Ankers

Sarina Morales (ESPN) Wiki Biografie, leeftijd, salaris. Is ze getrouwd?

Wie is Sarina Morales?

Sarina Morales werd geboren op 29 maart 1986 in Connecticut, VS, en is zowel sportverslaggever als tv-presentator, vooral bekend van haar tijd bij SportsCenter AM, waarvan ze deel uitmaakte van het oorspronkelijke lanceringsteam. Voordat ze daar werkte, leverde ze regelmatig bijdragen aan ESPN, en ze dient nog steeds in die hoedanigheid.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Sarina moraal (@moralesmorales) op 20 april 2019 om 17:11 uur PDT

De rijkdom van Sarina Morales

Hoe rijk is Sarina Morales? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in de sportjournalistiek. Ze heeft veldrapportage gedaan en heeft ook ervaring met het ontwikkelen van sociale media voor de bedrijven waarvoor ze heeft gewerkt. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Sarina groeide op in een zeer ondersteunend gezin, met haar ouders als een van de redenen waarom ze een carrière in sportcasting kon nastreven. Op jonge leeftijd was ze erg actief in verschillende fysieke activiteiten en sporten, hoewel details over haar familie schaars zijn. Er zijn ook geen details over de opleiding die ze voltooide voordat ze beroemd werd.

Ze deed het weer @pentagonheartdoeshair

Gepost door Sarina moraal Aan vrijdag 15 februari 2019

Ze begon als dagelijkse contentmaker voor de website van Seventeen, een tienermagazine dat zich richt op het 13- tot 19-jarige publiek en vooral gericht is op het inspireren van tienermeisjes om modelburgers te worden. Na zijn debuut nam het tijdschrift een meer romantische en modegerichte benadering met als doel het zelfvertrouwen van tieners te bevorderen. Het is al lang in omloop en is sinds 1944 in druk. Uiteindelijk begon ze haar werk af te stemmen op meer sporten met haar volgende carrièremogelijkheden.

Beroemd worden

Vanaf Seventeen kreeg Morales vervolgens een baan bij Nike , het schrijven van inhoud voor hun website. Het bedrijf is de grootste leverancier van sportschoenen en -kleding ter wereld en is ook betrokken bij het maken van sportuitrusting. Het is gerangschikt 89etijdens de Fortune 500-lijst van 2018 van de grootste Amerikaanse bedrijven naar omzet. Nike brengt zijn producten op de markt onder zijn eigen merk en met dochterondernemingen, waaronder Converse, Hurley International en Brand Jordan, en sponsort ook tal van vooraanstaande atleten en sportteams over de hele wereld. Tijdens haar tijd bij het bedrijf deed Sarina verslag van de Olympische Winterspelen van 2010, die werden gehouden in Vancouver, Canada.

Sarina moraal

Ze begon ook te werken op het gebied van sociale media, ingehuurd door het bedrijf National Geographic om marketing voor het Nat Geo Network en Nat Geo Wild te beheren. Het bedrijf begon als een publicatie die eigendom was van de National Geographic Society en begon in 1888 en bevat discussies over cultuur, wetenschappelijke geografie en geschiedenis. Uiteindelijk zou het succes van het tijdschrift leiden tot de oprichting van een televisienetwerk in 2001, dat voornamelijk eigendom is van The Walt Disney Company. Het kanaal biedt documentaires over natuur, wetenschap, geschiedenis en cultuur, samen met een mix van andere soorten programma's.

Recent werk

Uiteindelijk zou Sarina zich aansluiten bij het grote sporttelevisienetwerk Entertainment and Sports Programming Network (ESPN), dat ondanks enige kritiek op de programmering wordt beschouwd als een van de meest succesvolle sportnetwerken ter wereld. Het is beschikbaar in meer dan 200 landen en bereikt meer dan 91 miljoen betaalde televisiehuishoudens. Ze hebben ook regionale zenders in verschillende delen van de wereld, zoals Australië, Brazilië en Latijns-Amerika.

Sarina trad in 2015 toe tot het netwerk en werd een van de oorspronkelijke leden van de AM-versie van Sportcentrum , het vlaggenschipprogramma van ESPN, dat nu tot 12 uitzendingen per dag heeft, in tegenstelling tot oorspronkelijk slechts één uitzending per dag. Het programma bevat sporthoogtepunten van de dag, samen met recensies, updates, commentaren en onderdelen uit de hele sportwereld, uitgezonden vanuit studiofaciliteiten in Los Angeles, Californië, en Bristol, Connecticut. Afgezien van haar uitzendingen, diende Morales ook als onderdeel van het socialemediateam van ESPN in een vergelijkbare rol die ze had toen ze bij National Geographic werkte. Ze blijft ook verbonden aan Nike als een van de merkmedia-ambassadeurs van het bedrijf en heeft artikelen en blogs geschreven voor de website Nike Women. In 2017 werd gemeld dat ze ESPN zou verlaten nadat haar contract met het bedrijf was afgelopen. Ze zei dat ze verdrietig is over het verlaten van haar droombaan en sindsdien is verhuisd naar het radionetwerk Sirius XM als presentator.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Morales getrouwd is en een kind uit dat huwelijk heeft, maar ze geeft er de voorkeur aan om informatie over haar familie en relatie buiten de schijnwerpers te houden en niet veel details over hen te delen.

Bedankt @TwistdOakTavern @jeffbrews voor mijn eigen menu-item deze week ??‍♀️ #nomnomnom pic.twitter.com/S47cuvslmF

— Sarina (@sarina) 15 maart 2019

Net als tal van omroepen en sportzenders, is ze zeer actief online en heeft ze accounts op verschillende sociale-mediawebsites. Ze heeft een Twitter-account waarop ze verschillende sportevenementen volgt – ze is een grote fan van de National Basketball Association (NBA) en volgt veel nieuws over de competitie. Ze deelt ook enkele van haar dagelijkse gedachten via het platform. Ze heeft een Instagram-account waarop veel persoonlijke foto's worden geplaatst en na het bijwonen van verschillende sportevenementen plaatst ze van tijd tot tijd throwback-foto's. Ze heeft een Facebook-account waarop foto's worden geplaatst die vergelijkbaar zijn met die van haar Instagram-account.

Aanbevolen