Beroemdheden

Ryan Henry (Black Ink Crew: Chicago) Wiki Biografie, zus, vermogen

Wie is Ryan Hendrik?

Ryan werd geboren in Chicago, Illinois, VS, op 27 mei 1986, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen, met de Amerikaanse nationaliteit, en is van Afro-Amerikaanse en Japanse etniciteit - hij kwam in de schijnwerpers nadat hij de ster werd van de Black Ink Crew : reality-tv-show in Chicago.

Bekijk dit bericht op Instagram

Motiveren. Inspireren. Leiding. Dol zijn op. Luisteren.

Een bericht gedeeld door Ryan Henry (@ryanhenrytattoo) op 17 mei 2019 om 20:03 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ryan heeft niet veel over zijn vroege leven of zijn achtergrondverhaal met het publiek gedeeld - de naam van zijn moeder is Yolan Henry-Corner, maar zijn vader is een paar jaar geleden overleden. Hij groeide op met zijn ouders en zijn twee zussen genaamd Jillian Nicole Henry en Nova Henry - Nova werd vermoord door haar vriend, een gebeurtenis die de hele familie echt schokte.

Nadat Ryan was afgestudeerd aan de Thornwood High School, besloot hij geen universitaire opleiding te volgen, maar zich liever te concentreren op zijn carrière als tatoeëerder.

Carrière van een tatoeëerder

Ryans carrière begon op een nogal droevige manier. Zijn zus Nova en nichtje Ava werden vermoord door Nova's ex-vriend Frederick Goings - Fred was een advocaat die een tijdje verkering had met Nova, maar toen ze uit elkaar gingen, vatte hij het niet goed op en vermoordde hij Nova en haar dochter Ava; Nova's zoon Noah was er helaas bij en was getuige van het hele gebeuren. Ryan had het erg moeilijk om met het verlies om te gaan, maar hij vond troost in kunst en is een van de meest populaire tattoo-artiesten in de VS geworden.

Hij opende in 2013 zijn eigen tattooshop genaamd 9MAG, ter ere van zijn overleden zus Nova en dat moment wordt beschouwd als de start van zijn carrière. Hij is er niet in geslaagd alles alleen te doen, onderweg mensen ontmoet die hem hebben geholpen na het horen van zijn verhaal - de grootste hulp kwam van zijn mentor, Miya Bailey, die hem tips en trucs liet zien over het werk dat hij doet.

Ryan Henry

Wat Ryan hielp om bekendheid te verwerven, was het maken van de Black Ink Crew: Chicago VH1's serie in 2015. De show was zowel geliefd als niet geliefd bij het publiek, omdat het veel problemen aan het licht bracht die gaande waren in de 9MAG tattooshop – medewerkers waren het grootste deel van de tijd aan het vechten, en het werd een keer zo erg dat de buren werden gevraagd de politie te bellen. Er was veel materiële schade aangericht en Ryan zou naar verluidt een onbekend wapen hebben gedragen waarvan sommigen beweerden dat het een jachtgeweer was. Het evenement stopte de uitzending van de show voor een korte periode, maar gelukkig raakte niemand gewond en werd er geen aanklacht ingediend.

Ryan verscheen ook in een enkele aflevering van de tv-serie Hip Hop Squares in 2018.

Black Ink Crew: Chicago

De show begon luchten op 26 oktober 2015 en is een spin-off van de Black Ink Crew show. Het toont de alledaagse sfeer in Ryan's 9MAG tattooshop - tot nu toe vijf seizoenen uitgezonden met in totaal 63 afleveringen. Het beschikt over enkele van de beste tattoo-artiesten in de stad Chicago, waaronder Van Johnson, Phor Brumfield en een piercer - Don Brumfield.

Persoonlijk leven en relaties

Ryan was ooit gelukkig getrouwd met Rachel Leigh, een erkende zakenvrouw - de twee ontmoetten elkaar voor het eerst op de middelbare school en werden meteen verliefd op elkaar. Ryan had echter problemen met trouw zijn wat uiteindelijk leidde tot de scheiding van de twee. Ze zijn al meer dan 10 jaar aan het verzinnen en uit elkaar gaan, maar het lijkt erop dat ze eindelijk op goede voet met elkaar kunnen staan ​​en misschien samen een toekomst hebben. Afgaande op hun Instagram-berichten, brachten de twee Valentijnsdag samen in 2018 door, terwijl Ryan Rachel een nieuwe Benz-auto schonk op moederdag op 14 mei 2018 - ze hebben een zoon genaamd Mason die in 2007 werd geboren.

Rachel runt haar eigen nagellakbedrijf Pear Nova sinds ze het in 2012 oprichtte.

Ik zie eruit alsof het me gaat kwetsen om mijn broer te vermoorden... Lol??... wacht.. ?.. verdomme. ??‍♂️ RT @BlackInkChi : #BlackInkCrewChicago terugkeren 30 mei 8/7c Aan #VH1 #ThisChicagoNigga https://t.co/0ioFFZQ1M3

— Ryan Henry (@TheRyanHenry) 6 mei 2018

Ryan bedriegt Rachel

Wat begon als geruchten, bleken al snel feiten te zijn - in september 2017 werd er gespeculeerd dat Ryan Kat Jackson zou zien, een andere tattoo-artiest, terwijl hij op dat moment met Rachel aan het daten was. Een persoon genaamd Charmaine Johnise was degene die de geruchten begon toen ze beweerde de twee samen in een badkamer te hebben gezien - om de zaken recht te zetten, ging Ryan live op internet en gaf toe een emotionele relatie met Kat te hebben gehad, maar nooit enige fysieke verbinding hebben gehad. Toen Kat werd gevraagd naar hun relatie, zei ze: ‘Ik weet niet wat dat moment was dat jullie allemaal zagen… De nacht was een waas, ik ga niet liegen. Er was misschien een beetje vriendelijkheid aan de hand, maar als je het seizoen blijft bekijken, kom je meer te weten.'

Toen Rachel gewond raakte, begon ze te daten met een man genaamd Jeremiah - het gerucht gaat dat de twee samen een baby hebben met de naam Gray, terwijl andere geruchten zeggen dat Rachel een abortus had ondergaan. Ze gingen uit elkaar na een korte relatie en Rachel kwam weer samen met Ryan.

Wie is Rachel Leigh?

Er is niet veel bekend over Rachel, omdat ze probeert haar persoonlijke leven te scheiden van haar zakelijke leven. Ze werd geboren in de VS op 11 december 1987 onder het sterrenbeeld Boogschutter, en werd enigszins populair nadat ze haar Pear Nova-nagellakbedrijf opende.

Rachel is een goed opgeleide vrouw aangezien ze in 2012 afstudeerde aan de International Academy of Design and Technology in Chicago. Ze is te vinden op haar Twitter account dat ze in juli 2009 lanceerde en waarop ze bijna 4.500 volgers heeft, terwijl je ook contact met haar kunt opnemen op haar website - je kunt ook over haar bedrijf lezen op de website en haar winkel bekijken.

#youcantsitwithus pic.twitter.com/zxiSB3hSxb

— Rachel Leigh (@RacheLeigh) 3 november 2018

De voorkeuren en andere interesses van Ryan

Ryan's favoriete acteur en actrice zijn Matt Damon en Alexandra Daddario. Hij is niet zo dol op reizen, maar zou Parijs kiezen als zijn droomvakantiebestemming. Zijn lievelingskleur is blauw, hij houdt het meest van Mexicaans eten, luistert graag naar muziek en speelt voetbal en voetbal in zijn vrije tijd.

Uiterlijk en vermogen

Ryan is momenteel 32 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en een zwarte baard, bruine ogen, is 1,83 m lang en weegt ongeveer 75 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Ryan geschat op meer dan $ 1 miljoen, en zal het waarschijnlijk blijven stijgen zolang hij blijft tatoeëren.

Aanwezigheid op sociale media

De populaire tatoeëerder is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter-account in augustus 2009 en heeft tot nu toe bijna 45.000 volgers verzameld en bijna 70.000 keer getweet. Hij is veel populairder op zijn Instagram account, want hij wordt gevolgd door meer dan 1,1 miljoen mensen terwijl hij meer dan 4.700 foto's heeft geüpload - hij heeft ook een Instagram-pagina speciaal voor zijn tattooshop - genaamd 9magtattoo .

Aanbevolen