Beroemdheden

Rubia Garcia Wiki Bio, leeftijd, lengte, echtgenoot, kinderen, vermogen

Wie is Rubia Garcia?

Rubia Garcia werd geboren op 9 februari 1986 in New Orleans, Louisiana, VS. Ze is een lerares op een openbare school, een persoonlijkheid op sociale media en een activist, vooral bekend door online bekendheid te verwerven na het online bespreken van verschillende sociaal-culturele kwesties die viraal werden. Sindsdien heeft ze een enorm aantal volgers aangetrokken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het leven is een continu proces van leren en groeien, dat weet ik. Wat ik ook weet is dat ik MAANDEN doorbracht, in de spiegel staarde en mijn eigen spiegelbeeld niet herkende, volkomen verdwaald, en alleen mezelf zag voor hoe anderen mij zagen en niemand ... zelfs degenen die het dichtst bij me stonden, merkten het niet eens op. Deze reis terug naar huis deze zomer, was niet per ongeluk, zoals ik geloof dat niets dat in het leven gebeurt dat is. Dit was een goddelijke interventie om te voorzien in de momenten van impact die ik nodig had om mijn lot opnieuw te bepalen. Je weet dat je de reis wint als je gelukkig bent zonder reden, want op het moment dat je je geluk niet langer aan een persoon, een plaats, een gebeurtenis koppelt, wordt je ziel onmiskenbaar vrij en wordt je geest daardoor onvermijdelijk aanstekelijk. #boston #trakingwithteacherlyfe #teacherlyfe

Een bericht gedeeld door Officiële pagina voor Rubia Garcia (@nolarubiagarcia) op 28 juni 2019 om 15:04 PDT

De rijkdom van Rubia Garcia

Hoe rijk is Rubia Garcia? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar online bekendheid heeft haar geleid tot tal van kansen, zowel online als in de academische sfeer. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Rubia is van Ierse en Italiaanse afkomst en groeide op in New Orleans. Op jonge leeftijd raakte ze zeer geïnteresseerd in muziek. Ze begon klassieke en jazzmuziek te leren terwijl ze bijwoonde Edna Karr High School , dat deel uitmaakt van het New Orleans Public School System, en is gelegen in de kleine gemeenschap van Algiers op de westelijke oever van de rivier de Mississippi.

Blonde garcia

Tijdens haar tienerjaren werd ze verliefd op Latijns-Amerikaanse muziek en begon ze te dansen in 2001. Ze leerde de Salsa dansen en volgde lessen van bekende trainers zoals Jorjet Alocer, Aurelio Gonzales en Troy Anthony. De volgende jaren zou ze het vak leren, en haar liefde voor dansen zou haar ertoe brengen om een ​​korte tijd in de Dominicaanse Republiek te wonen, om verschillende dansen te leren, zoals Cha Cha, Merengue en Bachata; ze leerde ook de Spaanse taal. Na haar terugkeer naar de VS schreef ze zich in aan de Louisiana State University.

Verdere studies en dans

Garcia voltooide een bachelordiploma in strafrecht en besloot haar studie voort te zetten door zich in te schrijven bij The Universiteit van het Heilige Kruis (UOHC), een liberal arts college gevestigd in New Orleans – behaalde ze een graad in aardrijkskunde en geschiedenis. Omdat ze haar passie voor dans en muziek niet wilde opgeven, begon ze dansles te geven aan jongeren in New Orleans, aanvankelijk op basisscholen en een zwarte doelgroep. Ze hielp ook bij de wederopbouw en renovatie van dansscholen die waren beschadigd door rampen.

Dit bracht haar ertoe haar eigen dansschool te starten, genaamd Soul II Sole, die internationale bekendheid verwierf. Ze begon de wereld rond te reizen om op te treden, en bracht meer dan een decennium door met optreden en lesgeven, en werd een van de meest bekende leden van de dansgemeenschap afkomstig uit New Orleans. Ze kreeg de bijnaam La Rubia - wat de gepassioneerde danseres betekent - vanwege haar toewijding om Latin-dansen levend te houden. Door dansles te geven, ontdekte ze haar liefde voor lesgeven en besloot ze dat het een andere carrière was waar ze mee door kon gaan. Ze vond het geweldig om studenten te zien groeien, en dit bracht haar ertoe om les te geven aan de openbare scholen van Orleans Parish.

Online roem

In 2016, met toenemende spanningen in verschillende politieke sferen en raciale problemen die zich op verschillende fronten voordeden, besloot Rubia haar mening te uiten via het platform Facebook Live. Het is een livestreamingservice die beschikbaar is via de sociale mediaservice Facebook dat een van de meest populaire sociale-mediawebsites ter wereld is, met de hoogste waardering voor een nieuw beursgenoteerde beursintroductie (IPO) van $ 104 miljard. De website heeft meer dan 2,3 miljard maandelijkse actieve gebruikers van over de hele wereld.

Gepost door Blonde Garcia II Aan zondag 2 juni 2019

Ze begon met het uiten van haar mening over racistische en vluchtige omstandigheden die overal in de VS plaatsvinden, met name over pesten, onverdraagzaamheid, internettrollen en president Donald Trump. Ze bleef dit soort video's posten, wat heeft geleid tot een enorme aanhang online, waarbij veel van haar video's de virale status bereikten. Ze heeft veel zowel positieve als negatieve berichten ontvangen, waarbij de negatieve haar bekritiseerden omdat ze zwart handelde in haar video's. Ze begon toen te praten over haar persoonlijkheid en achtergrond en zei dat ze leerde een dikke huid te hebben, omdat ze opgroeide met acht broers en zussen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Garcia getrouwd is en twee kinderen uit dat huwelijk heeft. Ze is niet openhartig over haar relaties of haar huwelijk, maar houdt ze liever buiten de schijnwerpers. Ze heeft niets gezegd over haar partner, alleen dat ze haar achternaam verdiende, wat impliceert dat ze getrouwd is en dat ze de man verdient met wie ze getrouwd is. Velen twijfelen echter aan haar status, omdat het zou kunnen betekenen dat ze een alleenstaande moeder is zonder bewijs dat ze een partner heeft.

#LeraarLyfe pic.twitter.com/YATAX0tRnp

- Rubia Garcia (@NolaRubiaGarcia) 14 oktober 2018

Net als tal van online persoonlijkheden en docenten, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft meer dan 68.000 volgers op de website Instagram, waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst, ook motiverende posts en vertelt over gebeurtenissen die zijn gebeurd in haar leven als lerares. Ze heeft ook een Facebook-pagina waarop ze video's blijft plaatsen waarin ze haar mening geeft over verschillende aspecten van het leven, waaronder het huidige bestuur, en krijgt veel positieve reacties op haar video's. Ze heeft ook een Twitter-pagina met meer dan 3.000 volgers, die voornamelijk berichten van haar andere accounts promoten.

Aanbevolen