Ankers

Sara Donchey (KCAL 9 News) Wiki Bio, leeftijd, verloofde, baby. Is ze getrouwd?

Wie is Sara Donchey?

Sara is geboren in San Francisco, California USA, op 8 april 1990, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze staat bekend om het werk dat ze heeft gedaan als verslaggever en anker voor de KPRC TV-zender.

Bekijk dit bericht op Instagram

#goatselfie #Ready2Rodeo #NewBoyfriendWhoDis

Een bericht gedeeld door Sara Donchey (@kprc2saradonchey) op 20 maart 2018 om 11:04 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Sara is een van die mensen die hun persoonlijke zaken liever voor zichzelf houden - ze heeft niet veel over haar vroege jaren van leven met het publiek gedeeld en er is niets bekend over haar ouders en eventuele broers en zussen.

Tijdens een van haar interviews , verklaarde Sara dat ze op internet is opgegroeid en alles bijhoudt met behulp van haar Twitter-account.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in San Francisco, schreef ze zich in aan de San Francisco University en studeerde in 2012 af met een bachelor in online journalistiek. Terwijl ze nog aan de universiteit studeerde, werkte ze voor de schoolkrant en raakte bevriend. met Bay Area TV-verslaggever Joe Vazquez die aanbood haar een rondleiding te geven door zijn redactiekamer. ‘Het was de eerste keer dat ik ooit een tv-redactie binnenstapte. Hij heeft me rondgeleid. Even later werd ik aangenomen als productie-assistent, dat is de onderkant van de totempaal. Het is zelfs lager dan dat. Het is het deel van de totempaal dat in de grond zit.'

Ze was erg actief tijdens haar tijd aan de universiteit - ze was een online hoofdredacteur van de wekelijkse publicatie getiteld Golden Gate Xpress die talloze prijzen heeft gewonnen. Ze was erg goed in tekenen en was daarom ook aan het schetsen en tekenen voor de publicatie - het won meerdere prijzen terwijl ze de 'leider' was.

Carrière

Ze gebruikte internet voor de meeste dingen die ze deed – voordat ze verslaggever en presentatrice werd, werkte ze als kassier bij een pizzeria en vond ze de baan online.

Haar eerste baan in de omroepindustrie was voor het KPIX-TV-station als hun productieassistent en schrijver - het is een station dat eigendom is van CBS en actief is in San Francisco. Ze was niet erg tevreden met haar baan daar, en ze ging al snel voor KRIS-TV werken als hun verslaggever en anker - het was de eerste serieuze stap in haar carrière omdat zij degene was die verschillende belangrijke verhalen deed. zoals de dodelijke overstroming in Texas die verantwoordelijk was voor de dood van drie Corpus Christi-families, evenals de dood van de politiechef van de stad.

Ze werkte twee jaar voor het KRIS-TV-station voordat ze bij het KPRC 2-team kwam, en werkt nog steeds als anker van het KPRC Channel 2 News dat om 16.00 uur wordt uitgezonden, terwijl ze ook op zaterdag- en zondagmiddag rapporteert. Ze is nu lid van de National Association of Hispanic Journalists.

Sara Donchey

KPRC TV-station

KPRC TV virtueel kanaal 2 is nog een ander NBC-gelieerd tv-station, dat een licentie heeft in Houston, Texas, en eigendom is van de Graham Media Group. De studio's van het station zijn gevestigd in de Southwest Freeway van de wijk Sharpstown, terwijl de zender zich bevindt in Missouri City, in Fort Bend County.

KPRC is het grootste NBC-filiaal door zijn marktomvang. Het station werd voor het eerst uitgezonden op 1 januari 1949, waardoor het 70 jaar oud is - het heette KLEE-TV in 1949 en 1950, maar werd toen omgedoopt tot wat het nu heet.

hou van het leven

Sara is een erg geheimzinnig persoon als het gaat om haar liefdesleven - ze geeft mensen een beetje details zodat er iets is om over te praten. Ze trouwde in 2016 met haar wederhelft, maar ze heeft zijn identiteit niet met het publiek gedeeld - ze plaatst vaak foto's van hen samen van hun reizen en romantische diners, maar noemt nog steeds nooit zijn naam of iets over hem. Sara en haar mysterieuze man zijn ouders van een kind dat in september 2018 is geboren.

Goedemorgen LA (welke dag is het ook alweer?!) @CBSLA @PeterDaut pic.twitter.com/00f7Isgrnx

- Sara Donchey (araSaraDonchey) 12 april 2019

Likes en andere interesses

Televisie en verslaggeving zijn niet de enige dingen waar Sara in geïnteresseerd is – ze doet graag mee aan de Jeopardy-quizshow, ze is een grote dierenliefhebber en heeft twee Dobermann Pinscher-honden genaamd Hiwa en Sula – ‘het zijn de liefste, meest liefhebbende honden. Ik zal nooit andere honden hebben dan Dobermans. Bovendien jagen ze de je-weet-wel-wat uit de mensen’, Sara verklaarde: . Ze is ook een grote fan van eten - haar favoriete keuze zal altijd double-doubles zijn van In-N-Out Burger.

Uiterlijk en vermogen

Sara is momenteel 28 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar, bruine ogen, is 1,75 m lang, weegt ongeveer 64 kg en haar vitale statistieken zijn 33-25-35.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Sara geschat op meer dan $ 1 miljoen, en zal het waarschijnlijk stijgen aangezien het gemiddelde salaris van een KPRC-anker ongeveer $ 90.000 per jaar zou zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Sara is erg actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, maar is niet zo beroemd als je zou denken - ze lanceerde haar Twitter account in 2009 en heeft tot nu toe meer dan 9.000 volgers verzameld en bijna 6.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 1.300 mensen, terwijl ze slechts 12 foto's plaatste - haar beschrijving luidt: 'Ik hou van memes, GIF's en voorlezen!' Ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door ongeveer 21.000 fans.

Aanbevolen