Beroemde Echtgenoten

De wiki-bio van Samantha Marie Olit. Wie is de ex-vrouw van Chester Bennington?

Wie is Samantha Marie Olit, de ex-vrouw van Chester Bennington?

Chester Bennington, hoewel overleden, heeft een groot spoor achtergelaten in de rockmuziekscene, en zijn persoonlijke leven was ook turbulent, met zes kinderen achtergelaten uit twee huwelijken en een affaire. Samantha was de eerste vrouw van Chester en is muzikant en eigenaar van het platenlabel SAM Records.

Dus, wil je meer te weten komen over Samantha Marie Olit, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan de ex-vrouw van Chester Bennington, een van de grootste rockvocalisten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lyft-shenanigans gisteravond en ik kan niet geloven dat Elle en ik je echt hebben bereikt @sofia_cross & @joeberman ... zo leuk en bedankt Sophia dat je ons allemaal samen hebt laten komen in deze epische zomerpret! #hermosa #hermosabeach #dinner #dancing #mindblowing #summer

Een bericht gedeeld door Samantha Bennington (@samanthabennington) op 6 juli 2019 om 18:47 PDT

Samantha Marie Olit Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Samantha Marie Olit werd geboren op 1 december 1971 in Detroit, Michigan, VS; ze had een moeilijke jeugd, omdat ze alleen werd opgevoed door een adoptiemoeder die een ernstige ziekte kreeg en in coma raakte toen Samantha nog maar zeven jaar oud was. Ze herstelde op wonderbaarlijke wijze toen Samantha een nummer voor haar speelde dat ze zelf had opgenomen in de thuisstudio van de buren. Hierdoor werd Samantha verliefd op de muziek en naarmate ze ouder werd, besloot ze muziek als een carrière na te streven.

Carrière en opkomst tot bekendheid

Haar liefde voor muziek nam alleen maar toe en ze begon haar eigen platenlabel - SAM Records; haar eerste klant was de band The Narrow, en vanaf dat moment verbeterde haar carrière alleen maar. Samantha's naam werd populairder en in 1996 begon ze te werken met de band Gray Haze, wat niet alleen het keerpunt in haar carrière, maar ook in haar leven bleek te zijn - Chester Bennington was de zanger in de band en de twee hit het bijna onmiddellijk af. Tijdens hun romance was ze vooral gefocust op SAM Records en hun relatie, maar toen die eenmaal ontbonden was, begon ze andere interesses na te jagen.

Chester Bennington en Samantha Marie Olit

is niselle turner getrouwd?

Ze begon de dansgroep Rhythm Kittens in 2005 en voerde met de groep onder meer moderne jazz-, latin- en hiphopdansen uit. Twee jaar later begon ze meditatie-cd's voor kinderen op te nemen en trad ze toe tot het tijdschrift Zekerher.com als schrijver en redacteur. Om verder te praten over haar inspanningen, heeft Samantha zichzelf ook uitgeprobeerd als talentmanager en biedt ze onafhankelijke adviesdiensten voor aspirant-muzikanten.

Relatie met Chester Bennington

Samantha en Chester ontmoetten elkaar in 1996 toen hij deel uitmaakte van de Grey Daze-band en Samantha hun manager. De twee begonnen in hetzelfde jaar te daten en trouwden al snel. Tijdens hun tijd samen hielp Samantha Chester om zich bij Linkin Park aan te sluiten, dat eerst bekend stond als Xero. Ze steunde elke beslissing van hem en deed er alles aan om hem te helpen een ster te worden. Ze beviel in april 2002 van hun zoon, Draven Sebastian Bennington. Helaas kon hun liefde de tand des tijds niet doorstaan ​​en zijn ze officieel gescheiden in 2005. Ze bleven op goede voet, vooral vanwege hun kind, maar waren zeer goede vrienden in het geheel. Toen Chester op 20 juli 2017 dood werd gevonden, betuigde Samantha haar respect ex man via een Facebookbericht.

Samantha Marie Olit Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Samantha behoorlijk populair geworden en heeft ze de bijnaam Punk Rock Mother Teresa gekregen vanwege haar bijdrage aan de muziekscene. Haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk het vermogen van Samantha Marie Olit is, vanaf medio 2019? Gezaghebbende bronnen schatten dat het maar liefst $ 3 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Samantha Marie Olit Persoonlijk leven, relaties

Sinds haar scheiding van Chester Bennington is Samantha verder gegaan met haar liefdesleven en volgens berichten heeft ze een relatie gehad met een man genaamd A.J. Willemhout. Helaas is er geen informatie over haar persoonlijke plannen voor de toekomst, die hopelijk in de nabije toekomst veranderen.

Gepost door Samantha Bennington Aan zondag 11 maart 2018

Samantha Marie Olit Internet Fame

In de loop der jaren heeft Samantha een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 17.000 volgers, maar je hebt haar goedkeuring nodig om te zien wat ze op dit sociale mediaplatform heeft gepost. Je kunt haar vinden op Instagram ook, waarop ze bijna 14.000 volgers heeft, met wie ze gebeurtenissen en details uit zowel het persoonlijke leven als de carrière heeft gedeeld.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente muzikant, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Samantha Marie Olit Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Samantha Olit is en hoeveel ze weegt? Welnu, Samantha staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7 m, terwijl ze ongeveer 121lbs of 55kg weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-25-34 inches; ze heeft zwart haar, terwijl haar ogen bruin zijn.

Aanbevolen