Acteurs

Sami Gayle's leeftijd, vermogen, salaris, metingen, Wiki Bio

Wie is Sami Gayle?

Elke dag verschijnen er nieuwe jonge aspirant-actrices bij audities; Sami is een van hen en ze heeft al naam gemaakt. Ze heeft het sterrendom bereikt met de rol van Nicky Reagan in de tv-serie Blue Blood (2010-2019), net als een jonge actrice die al een ster is geworden.

Hup dag! Woehoe! pic.twitter.com/GZPCKFxG1D

— Sami Gayle (@SamiGayle) 4 september 2019

Sami Gayle Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Sami Gayle werd geboren op 22 januari 1996 in Weston, Florida, VS, hij is de dochter van Larry Klitzman, een advocaat en zijn vrouw Robyn, die een zakenvrouw was, maar toen Sami haar carrière lanceerde, werd ze haar manager. Sami kreeg thuisonderwijs en volgde de Advanced Placement (AP)-curriculums in alle vakken. Nadat ze het curriculum van de middelbare school had afgerond, schreef ze zich in aan de Columbia University en studeert daar nog steeds.

Carrièrebegin, Blue Blood en Rise to Stardom

Gayle's carrière begon op het podium, als Baby June in de off-Broadway-productie van het toneelstuk Gypsy met Patti LuPone in de hoofdrol. Het stuk verdiende zijn Broadway-debuut en ze herhaalde haar rol en ging verder met andere toneelrollen, eerst in het toneelstuk Oohrah! en How the Grinch Stole Christmas! De musical.

Sami Gayle

Haar debuut op het scherm kwam in 2009 in de soap As the World Turns; ze portretteerde Hayden Lawson in drie afleveringen van de zeer populaire serie, en het jaar daarop werd ze geselecteerd voor de rol van Nicky Boyle in Blue Bloods – sindsdien speelde ze in 193 afleveringen van de Primetime Emmy Award-genomineerde serie, die Sami lanceerde naar sterrendom. Ze is vanaf het begin in de show geweest, maar heeft ook aan andere projecten gewerkt.

Voortdurend succes

Sami werd bijna een ster toen ze haar carrière begon en is sindsdien doorgegaan met successen; haar filmdebuut kwam in 2011 met de rol van Erica in de dramafilm Detachment, met in de hoofdrol Adrien Brody, Christina Hendricks en Marcia Gay Harden, en het jaar daarop speelde ze Alison Loeb in de actie-misdaad-thrillerfilm Stolen met Nicolas Cage in de hoofdrol, Malin Akerman en Josh Lucas. In 2014 verscheen ze in de comedy-dramafilm Vampire Academy, en meest recentelijk speelde ze in de comedyfilm Candy Jar (2018), naast Jacob Latimore en Tom Bergeron, waardoor haar rijkdom verder toenam.

Sami Gayle Netto waarde

$ 500.000

Sami Gayle Persoonlijk leven, daten, vriendje

Wat weet je over het persoonlijke leven van Sami? Welnu, deze prominente actrice is niet erg open geweest als het gaat om dergelijke details, hoewel we erin zijn geslaagd om enkele interessante feiten over haar te ontdekken. Sami is nog steeds vrijgezel en richt zich uitsluitend op haar opkomende carrière; ze is nooit in het openbaar met iemand romantisch in verband gebracht, wat ook bewijst dat ze honderd procent toegewijd is aan acteren. Hopelijk wordt Sami meer open over haar persoonlijke leven en begint ze haar interesses en plannen te delen.

pic.twitter.com/hi1gJMrkps

— Sami Gayle (@SamiGayle) 13 april 2019

Sami Gayle Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Sami heeft haar acteertalenten bewezen, maar haar verbluffende uiterlijk heeft ook haar carrière geholpen, dus laten we haar afmetingen en uiterlijk eens bekijken. Welnu, Sami staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,68m, weegt 110lbs of 50kgs, en haar vitale statistieken zijn 32-23-33 inches; ze heeft ook bruin haar en bruine ogen.

Aanbevolen