Acteurs

Sarah Mccreanor's Bio, Leeftijd, Verjaardag, Leeftijd, Echtgenoot, Twitter & Netto waarde

Sarah McCreanor Bio

Sarah McCreanor werd geboren in Brisbane, Queensland, Australië in 1992, en is een danseres, actrice, stuntvrouw en model, bekend om haar grote verscheidenheid aan vaardigheden om stunts en acrobatiek te doen, moeilijke choreografieën te implementeren en beeldende kunst te maken. Bij het grotere publiek staat Sarah bekend om haar interpretatie van Breannah in de televisieserie Fear The Walking Dead, en is ze ook te zien in West Side Swordy, The Redland: Survive en Girl of Steel. Hoewel ze in Australië is opgegroeid, woont Sarah momenteel in Los Angeles, Californië, VS.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is je eerste headshot-dag! Ik wist niet eens wat een headshot was, maar ik had er een. Hier ben ik op 8-jarige leeftijd die zich erg schaamde voor de hoofdband die mijn moeder me liet dragen. #firstheadshot

Een bericht gedeeld door hey ik ben smac (@smac.mccreanor) op 26 april 2018 om 18:55 PDT

Vroege jaren en onderwijs

Sarah was vanaf haar vijfde met dansen bezig en volgde een opleiding tot Tap, Klassiek en Jazz bij Wild Child Acting & Dance studio's, waar ze cum laude afstudeerde met onderscheiding. Later schreef ze zich in aan de Queensland Academy for Creative Industries om Theaterkunst en Beeldende Kunst te studeren. Na zijn afstuderen met een bachelordiploma, volgde McCreanor een postdoctorale studie aan de Queensland University of Technology, waar hij een masterdiploma in Fine Arts, Visual Art behaalde.

Professionele carriere

Bekijk dit bericht op Instagram

Klokkenluider van de Notre Smac • ? @jasminejrafael

Een bericht gedeeld door hey ik ben smac (@smac.mccreanor) op 15 april 2018 om 12:07 PDT


Samen met haar vriendin Alexandra Mitchell creëerde Sarah de comedygroep Mitch & Max, en ze namen deel aan verschillende competities, waaronder 2High Arts Festival en Out Of The Box Festival; het is het vermelden waard dat Sarah al hun routines creëerde, regisseerde en uitvoerde. Van 2007 tot 2011 was ze lid en co-choreograaf van de Velocity Dance Crew en danste ze in hun producties, waaronder Jesus Christ Superstar en Joseph & the Amazing Technicolor Dreamcoat. Als actrice was ze te zien in de korte actiedramafilm Girl of Steel: Fan Film in 2014, en zoals gezegd speelde ze in het tweede seizoen van het drama, horrorserie Fear the Walking Dead in 2015. Datzelfde jaar, ze speelde in de korte actiefilm West Side Swordy van Dan Liu en verscheen in 2017 in de speelfilm Exuberance. Als model nam ze deel aan een aantal commercials, onder meer voor Sleep Number, Apple, Google en anderen.

YouTube: Smac McCreanor


Sarah lanceerde haar YouTube-kanaal – Smac McCreanor – in de zomer van 2009. Volgens de laatste gegevens heeft ze 4.300 abonnees verzameld en meer dan 1,4 miljoen views. Haar meest populaire video's zijn Compilation of Dance Acrobatic Lifts! die meer dan 320.000 views verzamelde, How to Train Your Dragon Live Spectacular met meer dan 270.000 views, en Four Five Seconds – Rihanna, Kayne West & Paul, met bijna 150.000 views. Ze blijft haar video's regelmatig uploaden, wat helpt om haar vermogen te vergroten.

Sarah McCreanor Instagram


De danseres en actrice is actief op alle populaire sociale netwerksites, waaronder Instagram waarop ze meer dan 11.100 volgers heeft, en bijna 2.000 op Twitter, gevolgd door 2.500 op haar Facebook-account.

Sarah's persoonlijke leven

Bekijk dit bericht op Instagram

Smac, de kapstok • ? @paulkarmiryan

Een bericht gedeeld door hey ik ben smac (@smac.mccreanor) op 31 maart 2018 om 19:14 uur PDT


Verrassend genoeg voor iemand in haar beroep, houdt Sarah haar privézaken over het algemeen precies zo, dus haar burgerlijke staat is niet bekend, maar bij gebrek aan informatie die het tegendeel aangeeft, wordt aangenomen dat ze nog steeds vrijgezel is.

Aanbevolen