Beroemde Echtgenoten

Wiki-biografie van Sarah Kohan. Wie is de vrouw van Javier Hernandez?

Wie is Sa eh Kohan?

Sarah Kohan werd geboren op 6 maart 1994 in Sydney, New South Wales, Australië. Ze is een model, reisblogger en persoonlijkheid op sociale media, maar misschien het best bekend als de vrouw van profvoetballer Javier Chicharito Hernandez. Ze heeft een enorm aantal volgers online, dankzij het feit dat ze veel van haar avonturen documenteert onder de naam Moonstruck Traveller.

Bekijk dit bericht op Instagram

Noah elke seconde van de dag als hij niet eet ?❤️

Een bericht gedeeld door Sarah Kohan (@sarahkohan) op 15 juli 2019 om 10:25 uur PDT

De rijkdom van Sarah Kohan

Hoe rijk is Sarah Kohan? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar vermogen is mogelijk ook verhoogd dankzij het succes van haar man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 17 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Sarah's leven voordat ze online beroemd werd, omdat ze niet veel details over haar leven in Australië heeft gedeeld. Er zijn geen details over haar jeugd en familie, maar volgens haar is ze van Roemeense afkomst en besloot ze op jonge leeftijd een carrière in de rechten na te streven. Na het behalen van haar bachelordiploma schreef ze zich in aan de Harvard University om een ​​graad in de rechten te behalen.

Sarah Kohan

Harvard is een Ivy League-universiteit waar elk semester meer dan 20.000 studenten zijn ingeschreven. Het is de oudste instelling voor hoger onderwijs in de Verenigde Staten en is ook een van 's werelds meest prestigieuze universiteiten. De school wordt door talrijke publicaties vaak genoemd als de beste universiteit ter wereld. Er zijn 11 afzonderlijke academische eenheden binnen de universiteit en het heeft campussen in het hele grootstedelijk gebied van Boston. Ze hebben een schenking van $ 39,2 miljard en zijn daarmee de grootste van alle academische instellingen. De kosten van deelname zijn hoog, maar een grote schenking stelt de universiteit in staat financiële hulppakketten aan te bieden.

Bloggen en online succes

Kohan had aanvankelijk geen online carrière voor ogen, maar besloot in 2016 reisblogger te worden terwijl ze op vakantie was in Tonga. Tijdens haar tijd daar ging ze vrijduiken en had ze een nauwe ervaring met een walvis, waarbij ze er echt van genoot om de natuurlijke omgeving in zich op te nemen. Sindsdien deelde ze haar ervaringen online en begon haar carrière toen ze reisblogger werd. Ze is naar verschillende locaties over de hele wereld gereisd en heeft elk moment vastgelegd, gedeeld via sociale-mediawebsites zoals Instagram.

Zo heet vandaag!Het is echt heet ~ ️ Het is onvermijdelijk dat de blootstelling toeneemt, maar je moet voorzichtig zijn met UV-stralen! Verlies je niet van de hitte?? #model #heet pic.twitter.com/xd81B1NVTV

— Sarah Kohan (@sarahkohan7) 26 mei 2019

Ze is ook aantrekkelijk, wat hielp bij het opbouwen van haar volgers, en uiteindelijk werd ze gecontacteerd door verschillende bedrijven en vervolgens ondertekend met modelmanagementbedrijven zoals Elite Modelbeheer en Insanity Group. Haar online bekendheid heeft haar ook geleid tot sponsoring en partnerschappen met tal van bedrijven. Ze heeft gesponsorde berichten geplaatst voor merken zoals Kaohs en Frankie, waardoor ze extra inkomsten heeft gekregen voor haar online werk. Ze heeft ook gewerkt met Fashion Nova, een detailhandelsbedrijf in Zuid-Californië, dat bekend staat om het verkopen van goedkope clubkleding voor verschillende lichaamstypes.

Echtgenoot – Javier Hernandez

Javier begon zijn professionele voetbalcarrière in 2006, spelend voor de Mexicaanse club Guadalajara. Vier jaar na het begin van zijn professionele carrière werd hij de eerste Mexicaanse speler die zich bij Manchester United voegde en scoorde hij 20 doelpunten tijdens zijn eerste seizoen bij de club. Hij won ook de Premier League met het team tijdens zijn debuutseizoen. Hij bracht het seizoen 2014-2015 door in Real Madrid vanwege meningsverschillen met het management, en verhuisde later naar de Bundesliga om voor Bayer Leverkusen te spelen.

Na twee seizoenen in Duitsland te hebben doorgebracht, keerde hij terug naar de Premier League om voor West Ham United te spelen. Hij staat bekend om zijn zeer hoge aantal minuten per doelpunt, de meest productieve in de geschiedenis van de competitie. Hij is ook de topscorer aller tijden van Mexico en vertegenwoordigde het land in tal van nationale wedstrijden. Hij was de topscorer van de Gold Cup 2011 met zeven doelpunten en werd uitgeroepen tot de meest waardevolle speler van het toernooi. Hij speelt momenteel als spits, en heet Chicharito wat kleine erwt betekent, vaak met de naam of het symbool op zijn shirt.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Sarah ergens in 2019 met Javier trouwde nadat het duo had aangekondigd dat ze zwanger was van hun eerste kind. Hun kind werd medio 2019 geboren en de meeste van haar online content was gericht op haar zwangerschap en de daaropvolgende eerste weken van het kind. Volgens haar zal ze haar lichaam zo snel mogelijk weer in vorm ontwikkelen. Ze zal ook weer gaan reizen, en hopelijk met haar kind.

[4DEHOY] Het model Sarah Kohan, huidige partner van Javier Chicharito Hernández, is trots op haar moederschap door ...

Gepost door Digitaal 94,9 Aan vrijdag 21 juni 2019

Haar Instagram-account blijft een van haar sterkste online profielen en heeft meer dan 1,5 miljoen volgers. Het account bevat veel persoonlijke foto's, waaronder die met haar kind en anderen met haar man. Ze plaatst ook veel throwback-foto's van haar tijdreizen naar locaties zoals Tonga en Miami. Ze heeft veel eer gegeven aan haar man, die ondanks zijn drukke leven een zeer toegewijde echtgenoot en vader is. Ze gaat graag naar verschillende tropische bestemmingen en naar plaatsen zoals het strand of die met uitzicht op de oceaan. Haar oorspronkelijke account – Moonstruck Traveler – is nu ingesteld op privé en is waarschijnlijk gereserveerd voor vrienden en familie.

Aanbevolen