Beroemdheden

Rory Farrell's Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, vermogen, familie

Wie is Rory Farrell?

Rory Farrell is een grote naam in de muziekindustrie, maar zijn werk concentreert zich achter de schermen; hij is eventmanager, producer en ook podcaster. Hij werkt sinds 2018 voor Sony Music als marketingmanager, naast tal van andere prestaties, waarover we later in het artikel zullen spreken.

Dus, wil je meer te weten komen over Rory Farrell, van zijn kinderjaren tot nu toe, inclusief zijn recente carrière-inspanningen en ook zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, zoals we Rory Farrell voorstellen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Rory (@thisisrory) op 23 mei 2019 om 16:19 PDT

Rory Farrell Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Rory Farrell werd geboren op 4 mei 1990 in New Jersey, VS; helaas heeft hij niets gedeeld met betrekking tot zijn vroege leven, inclusief informatie over zijn ouders, zoals hun namen en roepingen, noch of hij een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Als het op zijn opleiding aankomt, ging Rory naar de St. Peter's University, een jezuïetenuniversiteit met het hoofdkantoor in Jersey City, New Jersey, waarna hij zich inschreef aan de Fairleigh Dickinson University, waar hij een bachelordiploma in communicatie- en mediastudies behaalde.

Carrièrebegin

Rory begon zijn carrière in 2010, toen hij werd ingehuurd door de Universal Music Group| Island Def Jam als assistent op A&R/Video Promotie en Productie. Hij bleef daar twee jaar en was de leider in de productie en marketing van concerten en kleine evenementen, in een poging ze uit te groeien tot een enorm populair entertainmentevenement. Nadat zijn harde werk werd opgemerkt, werd hij aangeworven door Any Means Marketing LLC, waar hij productie- en projectmanager was, en ook verantwoordelijk voor digitale marketing. Zijn naam kreeg langzaam meer bekendheid en in 2014 werd hij aangeworven door MTV Networks, maar dit engagement duurde slechts van september tot december 2014, waarna hij zich bij Havas Sports & Entertainment aansloot als social producer. Hij bleef daar tot 2017, toen hij het bedrijf verliet en op zoek ging naar een nieuwe opdracht.

Rory Farrell

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd hij populairder en zijn harde werk werd uiteindelijk beloond in maart 2018, toen hij werd opgepikt door Sony Music Entertainment en hun marketingmanager werd. Sindsdien is hij ook algemeen directeur geworden van Dusse Palooza, een nationale touring party-serie die oorspronkelijk Henny Palooza heette. Om verder te spreken over zijn prestaties, is hij sinds mei 2016 te horen in The Joe Budden Podcast, als co-host naast de oorspronkelijke maker Joe Budden II. Onlangs zijn de twee begonnen met touren door de VS als een liveshow en zijn ze er ook in geslaagd hun podcast naar Spotify te brengen, waardoor Rory nog populairder is geworden en zijn rijkdom verder is toegenomen.

Rory Farrell Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, is hij behoorlijk populair en succesvol geworden, waardoor zijn rijkdom gestaag is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rory Farrell is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Farrell zo hoog is als $ 8 miljoen, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

FOH, ik maakte de Spotify-league-fit bang lol pic.twitter.com/YheopGhfu7

- Rory (@thisisrory) 9 april 2019

Rory Farrell Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

Wat weet je over Rory's persoonlijke leven? Welnu, deze prominente mediapersoonlijkheid is niet erg open geweest als het gaat om het delen van privégegevens, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie in de media over zijn liefdesleven of relaties. Hopelijk zal Rory in de nabije toekomst dergelijke details over zichzelf gaan delen, aangezien fans graag meer willen weten over deze succesvolle muziekproducent en evenementmanager.

Rory Farrell Internet Fame

In de loop der jaren is Rory een ster op sociale media geworden met honderdduizenden fans op sociale medianetwerken, met name Instagram en Twitter. officiële Instagram-pagina heeft meer dan 130.000 volgers, met wie hij enkele van zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals het promoten van de DussePalooza , naast andere berichten met betrekking tot het werk van hem en Joe Budden. Rory is ook behoorlijk populair op Twitter , met bijna 80.000 volgers, met wie hij ook zijn recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, maar ook enkele meningen, ideeën en interesses als het gaat om de muziekwereld, en zijn observaties over zijn en de nieuwste prestaties van Budden, naast andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente muziekproducent en evenementenmanager, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, er zijn een aantal verbazingwekkende dingen op zijn pagina's, dus bekijk het gewoon.

Aanbevolen