Radiopersoonlijkheden

Sara Eisen (CNBC) Wiki, leeftijd, lengte, zwanger, salaris, echtgenoot

Wie is Sara Eisen?

Sara Eisen is een Amerikaanse journalist, tv-presentator en verslaggever, die bekendheid verwierf als mede-presentator van de populaire show Worldwide Exchange, uitgezonden op CNBC. Ze is ook te zien op Bloomberg TV en te horen op Bloomberg-radio, aangezien ze als correspondent voor het netwerk fungeert.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geen betere financiële investering dan onderwijs. Een enorme eer om gisteravond onze Champion-prijs te mogen voorstellen aan Tidjane Thiam, CEO van Credit Suisse, die de meest oprechte en inspirerende toespraak hield #endtheimpossible @roomtoread

Een bericht gedeeld door Sara Eisen (@saraeisenfx) op 17 mei 2019 om 5:19 uur PDT

Sara Eisen Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Sara Eisen werd geboren op 7 augustus 1985 in Cincinnati, Ohio, VS, en is de dochter van Drore Eisen en zijn vrouw Jane. Wat haar opleiding betreft, ging Sara naar de Medill School voor haar middelbare schoolopleiding, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Universiteit van New York, waar ze afstudeerde met een Bachelor of Arts in televisiereportages en zakelijke verslaggeving. Ze vervolgde haar opleiding aan de Northwestern University, waar ze een master in omroepjournalistiek behaalde.

Carrièrebegin

Sara begon haar carrière bij Forex TV, een lokaal kabelnieuwskanaal. Ze bleef daar echter maar een paar jaar, toen ze in 2011 vertrok om deel uit te maken van Bloomberg TV. Ze trad toe als anker en financieel verslaggever en werkte aan verschillende shows, waaronder co-verankering van Bloomberg Surveillance. Dankzij haar harde werk werd Sara steeds populairder en haar rol bij Bloomberg TV verbeterde, toen ze werd benoemd tot correspondent voor het station.

Sara Eisen

Tijdens haar tijd bij Bloomberg behandelde Sara tal van onderwerpen over de hele wereld, waaronder de nucleaire crisis in Japan en de Europese schuldencrisis, terwijl ze ook aanwezig was op G20- en IMF-bijeenkomsten. Geleidelijk aan werd ze succesvoller en haar harde werk werd opgemerkt door verschillende spraakmakende netwerken, waaronder CNBC, en ze kon een volgend aanbod van het netwerk niet weigeren.

Stijging naar bekendheid

Sara werd in 2013 een onderdeel van CNBC, officieel als correspondent, en is sindsdien in verschillende shows verschenen, waarbij ze haar eigen bijdragen aan het station heeft geleverd.

Een van haar eerste optredens op het scherm was in de show Fast Money in 2014, en sindsdien is ze gepromoveerd om te dienen als co-host en co-anker van Worldwide Exchange (2016-2018), en van 2017 tot heden is ze een correspondent op de show Morning Joe, onder andere opdrachten op het station.

Sara Eisen netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Sara voor verschillende kleine netwerken gewerkt, om zich in 2013 bij CNBC aan te sluiten en is sindsdien nationaal bekend geworden.

Het vermogen van de claim is ~ $ 500.000.

Sara Eisen Persoonlijk leven, daten, man, kinderen

Sara is bijvoorbeeld een getrouwde vrouw en haar man is Matthew Levine, hoofdredacteur van Bloomberg TV; de twee ontmoetten elkaar in 2011 toen ze bij het station kwam en begonnen te daten. Vijf jaar na hun romance trouwden Sara en Matthew tijdens een joodse huwelijksceremonie in Brooklyn op 29 mei 2016, en gingen op huwelijksreis naar Thailand. Sindsdien hebben ze twee kinderen verwelkomd, Gerson, geboren in 2016, en Samuel in 2017. Als ze niet aan het werk is en niet bij haar familie is, werkt Sara samen met liefdadigheidsorganisaties, waaronder Room to Read, dat onderwijs voor meisjes promoot.

Gelukkige verjaardag aan mijn partner @WilfredFrost ! (En ik) pic.twitter.com/do397x1l9B

- Sara Eisen (@SaraEisen) 7 augustus 2019

Daarnaast staat ze ook bekend als een groot voorstander van het Simon Wiesenthal Centrum, een Joodse mensenrechtenorganisatie die onderzoek doet naar de Holocaust.

Sara Eisen Internet Fame

Sara is ook behoorlijk actief op Instagram , waarop ze meer dan 8.000 volgers heeft, en naast posts over haar carrière heeft Sara ook details uit haar persoonlijke leven gedeeld. Als je wilt, kun je Sara ook vinden op Facebook, waar ze al meer dan 5.500 trouwe fans heeft.

Achter de schermen power lunch geen volledige shots op camera

Gepost door Sara Eisen Aan dinsdag 18 augustus 2015

Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

  • Hoogte 5ft 6 inch (1,68 m)
  • Vitale statistieken zijn 33-24-35 inch
  • BH maat is 36C
  • Blond haar
  • Ogen zijn bruin

Aanbevolen