Ankers

Sarah Dillingham (Weerkanaal) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, salaris, familie

Wie is Sarah Dillingham?

Sarah Dillingham werd geboren in 1986 in Dalton, Georgia, VS, en is een televisiepersoonlijkheid, vooral bekend door haar optreden in talloze uitzendingen van The Weather Channel, waarin ze zowel als stormspecialist als weeranalist fungeert. Voordat ze bij The Weather Channel werkte, werkte ze eerder voor CNN.

Bekijk dit bericht op Instagram

#MasterDilly #IDidIt #ThankGod #GraduationDay #GraduationWeek @texastech

Een bericht gedeeld door Sarah Dillingham (@sarahdtwc) op 17 mei 2019 om 18:55 PDT

Het vermogen van Sarah Dillingham

Hoe rijk is Sarah Dillingham? Vanaf begin 2019 schat de bron een nettowaarde van meer dan $ 600.000, verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Ze heeft talloze spraakmakende programma's op televisie gehost en heeft samengewerkt met verschillende grote namen in haar branche. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Sarah groeide op in Dalton en raakte op jonge leeftijd erg gefascineerd door het weer en meteorologie en droomde ervan om deel uit te maken van The Weather Channel. Ze bracht veel tijd door met zich af te vragen hoe het met het weer ging, dus na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in aan de University of Georgia (UGA) om haar bachelordiploma te behalen.

Sarah Dillingham

Gabriel Iglesias zijn Frankie

UGA is de openbare vlaggenschiponderzoeksuniversiteit in de regio en is een van de oudste openbare universiteiten in de Verenigde Staten. Het behoort tot de beste onderzoeksuniversiteiten in de natie en staat op de 13e plaatsealgemeen onder alle openbare universiteiten tijdens de 2019 US News & World Report-ranglijst. Het heeft ook een van de beste universiteitssteden in Amerika vanwege een levendige muziek-, restaurant- en barscene op de campus. Er zijn ook meer dan 750 studentenorganisaties, waaronder het National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division I-team, de Georgia Bulldogs. Na het afronden van haar bacheloropleiding zette ze stappen om een ​​carrière op te bouwen in de meteorologie.

Texas Tech en carrièrebegin

In 2008 schreef Dillingham zich in bij Texas Tech University (TTU) om een ​​graad in meteorologie te behalen. De universiteit is de belangrijkste instelling van de vier in het systeem van de universiteit met de zevende grootste inschrijving in Texas. Ze bieden meer dan 150 studierichtingen met onderzoeksprojecten op het gebied van atmosferische wetenschappen, epidemiologie en windenergie als enkele van de meest prominente. Tijdens haar tijd daar werkte ze aan het experiment genaamd Verification of the Origin of Rotation in Tornadoes Experiment 2 of VORTEX 2. Ze was een belangrijk lid van de tests van het team in 2009 en 2010.

Haar team was ook verantwoordelijk voor het meten van vochtigheid, temperatuur en druk van nabijgelegen tornado's die zich over de Great Plains ontwikkelden. Tijdens haar laatste jaar in Texas Tech liep ze stage bij Cable News Network ( CNN ), wat ertoe leidde dat ze een freelancefunctie bij het bedrijf kreeg. CNN was de eerste televisiezender die 24 uur per dag nieuws uitbracht, en de eerste volledig nieuwstelevisiezender in de VS. Het is beschikbaar in meer dan 100 miljoen Amerikaanse huishoudens en wordt uitgezonden in meer dan 212 landen via CNN International.

Recente inspanningen – The Weather Channel

Sarah's ervaring met CNN zou haar helpen bij de ontwikkeling van haar carrière, en terwijl ze stage liep bij het bedrijf, begon ze te werken als meteoroloog voor KLBK-TV, begon toen te werken aan haar masterdiploma en kreeg toen een baan aangeboden bij CNN als een volwaardige tijd weer producent. Met die baan werkte ze vooral achter de schermen bij de productie van weersegmenten en weergerelateerde programma's. Ze bleef meer dan een jaar bij CNN en vanwege de aard van haar werk begon ze regelmatig samen te werken met het personeel van The Weather Channel.

Gepost door Sarah Dillingham Aan maandag 25 februari 2019

Ze had veel aandacht getrokken dankzij haar passie voor de industrie en werd uiteindelijk uitgenodigd voor een ontmoeting met een van de supervisors van het netwerk, wat ertoe leidde dat ze CNN verliet om zich aan te sluiten bij Het weerkanaal (TWC), een dochteronderneming van Entertainment Studios. Het netwerk is gevestigd in Atlanta, Georgia en zendt voorspellingen uit, evenals weergerelateerd nieuws, inclusief programma's met betrekking tot weer die meer aan de entertainmentkant leunen, samen met documentaire programma's. Haar kwalificaties brachten haar er onmiddellijk toe een deskundige weerproducent en stormspecialist voor het netwerk te worden, en ze begon regelmatig te verschijnen tijdens late uitzendingen van het programma Weather Underground

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Dillingham. Ze is erin geslaagd om dat aspect van haar leven weg te houden van de media, hoewel verschillende bronnen stellen dat ze nog niet geïnteresseerd is in romantische ondernemingen, aangezien ze haar carrière aan het ontwikkelen is bij The Weather Channel.

Veel gebruik van mijn @AmHQ mok dit AM! Dank aan ons geweldige personeel voor het delen van hun koffievoorraad ?☕️☕️☕️ #FirstTimer #Hoe laat is het pic.twitter.com/QKpCxYJ95n

— Sarah Dillingham (@SarahDillingham) 29 mei 2017

Net als tal van weer-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media, waarbij ze voornamelijk berichten plaatst over haar dagelijkse gedachten en tegelijkertijd enkele van haar recente inspanningen promoot. Ze is erg vocaal over haar christelijk geloof en publiceert vaak over haar recente spirituele ontwikkelingen. Ze heeft een Instagram-account waarop verschillende persoonlijke foto's worden geplaatst, plus veel over het huidige weer en haar reizen naar verschillende delen van het land. Haar Facebook-pagina is de minst actieve van al haar accounts, omdat ze al een aantal jaren niets nieuws heeft gepost. Het laatste bericht dat ze deed was ter herdenking van haar eerste dag bij The Weather Channel in 2013 en alle geweldige herinneringen die ze heeft opgedaan Vanaf dat moment.

Aanbevolen