis uitbracht voor mensen om naar te luisteren.

Aanbevolen