Beroemdheden

Sabrina Vaz Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendje, feiten. Hoe oud is zij?

Wie is Sabrina Vaz?

Sabrina Vaz werd geboren op 1 oktober 1998 in Windsor, Canada, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van haar titelloze kanaal, waarop ze veel covers maakt van nummers van populaire artiesten. Haar cover van het nummer Starships van Nicki Minaj verhief haar tot online bekendheid.

Bekijk dit bericht op Instagram

he jij

Een bericht gedeeld door Boon (@sabrinavaz.123) op 30 augustus 2015 om 17:04 uur PDT

Het vermogen van Sabrina Vaz

Hoe rijk is Sabrina Vaz? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door een succesvolle online carrière, wat haar naar tal van kansen heeft geleid, waaronder samenwerking en optredens in het hele land. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Sabrina is van Portugese afkomst van vaders kant, terwijl haar moeder Frans is. Ze groeide op met een oudere zus en ontwikkelde op jonge leeftijd een sterke interesse in muziek. hield als kind van zingen en zei zelfs tegen haar ouders dat ze op een dag een populaire zangeres zou worden. Ze werd geïnspireerd door verschillende muziekgenres en viel zelfs in slaap terwijl ze naar Ricky Martin luisterde terwijl ze een microfoon in haar hand had.

Sabrina Vaz

Enkele van de andere artiesten waar ze naar luisterde, waren de Beatles, Nirvana en Lana Del Ray. Ze werd het grootste deel van haar leven gesteund door haar familie als het op muziek aankwam, en dit inspireerde haar om het vak fulltime na te streven. Er zijn echter geen details bekend over haar opleiding, omdat ze nooit publiekelijk heeft onthuld waar ze naar school ging. Uiteindelijk ontdekte ze YouTube en bedacht dat dit een mogelijk platform voor haar was om haar muziekcarrière te lanceren. Ze creëerde haar kanaal in 2009.

YouTube-carrière

Youtube is een platform voor het delen van video's dat eigendom is van Google en waarmee gebruikers hun eigen video's kunnen uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken. In de loop der jaren is de website de belangrijkste bron van video-inhoud geworden, waaronder filmtrailers, livestreams, videoblogs (vlogs), korte films, muziekvideo's en vele andere. YouTube is een van de meest populaire websites ter wereld geworden en zijn populariteit heeft geleid tot de opkomst van veel YouTube-beroemdheden en bedrijven die investeren in hun eigen kanalen binnen de website. Makers van inhoud hebben het potentieel om geld te verdienen via het Google AdSense-programma, wat hen inkomsten oplevert, afhankelijk van hoeveel mensen hun video's bekijken en advertenties tegenkomen.

Sabrina begon met het plaatsen van video's op YouTube toen ze 11 was, en de website begon net aan populariteit te winnen. Avril Lavigne. Uiteindelijk begon ze ook andere soorten inhoud te maken, waaronder vlogs die enkele aspecten van haar leven lieten zien, zoals haar ochtendroutine en haar tatoeages. Dit soort video's werd net zo populair als haar muziekcovers.

Populaire inhoud en recente inspanningen

Sommige van haar meest populaire inhoud heeft meer dan twee miljoen views - haar meest populaire video is haar cover van Starships die viraal ging en haar tot YouTube-faam verhief. Andere populaire covers die ze heeft gedaan, zijn onder meer Girlfriend en What The Hell van Avril Lavigne, en een cover van Taylor Swift's 22. Andere populaire video's zijn haar luie ochtendroutine en video's waarin wordt getoond hoe haar navel wordt doorboord. De laatste maanden richt ze zich meer op beautyvideo's.

er gebeurt niets pic.twitter.com/Pe4icQwrm3

— sabrina (@sabrinavaz) 7 oktober 2017

Ze maakt veel feature-video's die enkele van haar nieuwe outfits laten zien, en ook tutorials waarin ze make-up doet. De afgelopen maanden was ze erg geïnteresseerd in Autonome sensorische meridiaanrespons (ASMR). De ervaring wordt gekenmerkt door een tintelend gevoel op de huid dat als statisch aanvoelt, beginnend bij de hoofdhuid die naar beneden beweegt. Sommige van degenen die het ervaren, voelen een laagwaardig gevoel van euforie, wat een combinatie is van positieve gevoelens met het tintelende gevoel. ASMR wordt vaak veroorzaakt door visuele en auditieve stimuli. Voor YouTube-video's doen ze ASMR vaak via geluiden die bij hun video's worden begeleid.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van haar romantische relaties. Ze is nooit publiekelijk geweest over het hebben van een vriendje, en veel bronnen stellen dat ze single is. Ze is nog jong en richt zich waarschijnlijk niet op een langdurige relatie, maar meer op haar YouTube-carrière en haar muzikale inspanningen. Afgezien van haar familie, heeft ze ook een paar van haar goede vrienden op haar kanaal. Haar beste vriendin is haar neef Kaylie, die ook in verschillende van haar video's is verschenen, en de twee werken vaak samen als het op inhoud aankomt.

?

Gepost door Sabrina Vaz Aan maandag 17 september 2018

Ze houdt van reizen en gaat ook vaak op vrije avonden uit om te feesten. Volgens haar is een van haar grootste vrouwelijke inspiratiebronnen Marilyn Monroe. Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via verschillende sociale-mediawebsites zoals Twitter en Facebook. Ze plaatst verschillende inhoud op Twitter, waaronder enkele van haar dagelijkse gedachten, en promoot ook haar video's en communiceert regelmatig met haar vaste medewerker Kaylie. Haar Facebook-pagina promoot ook haar YouTube-account, terwijl ze ook een paar foto's bevat. Ze heeft meer dan 26.000 volgers op haar account, maar ze plaatst niet veel anders dan haar promoties.

Aanbevolen