Regisseurs

Ryan Bergara's lengte, etniciteit, leeftijd, vriendin, vermogen, Wiki

Wie is Ryan Bergara?

Ryan Bergara is een veelgeprezen filmmaker, producer, schrijver en regisseur, die sinds 2014 bij BuzzFeed werkt en de creatieve kracht achter de BuzzFeed Unsolved-webserie is. Daarnaast heeft hij zijn eigen productiebedrijf - Jamexi Productions.

Dus, wil je meer te weten komen over Ryan Bergara, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente filmmaker.

Doe een MEET & GREET! Sluit me aan bij de #ToyotaCARnaval aanstaande zaterdag 30/3 in Little Tokyo om 18:00 uur! Meer info hier https://t.co/oSO8UEIdaP Zie je daar! @ToyotaUSA #Laten we ergens heengaan #tot pic.twitter.com/uCiuiO0rEe

- Ryan Bergara (@ryansbergara) 25 maart 2019

Ryan Bergara Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Ryan Steven Bergara op 26 november 1990 in Los Angeles, Californië, VS, is hij van gemengde Mexicaanse, Japanse en Filippijnse afkomst. Hij is een van de zonen van tandarts Steven Bergara en zijn vrouw Linda. Hij heeft een broer, wiens naam Jake is. Met betrekking tot zijn opleiding ging hij naar Arcadia High School en begon in deze tijd video's te maken en volgde lessen voor geavanceerde filmproductie. Na zijn toelatingsexamen schreef Ryan zich in aan de Chapman University in Orange, Californië, waar hij een Bachelor of Fine Arts-graad in televisie- en radiojournalistiek behaalde; zijn opleiding hield daar niet op, want hij volgde ook een speciale cursus verhalende televisie.

Carrièrebegin

Tijdens zijn studententijd liep Ryan stage bij Sony Pictures Entertainment als redactiestagiair, waar hij de montageapparatuur voor televisie- en filmproducties beheerde. In september 2012 trad hij in dienst bij 'Viacom' als stagiair voor productiebeheer, daarna bij Whalerock Industries als stagiair voor digitale video, en werkte hij vijf maanden onder de beroemde uitvoerend producent Gunnar Wetterberg; dit was allemaal voor zijn afstuderen aan de universiteit. Na zijn afstuderen werd Ryan officieel een werknemer bij Warelock Industries als videograaf en redacteur, en trad na een paar maanden toe tot Take One Productions, waarvoor hij zes maanden werkte als cameraman, redacteur en producent. Zijn naam begon steeds populairder te worden en in augustus werd hij gerekruteerd door de BuzzFeed.

Ryan Bergara

bondgenoot asmr verzoeken

Stijging naar bekendheid

Als onderdeel van de BuzzFeed heeft Ryan verschillende succesvolle webseries gemaakt, die gestaag hebben bijgedragen aan zijn populariteit en rijkdom. Hij heeft voornamelijk gewerkt aan de BuzzFeed Unsolved-serie, die bestaat uit de delen Supernatural, True Crime en Sports Conspiracies. De show werd behoorlijk succesvol en met zijn succes werd Ryan zelfs nog populairder. Als gelovige in het bovennatuurlijke, geesten en buitenaardse fenomenen, heeft Ryan een aantal zogenaamd spookachtige locaties verkend als onderdeel van de Supernatural-serie, zoals Villa Montezuma, Rolling Hills Hospital, vervolgens Goatman's Bridge en vele anderen.

Ryan Bergara Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, is Ryan een behoorlijk succesvolle filmmaker geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Ryan Bergara is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bergara zo hoog is als $ 1 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal het vermogen van Bergara verder toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Bekijk dit bericht op Instagram

bedankt dat ik je plus één mag zijn @marielle_scott?

Een bericht gedeeld door Ryan Bergara (@ryanbergara) op 24 juni 2019 om 10:04 uur PDT

Ryan Bergara Persoonlijk leven, Daten, Vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van Ryan? Welnu, deze prominente filmmaker heeft niet veel gedaan om informatie over zijn persoonlijke leven te verbergen, sterker nog, hij heeft bijna alles wat belangrijk is over zijn persoonlijke inspanningen gedeeld. Welnu, Ryan had van 2012 tot eind 2018 een langdurige relatie met een vrouw genaamd Helen Pan; ze te zien in een aflevering van het bovennatuurlijke, samen met Ryan. Sindsdien is hij verder gegaan en heeft hij nu een relatie met de actrice Marielle Scott.

Internetfaam

In de loop der jaren heeft Ryan een fervente fan opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officiële Instagram-pagina heeft bijna 550.000 volgers, met wie hij foto's uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, en je kunt hem op verschillende locaties zien met vrienden, familie en vriendinnen. Hij is ook behoorlijk populair op Twitter , waarop hij meer dan 220.000 volgers heeft, met wie hij zijn meningen en ideeën over verschillende onderwerpen heeft gedeeld, waarbij hij vaak zijn liefde voor de Los Angeles Lakers , onder andere berichten. Ryan is ook te vinden op Facebook , waarop hij meer dan 16.000 volgers heeft.

Gepost door Ryan Bergara Aan dinsdag 13 juni 2017

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente filmmaker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Ryan Bergara Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Ryan Bergara is en hoeveel hij weegt? Welnu, Ryan staat op 5ft 9ins, wat gelijk is aan 1,77m, terwijl hij ongeveer 150lbs of 68kg weegt - zijn vitale statistieken zijn onbekend bij de media, terwijl hij zwart haar en donkerbruine ogen heeft.

Aanbevolen