Ankers

Sarah Wroblewski (WBZ-weer) Wiki Biografie, leeftijd, huwelijk, salaris

Wie is Sarah Wroblewski?

Geboren onder het teken Kreeft op de 8evan juli 1983, in Marlborough, Connecticut, VS van Poolse afkomst, Sarah Wroblewski is een 35-jarige blanke meteoroloog, weerlezer en presentatrice. Ze is misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm als producer van zwaar weer en meteoroloog in het weekend in de ochtend tijdens haar eerste vijf jaar bij WBZ-TV.

Bekijk dit bericht op Instagram

Niet bij @fenwaypark vandaag maar toch gepompt voor de @redsox home opener! Sporting my #fenwaypark⚾️ @newbalance shoes on air vandaag! Als je naar de game gaat... verwacht koele en bewolkte omstandigheden! #GoSox #WBZ

Een bericht gedeeld door Sarah Wroblewski (@meteorologist_sarahwroblewski) op ​​9 april 2019 om 4:24 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs: een kind met doelen

Sarah's familie verhuisde van haar geboorteplaats naar Kansas City, Missouri toen ze nog heel jong was, waar ze is opgegroeid, blijkbaar een enig kind. Op 12-jarige leeftijd was ze al sterk geïnteresseerd in voetbal en weercasting, en werd daarom in het team van haar school geplaatst als een van de meest voorkomende spelers, en volgde ze extra wiskunde- en natuurkundelessen om zich voor te bereiden op een weercastcarrière. Wat haar opleiding betreft, ze ging naar een niet nader gespecificeerde middelbare school in Kansas City, waar ze, voorafgaand aan haar toelatingsexamen in 2001, al een studentschap had weten te bemachtigen aan de Pennsylvania State University en de Rutgers University. Ze kreeg echter tijdens haar voetbaltraining bezoek van een coach van de Universiteit van Massachusetts, Lowell, en nam op dat moment een besluit over de universiteit. Daarom volgde ze een graad in atmosferische wetenschappen, en studeerde af met één in 2005. Terwijl ze op de universiteit zat, hielp Sarah samen met 15 andere atmosferische wetenschappenstudenten bij belangrijk NASA-weeronderzoek en hielp ze het weer te volgen tijdens de Boston-marathon.

Carrière: een wetenschapper op tv

Ook al is Sarah een weerlezer op de televisie, ze is ook veel meer een wetenschapper dan de meeste van haar collega's. Volgens de bladzijde met haar universiteitswerk begon Sarah als freelance meteoroloog in plaats van iemand die op televisie wilde werken. Haar belangrijkste carrièrefocus was destijds een werknemer bij Weather Services International, en ze had beide banen zodra ze haar diploma behaalde. Ze bleef een weerlezer op WBZ-TV tot 2010 en werd gepromoveerd tot een Weather Services International mediale sales engineer. Na een korte periode voor WFXT tegen het einde van 2010 te hebben gewerkt, trad Sarah in 2011 toe tot de bemanning van het FOX 25 Weather Team als milieuverslaggever en als invaller-meteoroloog. Het is niet bekend wanneer ze stopte met werken voor Weather Services International, hoewel ze geacht wordt haar arbeidscontract met hen om de een of andere reden te hebben verbroken gedurende de zes jaar bij het FOX 25 Weather Team. Uiteindelijk werd ze in 2017 overgeplaatst naar FOX 25 News, waar ze in de vroege ochtenduren van het weekend schermtijd krijgt, en waar ze vandaag werkt.

Haar liefdesleven: had ze een bruiloft?

Wat betreft haar romantische betrokkenheid, het is niet bekend met wie Sarah voor haar man, Stephen Kroll, een date had. De twee lijken een lange tijd, mogelijk tot 10 jaar, te hebben gedateerd voordat ze trouwden. Ze regelden dat hun huwelijksceremonie zou worden gehouden op de 10evan juli 2010, en hoewel de foto's van het evenement online beschikbaar zijn, was het evenement zelf behoorlijk privé toen het plaatsvond. Samen hebben ze twee dochters, die twee jaar uit elkaar liggen in leeftijd, maar hun geboortedata en namen zijn niet bekend, hoewel Sarah op de 25e een foto van zichzelf heeft gedeeld tijdens de zwangerschap.evan mei 2014. De vier wonen samen op een onbekende locatie.

Meer wetenschappelijk werk

Zoals eerder vermeld, was Sarah een van de weinige studenten van haar generatie die de eer had om met NASA zelf te werken. Naast het observeren van de lucht, was Sarah specifiek betrokken bij niet-gespecificeerd onderzoek met betrekking tot NASA's Earth Observing System (EOS) -satellieten Aura en Aqua. Dankzij de kwaliteit van haar bijdragen werd haar werk in 2008 gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift voor moleculaire spectroscopie.

Sarah Wroblewski

Haar studievrienden

Het is een bekend feit dat sommige van Sarah's beste vrienden de schoolmeisjes zijn met wie ze voetbalde tijdens haar tijd aan de University of Massachusetts Lowell als aanvoerder van de damesvoetbalploeg, River Hawks. Ze behaalde deze functie in haar laatste jaar en werd algemeen erkend voor haar fysieke vaardigheden gedurende haar hele tijd in het team.

Sarah's favoriete onderwerpen

tijdens haar interview voor newenglandone.com werd Sarah onder meer gevraagd naar het soort dingen dat ze het liefst doet als weerlezer. Hierop antwoordde ze: 'Ik vind het leuk om nieuwe ontwikkelingen of spannende nieuwe ontdekkingen in de milieuwereld te delen. Het is altijd heel gaaf om te leren van de verhalen die je vertelt en dat te kunnen delen met de kijkers. Mijn minst favoriete onderwerpen zijn wanneer het weer iemand of een gezin op een negatieve manier beïnvloedt. Het is triest als het weer dodelijk kan zijn en het is mijn taak als meteoroloog om mensen te helpen die situaties te vermijden en in ieder geval voorbereid te zijn.'

Een vriendelijke bijdrager

Van Sarah is bekend dat ze verschillende non-profit gezondheidsorganisaties ondersteunt om anderen te helpen in hun strijd tegen auto-immuunziekten. Wroblewski woont en promoot regelmatig evenementen die dienen om het bewustzijn van kanker te vergroten. Op de 21NSvan oktober 2018 was ze een van de meest trotse aanwezigen bij het Unmask Cancer-evenement dat werd opgericht voor The Jimmy Fund, een groep die sinds 1948 de strijd tegen kanker ondersteunt.

een insider

Sarah verscheen ook op het tv-scherm in een serie, met name de aflevering van Inside Edition die werd uitgezonden op de 29evan februari 2016, waar ze als zichzelf te zien was. Dit is een documentairereeks die enkele van de belangrijkste rapporten in het hele land omvat. Het draait al sinds 1988 en het is nog steeds springlevend. De verdere details van Sarah's betrokkenheid daarbij zijn niet gespecificeerd, maar het belang van het weerbericht dat haar in de show heeft gebracht, valt niet te ontkennen.

Goede woensdagmorgen! Een frisse start, maar weer een stralende dag van de tap!

Ik doe mee voor @DanielleWBZ4 met de weersvoorspelling aan #WBZThisMorning tot 7 uur! pic.twitter.com/nOmUQaWtse

— Sarah Wroblewski (@sarahwroblewski) 17 april 2019

Wat is het nettovermogen van Sarah Wroblewski?

Bijna $ 500.000, terwijl haar jaarsalaris meer dan $ 65.000 zou bedragen. Ze verdiende haar fortuin door haar expertise op het gebied van weercasting te lenen aan verschillende tv-nieuwsbedrijven en natuurlijk enkele van de belangrijkste weergerelateerde instellingen in het land.

Aanbevolen