Beroemde Echtgenoten

Sarah Orzechowski's Wiki, hoogte. Wie is de vrouw van Brendon Urie?

Het vroege leven en gezin

Sarah Orzechowski werd geboren op 23 februari 1987 in Detroit, Michigan USA, dus onder het teken Vissen, en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Er is bijna niets bekend over haar familie, aangezien ze nooit details over de namen of beroepen van haar ouders heeft onthuld. Het is alleen bekend dat ze een broer heeft, Steve Orzechowski. Haar beide ouders leven nog en waren aanwezig bij Sarah's bruiloft met Brendon Urie - haar vader liep met haar door het gangpad.

Gepost door Sarah Orzechowski Aan maandag 21 september 2015

Opleiding

Sarah studeerde in 2005 af aan haar plaatselijke middelbare school in Detroit. Er is geen informatie over haar verdere opleiding, of ze inderdaad naar de universiteit of de universiteit is gegaan.

Carrière

Er is weinig bekend over Sarah's carrière voordat ze haar man Brendon Urie ontmoette. Voorlopig is ze een Instagram-persoonlijkheid die beweert een liefhebber van huidverzorging te zijn. Ze plaatst vaak verschillende beoordelingen en aanbevelingen van bepaalde producten, hoewel ze nooit certificaten of diploma's heeft gedeeld over haar opleiding of diploma op het gebied van cosmetologie of aangrenzende gebieden. Ze probeerde zichzelf als actrice en verscheen in 2013 in de tv-serie Good Cops (2011-heden), maar heeft niet deelgenomen aan andere tv- of filmprojecten.

Persoonlijk leven, echtgenoot Brendon Urie

Sarah ging drie jaar met Jeremy Clayton Davis, een beroemde Amerikaanse bassist, uit en ging toen uit elkaar, net voordat Jeremy een nieuw album opnam met zijn band genaamd Paramore. Jeremy had het te druk op tournee en in de studio, en hij had niet genoeg tijd om met Sarah door te brengen. Ze gingen uit elkaar slechts een paar maanden voordat Paramore hun meest succesvolle en sterkste album uitbracht, genaamd Brand New Eyes, dat topposities bereikte in tientallen hitlijsten. Sarah bleef echter niet lang vrijgezel. Ze ontmoette haar toekomstige echtgenoot, Brendon Urie, toen hij op tournee was met zijn band Panic! Bij de disco.

Sarah Orzechowski

Zowel Sarah als Brendon bevestigen dat ze elkaar per ongeluk hebben ontmoet en op slag verliefd werden. In 2011 kondigde het paar hun verloving aan en in april 2013 trouwden ze in Malibu, Californië. Voor hun bescheiden stijlvolle ceremonie kozen ze de Saddlerock Ranch en nodigden ze alleen goede vrienden en familieleden uit. Sarah's trouwjurk is gemaakt door Vera Wang, een beroemde ontwerper van trouwjurken van beroemdheden.

Brendon eenmaal gedeeld in zijn interview met SPIN in 2011 dat zijn favoriete nummer van zijn album Vices and Virtues Sarah Smiles was omdat het was opgedragen aan zijn toenmalige vriendin, en zei dat hij het nummer schreef om indruk op Sarah te maken, omdat hij verliefd op haar was: 'Ik speelde het voor haar en sindsdien zijn we aan het daten.

Dat was voor mij persoonlijk een grote stap. Ik was in staat om mijn zelfvertrouwen op te bouwen om een ​​nummer te schrijven en te proberen haar het hof te maken. Ik ben een geluksvogel'. Het is de moeite waard om te zeggen dat Brendon zichzelf als panseksueel beschouwt, wat betekent dat hij verliefd wordt op een persoon die niet om het geslacht geeft, dus mannen kunnen ook Brendon aantrekken. Hij lijkt echter trouw te zijn aan zijn vrouw, aangezien er geen geruchten of controverses zijn over hun gezinsleven - hun huwelijk ziet er sterk uit, ze blijven hun foto's op hun sociale media-profielen plaatsen en ondertitelen ze met woorden van liefde en tederheid.

Ah shit heb ik 4/20 gemist? Nou... Fijne Dag van de Aarde dan! ?? pic.twitter.com/WmW3J0vO9x

- Brendon Urie (@brendonurie) 22 april 2017

Wie is Brendon Urie?

Brendon Urie werd geboren op 12 april 1987 in St. George, Utah, VS, en is de zanger van de band Panic! bij de disco. De band heeft zes albums uitgebracht, hun eerste genaamd A Fever You Can't Sweat Out in 2005 - de single van dit album genaamd I Write Sins Not Tragedies werd een hit en behaalde 1,8 miljoen verkopen. Brendon verscheen onlangs in de Broadway-musical Kinky Boots, en gedeeld op Instagram dat hij van deze ervaring genoot en uitkeek naar meer uitnodigingen van Broadway. Op 26 april 2019 nam Urie het nieuwe nummer ME! met Taylor Swift, die zal worden opgenomen in Taylor's aankomende zevende studioalbum getiteld Lover - ME! werd de eerste single van dat album.

Brendon werkte eerder samen met sterren en bands als Every Time I Die, Travie McCoy, Dillon Franci en nog veel meer. Hij schreef ook het nummer Not A Simple Sponge voor een andere Broadway-musical - SpongeBob SquarePants.

Hobby's en interessante weetjes

Sarah en Brendon proberen hun vrije tijd altijd samen door te brengen. Brendon zei dat ze op een dag besloten iets te doen om fit te blijven, maar ze hebben allebei een hekel aan trainingen. Dus surfen was een perfecte oplossing voor hen, want ze waren het er allebei over eens dat het inderdaad een echte work-out was. Hoewel ze het allebei heel eng vonden, genoten ze ervan en gaan er nu vaak voor als ze de kans hebben. Ze houden er ook van om rustige avonden door te brengen met het spelen van videogames, zoals Call of Duty: Black Ops, vooral de zombieversie van de game.

Sarah en Brendon luisteren ook graag naar muziek, bijna alle nummers van Paul Simon, ook de band Arcade Fire en hun album The Suburbs. Als hondenliefhebbers hebben Brendon en Sarah een Jack Russell Terrier en een Franse Bulldog, die veel tijd met hun huisdieren doorbrengen en van hun gezelschap genieten.

Aanwezigheid op sociale media

Sarah gebruikte haar meisjesnaam op alle sociale-mediaplatforms, maar ze veranderde al haar ID's in Sarah Urie toen ze met Brendon trouwde, dus je kunt haar nu onder haar nieuwe naam vinden. Haar Instagram account heeft nu meer dan 840.000 abonnees. Ze is ook erg actief op Twitter, haar profiel wordt gelezen door meer dan 222.000 lezers.

Wat Brendon Urie betreft, het is niet verwonderlijk dat zijn profielen veel populairder zijn dan die van zijn vrouw - die van hem Instagram zijn account wordt gevolgd door meer dan 4,5 miljoen abonnees, terwijl zijn Twitter wordt gelezen door meer dan 2,2 miljoen gebruikers.

Uiterlijk, kledingstijl

Sarah heeft zwart haar dat blond was toen ze werd geboren, maar dat lichtbruin begon te worden toen Sarah in de zesde klas zat, en uiteindelijk heeft ze het gitzwart geverfd. Sarah heeft lichtblauwe ogen; ze draagt ​​geen bril. Ze is 1,73 m lang, weegt ongeveer 58 kg en haar vitale statistieken zijn 33-24-33. Wat haar kledingstijl betreft, geeft Sarah de voorkeur aan de casual look en draagt ​​ze vaak typische rockaccessoires - leren riemen op jeans, zwarte T-shirts met prints enzovoort.

Bekijk dit bericht op Instagram

?? hallo Sydney, Australië.

Een bericht gedeeld door Sarah Urie (@sarahurie) op 4 oktober 2018 om 17:30 uur PDT

Netto waarde

Het vermogen van Sarah wordt geschat op ongeveer $ 1,2 miljoen, volgens gezaghebbende bronnen, verzameld als een Instagram-persoonlijkheid. Sarah krijgt tot $ 4.200 per post op haar Instagram-account en profiteert ook van commerciële contracten met schoonheidsproductenbedrijven, die haar cosmetica leveren die ze vervolgens op haar blogs promoot. Wat haar man betreft, Brendon Urie heeft een vermogen van $ 8 miljoen opgebouwd. Hij profiteert ook van zijn Instagram-account, omdat hij een zeer hoge mate van betrokkenheid van gebruikers heeft bij zijn inhoud in het profiel en daar tot $ 15.000 per bericht krijgt. Zijn belangrijkste inkomstenbron is echter zijn carrière als muzikant.

Aanbevolen