Beroemdheden

Satchell Drakes Wiki Biografie, leeftijd, lengte, familie, vermogen. Is hij homo?

Wie is Satchell Drakes?

Satchell Drakes werd geboren op 12 februari 1988 in Port of Spain, Trinidad en Tobago, en is een grafisch ontwerper en een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van zijn kanaal genaamd Satchbag's Goods. Hij plaatst voornamelijk video's over gaming en technologie, wat hem een ​​aanzienlijk aantal volgers heeft opgeleverd.

https://twitter.com/SatchellDrakes/status/1130238913145126912

De netto waarde van Satchell Drakes

Hoe rijk is Satchell Drakes? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 200.000, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerkingen met andere populaire YouTube-persoonlijkheden. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Er is heel weinig bekend over het leven van Satchell voordat hij beroemd werd op YouTube. Er zijn geen details over zijn familie, jeugd en zijn pad naar een gamegerelateerde carrière. Het is bekend dat hij al sinds zijn kindertijd van videogames houdt, maar er nooit echt over heeft nagedacht als een potentiële carrière. Vanuit Trinidad en Tobago vestigde zijn familie zich later in New York City, waar hij later zijn carrière zou vinden.

Satchell Drakes

Na het voltooien van zijn opleiding begon hij te werken als grafisch ontwerper voor een bedrijf genaamd Nickel Fish Design, dat zich richtte op grafisch ontwerp en een dochteronderneming is van Endava, zowel een software- als een technologiebedrijf. Hij was in het bedrijf opgeklommen en was senior UX-ontwerper geworden voordat hij zich realiseerde dat er nog steeds een mogelijkheid voor hem was om zijn jeugddroom na te jagen via het platform YouTube. Hij creëerde zijn kanaal in 2012 en rond die tijd hadden veel game-gerelateerde YouTubers al succes.

YouTube-inhoud

Youtube is een website die eigendom is van Google en wordt beschouwd als een van de meest populaire websites op internet, op de tweede plaats door Alexa Internet. Met het platform kunnen gebruikers hun eigen video's uploaden die andere gebruikers kunnen bekijken, beoordelen en becommentariëren; mensen die bepaalde makers van inhoud leuk vinden, kunnen ervoor kiezen om zich op hun kanaal te abonneren. De populariteit van YouTube heeft niet alleen geleid tot verschillende individuele talenten, maar ook tot verschillende mediabedrijven en andere grote bedrijven die de populariteit en het lucratieve potentieel van de website zien, waardoor ze ook in hun eigen kanalen investeren.

Drakes uploadde zijn eerste video eind 2012 getiteld My Childhood Was 8-Bit en met een positieve reactie werd hij aangemoedigd om door te gaan. In tegenstelling tot andere video's, hij vooral berichten game-gerelateerde video's die zich richten op de mechanica van het spel en de stijlen die voor elk spel worden gebruikt. Hij bespreekt de elementen van een game die hij heeft gekozen, analyseert ze en geeft een uitgebreide beoordeling die leidt tot een ranglijst. Dit heeft veel van zijn abonnees aangesproken dankzij zijn focus op het geven van zoveel mogelijk informatie. Dit heeft ertoe geleid dat hij verschillende series heeft gemaakt, elk met een andere focus.

Recente projecten

Satchells populariteit bracht hem ertoe om lid te worden van de YouTube-gaminggroep Normal Boots, waar ook andere populaire namen zoals ProJared onder vallen. Dit heeft ertoe geleid dat leden van het team met elkaar hebben samengewerkt en in elkaars video's zijn verschenen. Hij is ook verschenen in Normal Boots-shows als gevolg van zijn lidmaatschap. Hij onderhoudt voornamelijk twee shows op zijn hoofdkanaal, waarvan de eerste Case Studies is. In de show vertelt hij over vier belangrijke punten van het spel, waaronder graphics, audio-gameplay en andere functies. Dit leidt ertoe dat hij als conclusie een goede, goede of slechte beoordeling van het spel geeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

mijn boe. hij is de bom.

Een bericht gedeeld door Oom Satchell (@unclesatchell) op 6 maart 2019 om 10:09 uur PST

Zijn andere show heet Anti-Semantics waarin hij een game onderzoekt en probeert te ontdekken wat de game zo populair maakt. Hij pakt elke aflevering anders aan, omdat elke game uniek is en zijn eigen persoonlijkheid heeft. Enkele van zijn meest populaire video's zijn casestudy's van populaire videogames zoals Super Mario 64, Sonic and Knuckles en Hotline Miami. Hij heeft ook video's gemaakt over Chrono Cross, Grand Theft Auto V en Bioshock Infinite, die hem samen meer dan 70.000 views hebben opgeleverd en zijn volgersaantal hebben vergroot.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Drakes. Ondanks zijn online bekendheid is hij erin geslaagd om dit aspect van zijn leven buiten de schijnwerpers te houden, en er is geen bevestiging dat hij single is of een relatie heeft.

Net als vele andere YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via accounts op sociale-mediawebsites zoals Twitter - deze sociale media rekening geeft ons inzicht in enkele van zijn huidige interesses en recente projecten. Via Twitter vertelde hij dat hij veel heeft gereisd en zijn passie voor het maken van films heeft ontdekt. Hij heeft het druk gehad en heeft daardoor geen gamegerelateerde inhoud gemaakt. Hij bracht een korte film uit, gerelateerd aan een videogame genaamd A Night in the Woods als onderdeel van een samenwerking tussen hem en de ontwikkelaars van de game. Hij deelt ook veel van de muziek waarin hij geïnteresseerd is via Twitter. Hij had eerder een Instagram-pagina, maar die is onlangs gedeactiveerd of verwijderd. Deze stap zou in lijn kunnen zijn met het feit dat hij er niet van houdt om te veel persoonlijke informatie met het publiek te delen. De tijd zal leren of hij dit account herstelt of liever alleen zijn Twitter-account onderhoudt.

Aanbevolen