Beroemdheden

RogersBase Wiki Bio, vriendin, leeftijd, homo, echte naam, vermogen

Het vroege leven en gezin

Roger RogersBase DiLuigi werd geboren op 9 maart 1990 in Chicago, Illinois USA, dus onder het teken Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit. Hij groeide op in de zuidelijke buitenwijken van Chicago en genoot van zijn jeugd, maar er is niets bekend over zijn ouders, omdat hij nooit hun namen of beroepen heeft genoemd, noch namen van broers en zussen, dus we weten niet of hij die heeft.

Ik zal reageren op #MyHeroAcademia 237 om 13:30 PT!

Verbazingwekkend genoeg wordt de live reactiestream van vandaag gesponsord door @VIZMedia om bekendheid te geven aan het schattige eerste deel van 'My Hero Academia SMASH!' 6 augustus in de winkels!

KOM ZEKER AAN DE SLAG! https://t.co/HI3OQLHA2R #HeroAca pic.twitter.com/iawkMnKTG6

— RogersBase (@RogersBase) 29 juli 2019

Van toen hij een klein kind was, hield Roger van het spelen van videogames en hield hij meer van consoles dan van pc. Hij speelde games als Fire Emblem op GBA toen hij op de middelbare school zat en is er sindsdien dol op. Zijn ouders stoorden hem niet van zijn favoriete hobby, wat Roger eigenlijk hielp zijn droom na te jagen om een ​​professionele YouTuber te worden.

Opleiding

Roger ging naar de Homewood-Flossmoor High School in Chicago en studeerde af in 2008. Later ging hij naar een (niet nader genoemde) universiteit en studeerde af met een BA in Theater en Engels.

YouTube-carrière

Het begin van de gamejournalistieke carrière

Roger begon zijn carrière als gamerecensent in 2009. Toen hij een eerstejaarsstudent was op de universiteit, begon hij te schrijven voor een kleine lokale gamingwebsite – GamingVice – die zich voornamelijk richtte op de FGC en Pokemon. Hij schreef onder de bijnaam You Al Know, met de nadruk op games als Zelda, Assassin's Creed, Street Fighter 4 en vele andere. Hij schreef ook artikelen over verschillende onderwerpen, zoals Are Hardcore Gamers Lazy?, Why The Wii Crowd Will't Purchase A PS3 en The End of Mainstream Game Journalism.

Rogersbase

Succes op YouTube

Een jaar later begon Roger zijn YouTube-kanaal, op 2 juni 2010; hij begon zijn video's op verschillende anime-series te plaatsen, maar verwijderde later zijn eerste uploads. De oudste video op zijn kanaal heet nu Let It Go (from ‘FROZEN’) – Roger DiLuigi feat. Danny Lopatka; het is een muziekvideo waarin Roger het lied zingt van de hoofdpersoon van de Frozen-cartoon, Elsa, genaamd Let It Go, en zijn maat Danny Lopatka gitaar speelt. De achtergrond van de video is een kerstboom en kerstverlichting rond de kamer waarin de jongens zitten. Later uploadde Roger meer muziekvideo's, waaronder een rapnummer op de game genaamd de Legend of Zelda en een cover van Ed Sheeran's nummer genaamd I See Fire, uitgevoerd door Roger, en de video daarvoor was een compilatie van screenshots van de anime-serie getiteld One Piece. Dergelijke video's werden vaak rond de 100.000 keer bekeken.

Een paar maanden later begon Roger zijn My Reaction To...-video's te uploaden waarin hij zijn reactie filmde op verschillende plotwendingen in anime-series die hij leuk vond, een aantal nieuwe games die uitkwamen, enz. Zijn abonnees genoten van de video's en hun aantal nam snel toe - in juli 2019 trok Roger's YouTube-kanaal meer dan 200.000 abonnees. Zijn meest populaire video op zijn YouTube-kanaal is getiteld LIVE REACTION TO SMASH BROS ULTIMATE! IEDEREEN IS TERUG! RIDLEY & ECHO VECHTERS | RogersBase E3 2018 werd slechts een jaar geleden gepost en heeft meer dan 430.000 views verzameld. Zijn Theory Discussion-video's worden ook meer dan 300.000 keer bekeken per video. Roger heeft met succes samengewerkt met YouTube-persoonlijkheden als Cobanermani456, EWNetwork, Giancarloparimango11 en vele anderen.

Naast YouTube

Roger staat bekend om zijn werk als stemacteur voor Nintendo, en is ook een productdemonstrator en merkambassadeur voor Nintendo in Amerika. Roger bracht op 31 maart 2015 zijn EP met covers van populaire liedjes uit op iTunes. Op zijn Twitter-account bespreekt hij wekelijks nieuwe afleveringen van anime-series en populaire manga-hoofdstukken, genaamd One Piece. Hij recenseert ook nieuwe afleveringen van shows als My Hero Academia, Attack On Titan, One Punch Man, enz. Roger is ook verschenen in verschillende tv-series, zoals Drunk Disney (2016), Orbyt Play (2016) en Bad Box Art ( 2016-2017).

controverses

Omdat Roger voor Nintendo werkte, beloofde hij vaak wat heet nieuws te delen over verschillende games die uitkomen voor Nintendo Switch, maar zijn beloften bleken vaak nep te zijn. Zijn fans gaven hem de schuld van het hypen over nieuwe Nintendo-producten en het geven van onjuiste informatie, dus elke keer dat Roger exclusief nieuws gaat delen, haasten zijn fans zich niet om hem te geloven.

Persoonlijk leven, huidige vriendin Reagan Kathryn

Roger is al vele jaren aan het daten met de populaire cosplayer Reagan Kathryn. Ze vinden het leuk om anime-wedstrijden en -evenementen bij te wonen, samen cosplays te doen, en dan plaats de foto's van zichzelf op hun Instagram-accounts.

Cammy ?Wie is je favoriete Street Fighter-personage? Foto door Eric Carroll Photography

Gepost door Reagan Kathryn Aan woensdag 26 december 2018

Wie is Reagan Kathryn?

Reagan Kathryn werd geboren op 15 juli 1995 in Californië, VS. Ze is een internationaal cosplaymodel, die cosplays maakte van de Final Fantasy-videogamekarakters, sommige van Overwatch en zelfs Scooby-Doo. Haar Instagram-account trok bijna 110.000 volgers; ze heeft ook een pagina op Patreon waarop ze andere gebruikers aanmoedigt om haar beschermheren te worden en haar cosplays te steunen - vanaf juli 2019 heeft ze 56 beschermheren. Wat betreft haar inkomsten uit haar Instagram-account, levert elke post haar tot $ 550 op. Reagan heeft ook een Twitch-kanaal waarop ze gesponsorde games streamt, zoals Destiny Child en vele andere, met bijna 2.000 volgers. Haar Twitter profiel wordt gelezen door meer dan 24.000 mensen, terwijl haar Facebook pagina wordt gevolgd door bijna 30.000 gebruikers.

Hobby's en interessante weetjes

Roger en zijn vriendin Reagan delen hun liefde voor dieren. Ze hebben een kat en een hond in hun huis in Santa Ana, Californië en nemen hun hond vaak mee voor anime-wedstrijden. Roger houdt ook veel van koken. In mei 2018 kreeg Roger zijn eigen Amiibo-beeldje. Hij het nieuws gedeeld op zijn Instagram en zijn fans feliciteerden hem met dit geweldige cadeau. Roger is ook een grote fan van de Game of Thrones tv-serie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik vertelde @reagankathryn dat ik dacht dat die tijd dat ik als slijm reïncarneerde gewoon OK was en dit was het resultaat. ?? #AnimeExpo #AnimeExpo2019 #Cosplay

Een bericht gedeeld door RogersBase (@rogersbase) op 7 juli 2019 om 17:55 PDT

Aanwezigheid op sociale media

Roger is zeer actief op verschillende social media platforms en houdt contact met zijn fans en community. Dus, zijn Instagram account wordt gevolgd door meer dan 20.000 abonnees; zijn Twitter profiel wordt gelezen door meer dan 83.000 volgers; zijn Youtube kanaal heeft meer dan 200.000 fans gekregen. Hij is ook erg actief op Reddit - hij heeft zelfs ooit een aparte thread gemaakt voor zijn fans en community en beantwoordde alle vragen die binnen enkele uren waren geschreven. Zijn fans waren erg blij en tevreden met de manier waarop hij hun vragen beantwoordde, aangezien Roger erg beleefd, vriendelijk en aardig was tijdens het chatten met hen. De thread bereikte in een mum van tijd 350 reacties. Roger heeft ook een Twitch-streamingkanaal dat meer dan 24.000 volgers heeft. Aangezien Roger een merkambassadeur is voor Nintendo America, voorziet het bedrijf hem meestal van de nieuwste Nintendo Switch-games die hij op stream speelt.

Ik stel meestal niet mijn volledige week in #MyHeroAcademia reacties van het mangahoofdstuk aan het publiek, maar het hoofdstuk van deze week (en de live discussie die daarop volgde) rechtvaardigde het absoluut. Wat een kaakdruppel van een hoofdstuk: https://t.co/k6e2aIIKMO #HeroAca #HeroAca236 pic.twitter.com/BQ7BGlmZtQ

— RogersBase (@RogersBase) 22 juli 2019

Uiterlijk, kledingstijl

Roger heeft van nature krullend donkerbruin haar en bruine ogen; hij draagt ​​een bril. Hij is 1,75 m lang en weegt ongeveer 72 kg – zijn vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar. Wat zijn kledingstijl betreft, hij geeft de voorkeur aan casual looks en draagt ​​vaak jeans, casual shirts met korte mouwen, T-shirts met anime-prints erop, enz. Hij houdt ook van een lichtgekleurde hoed met ronde rand die hem goed staat.

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen levert Rogers YouTube-kanaal hem ongeveer $ 116.000 aan inkomsten op, terwijl hij ongeveer $ 2.200 per maand verdient met zijn kanaal. Zijn andere bronnen van inkomsten zijn zijn Twitch-kanaal en zijn ambassadeurschap voor Nintendo America. Zijn totale vermogen wordt geschat op ongeveer $ 500.000, wat in de toekomst alleen maar zal groeien, aangezien Roger een zeer vastberaden en hardwerkende persoon is.

Aanbevolen