Acteurs

Saffi Karina's Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, echtgenoot

Wie is Saffi Karina?

Saffi Karina werd geboren op 17 oktober 1986 in Engeland, en is een model, actrice en televisiepresentator, vooral bekend om haar promotie van plus-size door middel van haar professionele werk, evenals online op haar Instagram-account. Ze is erin geslaagd honderdduizenden volgers te krijgen dankzij haar professionele werk en het promoten van lichaamspositiviteit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zowel zacht als fel kunnen naast elkaar bestaan ​​en toch krachtig zijn.?

Een bericht gedeeld door S A F F I (@saffi_karina) op 31 mei 2019 om 3:59 uur PDT

Het vermogen van Saffi Karina

Hoe rijk is Saffi Karina? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 6 miljoen, verdiend door haar succesvolle veelzijdige carrière. Haar online bekendheid heeft haar talloze kansen opgeleverd, waaronder het werken met verschillende spraakmakende merken. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Er is heel weinig bekend over het leven van Saffi voordat ze online beroemd werd. Er zijn geen details over haar familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze van gemengde etniciteit is met haar erfgoedtekeningen uit verschillende landen, waaronder uit Cuba, de Filippijnen, Ierland en Hawaiiaans.

Saffi Karina

Vanaf het begin van haar leven wilde ze model worden en dat heeft ze het grootste deel van haar jeugd nagestreefd. Ze vond het echter moeilijk om een ​​doorbraak te vinden in een modellencarrière vanwege haar gewicht en lichaamsgrootte. Ze kreeg vaak te horen dat ze haar heupmaten naar beneden moest halen zodat ze kon worden aangenomen, en kreeg ook te horen dat ze mini-bh's moest dragen. Ze bezat het uiterlijk dat modelleringsprojecten rechtvaardigde, maar haar lichaam was niet het gebruikelijke voor de industriestandaard van die tijd. Ondanks alle afwijzingen bleef ze het vak voortzetten en ontdekte dat het voor haar mogelijk zou zijn om online modellenwerk uit te proberen en andere modellen te volgen die succes in het veld hebben gevonden door hun online bekendheid te ontwikkelen.

Bekendheid op sociale media

Karina leerde de website Instagram kennen, het platform voor veel modellen die later professioneel zouden worden dankzij hun populariteit ter plaatse. Instagram is een website voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook en die in 2010 is gestart. Hiermee kunnen gebruikers video's en foto's uploaden naar de service. Een van de redenen voor het succes is te wijten aan hoe gemakkelijk het is om de inhoud te bewerken en ze ook te ordenen via locatie-informatie of tags. Deze media kunnen vervolgens openbaar worden gedeeld en anderen kunnen iemands profiel leuk vinden of volgen.

? #Brooklyn pic.twitter.com/QuVORuvMTG

- Saffi K (@MsSAFFI_K) 11 november 2016

Het is een van de meest populaire sociale netwerkplatforms ter wereld geworden en heeft meer dan een miljard geregistreerde gebruikers met meer dan 500 miljoen gebruikers die dagelijks toegang hebben tot de Stories-functie. Er zijn meer dan 40 miljard foto's geüpload naar de service en het heeft de kritiek overtroffen als het gaat om de abrupte veranderingen die de website soms maakt als het gaat om beleid of interface. Ze begon veel persoonlijke foto's en fotoshoots te plaatsen, wat leidde tot veel aandacht online. Uiteindelijk groeide haar volgersaantal en trok ze de aandacht van verschillende bedrijven.

Professionele modellering

Saffi kreeg aanbiedingen voor print- en televisiecommercials, waarmee ze officieel haar carrière als professioneel model begon. Ze werd toen benaderd door modellenbureaus zoals: IMG-modellen , een internationaal modellenbureau gevestigd in Londen. Het bedrijf heeft verschillende internationale kantoren en staat bekend om het verwerven van topmodellen en het managen van hun carrière vergelijkbaar met die van entertainers. Enkele van de modellen onder het management van het bedrijf zijn Bonner Bolton, Bella Hadid, Fernanda Motta, Karen Leson, Maddie Ziegler en Xiao Wen Ju. Het bedrijf fuseerde ook met William Morris Endeavour (WME), een talentenbureau, in 2013.

Ze verhuisde voor haar werk naar New York City en werd ambassadeur voor de Amerikaanse Stichting voor Zelfmoordpreventie (AFSP), gevestigd in New York met lokale afdelingen door het hele land. Het doel van de organisatie is om levens te helpen redden en hoop te brengen aan degenen die zijn getroffen door zelfmoord. Ze creëerde ook Curve Project London, een initiatief om andere vrouwen te inspireren om het belang van lichaams- en maatacceptatie te begrijpen. Ze blijft televisie- en printwerk doen, met een paar van de bedrijven die onlangs met haar hebben samengewerkt, waaronder Love Island en Revolve.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van haar romantische relaties. Ze is nooit openbaar geweest over dit aspect van haar leven, en heeft er ook nooit iets over gezegd in interviews. Verschillende bronnen stellen dat ze waarschijnlijk nog steeds gefocust is op de ontwikkeling van haar carrière, omdat haar sociale media-pagina's geen enkele aanwijzing laten zien dat ze een relatie heeft.

…Instagram: @saffi_karinaName: Saffi Karina GonzalezVan: Londen – UKHoroscope: Libra.Model album op: #saffikarinagonzalezcgvip.#perfectsize #boldandcurvy.

Gepost door Curvy Girls – VIP Aan dinsdag 26 juni 2018

Net als tal van professionele modellen, is ze online actief via accounts op grote sociale-mediawebsites. Ze blijft regelmatig uploaden op Instagram en het is een alternatieve bron van inkomsten geworden dankzij gesponsorde berichten van tal van bedrijven. Ze heeft ook een persoonlijke Facebook-pagina, maar er is niet veel onthuld aan het publiek, behalve een paar persoonlijke foto's. Ze had eerder een blog die haar werk en modellenwerk promootte, maar deze is sinds 2015 niet meer bijgewerkt, hoewel ze nog steeds veel van haar vroege werk laat zien, inclusief fotoshoots uit die tijd. Ze postte ook over plus-size modellen die de laatste jaren veel meer worden gebruikt, aangezien studies aangeven dat verschillende lingeriebedrijven een boost in de verkoop ervaren door het gebruik van plus-size modellen voor hun producten.

Aanbevolen