Beroemdheden

Ryan Curry's Wiki Bio. Stephen Curry's dochter leeftijd, lengte, broers en zussen

Wie is Ryan Curry?

Ryan Curry, geboren op 10 juli 2015 in Oakland, Californië, onder het altijd turbulente en mystieke teken Kreeft, is een drie jaar oude internetsensatie en een beetje een meme. Ze is zeer waarschijnlijk het best bekend als het tweede geboren kind van Stephen Steph Curry , een 31-jarige basketballer die momenteel speelt voor de Golden State Warriors van de National Basketball Association (NBA). Na op meerdere sportwebsites en -netwerken te zijn verschenen, heeft Ryan, samen met oudere zus Riley, de harten van de hele natie veroverd.

Bekijk dit bericht op Instagram

????? #coeurdelafotografie

Een bericht gedeeld door Wardell Curry (@stephencurry30) op 4 augustus 2015 om 12:48 uur PDT

Jeugd en sociale media roem

Ryan werd geboren in een familie van atleten, waarbij haar vader, oom, tante en grootvader allemaal huidige of voormalige NBA-spelers waren. Haar moeder, Ayesha, is bevallen van haar op de Medisch Centrum Alta Bates Summit in Oakland. Ryans vader, Steph Curry, staat bekend als een privépersoon die, in tegenstelling tot de meeste NBA-spelers, niet betrokken raakt bij schandalen, en er zijn ook geen geruchten rond zijn naam. Daarom wilde hij de pasgeboren Ryan niet in de openbaarheid brengen, dus besloten hij en zijn vrouw Ayesha dat een eenvoudige Instagram-aankondiging zou volstaan. Op 14 juli 2015, slechts drie dagen na de geboorte van Ryan, uploadde Steph een schattige foto van Ayesha, Riley en haar pasgeboren zusje naar zijn officiële Instagram-account, met de beschrijving ‘ Ik ben wayyyyy op, ik voel me gezegend! God is geweldig. Dank aan de artsen en het personeel van Alta Bates voor de zorg voor mijn meisjes, vooral Dr. Poddatori. Gezonde baby en @ayeshacurry is alles waar ik voor gebeden heb. #prouddaddy ’. Op 4 augustus 2015 verscheen Ryan voor de tweede keer op sociale media via een mooie foto waarop haar oudere zus te zien is, Riley die haar zachtjes op de wang kust terwijl ze slaapt. Gezien het feit dat Steph Curry meer dan 25 miljoen volgers op Instagram heeft, ging Ryan al snel viraal.

TV-optredens

Ook al is ze nog maar drie jaar oud, Ryan is al een actrice. Omdat haar vader een vermogen heeft van meer dan $ 90 miljoen , heeft Ryan het speelhuis van haar dromen gekregen. Bijna net zo groot als een eenkamerappartement, ging het speelhuis viraal en kanaal TLC vroeg Steph en zijn familie om het speelhuis en zijn dochters op te nemen in een aflevering van hun gloednieuwe show Speelhuismeesters . Ryan was het middelpunt van de eerste aflevering van de show, getiteld The Curry Family's Pony Playhouse, en betoverde kijkers in het hele land met haar aanstekelijke glimlach. Mensen vonden haar zo leuk dat TLC zelfs een tweede aflevering maakte, waarin het hele speelhuis te zien was. Ryan en haar zus Riley lachten met de filmploeg en waren zoals altijd charmant. Vaker wel dan niet, kun je haar met haar moeder, grootmoeder en zus zien kijken naar een Golden State Warriors Game, en natuurlijk haar vader aanmoedigen.

Ryan Curry

De familie van Ryan Curry

Vader: Stephen Curry

Ryan's vader, Steph, is een van de meest gedecoreerde basketballers aller tijden. Hoewel hij misschien niet beter bekend is dan sterren zoals Kobe Bryant en Michael Jordan , hij is zeker zo invloedrijk als zij. Hij heeft twee Most Valuable Player (MVP)-awards gewonnen en is van 2014 tot 2019 elk jaar geselecteerd om in de NBA All-Star Game te spelen. De maand juni in 2015 was waarschijnlijk zijn gelukkigste ooit, aangezien hij zijn eerste NBA-kampioenschap won. en zag Ryan geboren worden – allemaal in een tijdsbestek van slechts een week. Curry is een liefhebbende vader en neemt regelmatig zijn dochters mee op reis door het land en de wereld.

Moeder: Ayesha Curry

Ayesha is haar hele leven een vroom christen geweest, wat haar ertoe bracht haar nu-echtgenoot Steph te ontmoeten tijdens een jeugdkerkgroepsevenement in Charlotte. Lange tijd was er niets tussen hen aan de hand, totdat Steph werd genomineerd voor een ESPY Award en haar een bericht stuurde terwijl hij in Los Angeles was, wetende dat ze daar woonde. Grappig genoeg wees ze hem af toen hij haar de eerste keer mee uit vroeg, maar hij was volhardend en bleef haar berichten op Facebook sturen. Uiteindelijk zei ze 'ja' en ze kwamen samen in 2011, met een huwelijk dat slechts een paar maanden later volgde. Ayesha is een beroemdheid in haar eigen licht, met haar eigen kookprogramma en verschillende boeken op haar naam gepubliceerd.

De zomer draait om verse, kleurrijke gerechten. ik werkte samen met @Mango_Board om Oven Baked Chicken Tenders met Mango Slaw te maken. Het is het perfecte gerecht waar iedereen dol op zal zijn! Geen betere tijd 2 geniet van deze voedzame superfruit! #NationalMangoBoardpartner#mango#mangolove https://t.co/nNykVSFHdI pic.twitter.com/wuriKeUf4v

— Ayesha Curry (@ayeshacurry) 26 juni 2018

Zus: Riley Curry

Riley Elizabeth Curry is de oudere zus van Ryan en het eerste kind van Ayesha en Steph, geboren op 19 juli 2012. Ze is ouder dan Ryan, maar ook populairder - haar vijf minuten roem kwam toen ze crashte op een persconferentie na de wedstrijd waar haar vader was vragen gesteld door verslaggevers. Ze zong het hitnummer Blessings van Big Sean in de microfoon en zei tegen haar vader dat hij moest zwijgen. Iedereen in de kamer lachte en Riley werd een virale sensatie; ze kreeg zelfs verschillende acteeraanbiedingen na haar debuut voor de camera's.

Broer: Canon Curry

Canon Wardell Jack Curry is het jongste kind van de Curry-familie en de jongere broer van Ryan. Hij werd geboren op 2 juli 2018, tot grote vreugde van zijn vader, die verklaarde dat 'het hoog tijd werd' dat hij een zoon kreeg en dat hij 'moe was van alle dames in huis'. Riley en Ryan begonnen meteen voor hun jongere broer of zus te zorgen, wat resulteerde in veel schattige foto's die viraal gingen.

https://www.youtube.com/watch?v=0GGEVP-5_GA

Lichaamsmaten: hoe lang is Ryan Curry?

Er is geen geloofwaardige informatie over de lengte van Ryan Curry. Zelfs als er informatie was over haar lichaamsafmetingen, zou het vrij snel achterhaald zijn, vooral omdat ze drie jaar oud is en voortdurend groeit.

Aanbevolen