Acteurs

Samuel Larsen (Glee) Wiki Bio, Leeftijd, Etniciteit, Vriendin, Familie

Wie is Samuel Larsen?

Samuel Larsen is een Amerikaanse zanger en acteur, die vooral bekend is door het winnen van het Glee Project reality-wedstrijdprogramma op het Oxygen Network.

Samuel Larsen Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

Samuel was geboren onder het sterrenbeeld Maagd op 28 augustus 1991 in San Francisco, Californië, VS, waardoor hij in 2019 28 jaar oud is. Haar ouders zijn Lupe Acosta en Henrik Larsen, afstammelingen van Iraanse, Deense, Spaanse en Mexicaanse etniciteit. Dit betekent dat Samuel van Amerikaanse nationaliteit is en tot een gemengde etniciteit behoort. Samuel heeft twee broers en zussen, een oudere broer genaamd Manolo Acosta en een jongere zus genaamd Morgan Larsen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hosted @mensfashionpost The Music Issue @skybarla ???photo door @gmontero_ geproduceerd door @iamsocialadam gestyled door @freakcityla met 's werelds beste tequila @oroimperial Bedankt dat je me hebt #MFPmagazine #oroimperial #oroimperialtequila

Een bericht gedeeld door @ samuellarsen op 17 september 2019 om 13:43 PDT

Wat zijn opleidingsachtergrond betreft, studeerde Samuel af aan de Murrieta Valley High School.

Professionele carrière van Samuel Larsen en opgang naar het sterrendom

Samuël ging tot auditie voor American Idol in zijn negende seizoen in 2010, maar hij werd gesneden nadat hij Hollywood had bereikt omdat hij de halve finale niet had gehaald. Later begon hij baanmodellering te doen voor Ashton Michael, een modeontwerper, waar hij Skip Arnold ontmoette, zijn aanstaande bandmaat. Daarna verhuisde hij naar Los Angeles en solliciteerde bij The Glee Project. Tegelijkertijd richtten hij en Arnold de band Bridges I Burn op, en kort daarna kregen ze gezelschap van een derde lid, Salvatore Spinelli.

Samuel componeert en speelt het grootste deel van zijn muziek. Hij ging op tournee met Palaye Royale, een rockband van 2017 tot 2018. Larsen deed ook auditie voor de rol van Sam Evans ion Glee, maar kreeg de rol niet zoals deze werd aangeboden aan Chord Overstreet. Toch maakte hij zijn eerste Glee-optreden in zijn derde seizoen op de 13eaflevering getiteld Heart speelt de rol van Joe Hart, het personage is een voorheen thuisgeschoolde christen. Tijdens de aflevering speelde Samuel twee nummers: Stereo Hearts van Gym Class Heroes en Cherish van Madonna en de mashup Cherish van The Association.

Samuel Larsen

wat is er met dannie riel gebeurd

Hoewel Samuel's prijs voor het winnen van The Glee Project zeven afleveringen was, had hij het geluk om in alle laatste tien afleveringen van het derde seizoen van Glee te verschijnen. Bovendien verscheen Samuel voor het tweede seizoen van het Glee Project als mentor, verscheen hij in het vierde seizoen van Glee in 12 afleveringen en speelde hij ook in de laatste aflevering van het laatste seizoen van Glee. In juli 2018 werd hij gecast als Zed Evans in After, Anna Todds verfilming van haar bestseller, uitgebracht op 12 april 2019.

Sommige liedjes van Samuel zijn onder meer:

 • 3 blinde kostuums
 • Zak liefde
 • Vices-EP
 • Je zou moeten weten
 • Onderwijs- Single
 • Blauw- Single

Behalve dat hij in Glee was, verscheen Samuel in verschillende films, met als meest recente Recovery, een film uit 2016 waarin hij Logan speelde, en de andere The Remains — die ook werd uitgebracht in 2016, met Samuel erin als Tommy . Hij verscheen ook in verschillende tv-shows, waaronder Hawaii Five-O in 2015 in de rol van Alfie Tucker, en Glee zoals eerder vermeld.

Samuel Larsen Persoonlijk leven, daten, vriendin en kinderen. Is hij homo?

Als het om zijn daten met het leven , Samuels seksuele geaardheid is hetero. Hij is in het verleden betrokken geweest bij één liefdesaffaire. Samuel begon te daten met Scout Taylor, een actrice, en maakte hun relatie in oktober 2011 openbaar.

Het paar werd vaak gezien op rode loper-evenementen en het leek goed met hen te gaan, maar de twee gingen begin 2013 uit elkaar en sindsdien is Samuel erin geslaagd zijn persoonlijke leven zeer privé te houden, weg van eventuele nieuwsgierige blikken. Het is niet bekend dat hij met iemand uitgaat, en dus is hij waarschijnlijk vrijgezel en streeft hij naar zijn carrière. In Glee moest Samuel een rol van hetzelfde geslacht tegenover Alex spelen. Toen hem in een interview werd gevraagd wat hij ervan vond, zei Samuel dat hij het prima vond, omdat hij wist dat de show seksualiteit onderzocht. Zijn enige zorg was wat zijn moeder zou zeggen na het zien van de show.

Gepost door Samuel Larsen Aan woensdag 31 augustus 2011

Hij belde haar zelfs van tevoren en vertelde haar dat het slechts een rol was. Hij had ook een andere rol waarvoor hij uitging en het gerucht ging dat hij homo was. Volgens hem is dat iets waar hij helemaal geen last van heeft, daar hij zich heel prettig bij voelt. Samuel's favoriete muziekartiest is Michael Jackson, zijn favoriete dier is een leeuw, en hij houdt van Kerstmis en roze, zwarte en zilveren kleuren. Hij geeft ook de voorkeur aan drama als het gaat om het filmgenre.

Lichaamsafmetingen en functies van Samuel Larsen

Samuel is een lange man met een lengte van 180 cm, met een atletische lichaamsbouw die 70 kg weegt. Hij heeft bruine ogen en donkerbruin haar. Het onderscheidende kenmerk van Samuel is zijn diepe, ingevallen ogen.

Interessante feiten over Samuel Larsen

Hier zijn een paar leuke weetjes over Samuël:

 • Hij begon op jonge leeftijd met drummen en tegen de tijd dat hij drie was, sneed zijn vader zijn drumstokken doormidden om ervoor te zorgen dat hij ze goed zou vasthouden.
 • Zijn allereerste cassette om naar te luisteren was de soundtrack van The Lion King - hij was toen drie en het was kerstavond.
 • Tijdens zijn jeugd was Samuel een grote fan van Michael Jackson. Zijn bewondering was zo groot dat hij ervoor koos om al zijn Star Wars-speelgoed te verkopen in een garage sale, om het zich te kunnen veroorloven om Michael Jackson's History-album te kopen.
 • Hij was ook gefascineerd door superhelden en op vierjarige leeftijd brak Samuel zijn elleboog terwijl hij zich voordeed als superman.
 • Samuel woonde zijn allereerste muziekconcert ooit bij op 12-jarige leeftijd - het was Van Halen.
 • Op de middelbare school was hij lid van de fanfare van de school en in zijn tweede jaar was Samuel de zanger en gitarist van de band. De band 15 North trad vaak op op muziekfestivals.
 • In 2010 nam Samuel deel aan de 9eseizoen van American Idol, een realityshow. Hij werd echter uitgeschakeld in de Hollywood-ronde.

Laatste paar dagen van #datblauwgevoel wedstrijd, stuur je inzendingen in! Ik ga ook door @Jij nu om 13:30 PT vandaag! Foto tegoed: @krystellbazan pic.twitter.com/5nwi8JjYfq

Samuel Larsen (@samuellarsen) 8 maart 2017

Volgens gezaghebbende bronnen nadert het vermogen van Larsen eind 2019 de $ 1 miljoen, verdiend door zijn acteer- en muziekcarrière in slechts dit decennium.

Aanbevolen