Ankers

Scarlet Fu (Bloomberg) Wiki Bio, salaris, echtgenoot, leeftijd, lengte, familie

Wie is Scarlet Fu?

Scarlet Fu werd geboren op 21 december 1972 in Scarsdale, in de staat New York, VS, en is momenteel 46 jaar. Ze is een televisiepersoonlijkheid, journalist en verslaggever, waarschijnlijk het best erkend voor haar werk als anker voor Bloomberg Markets. als co-anker voor What'd You Miss?. Ze staat ook bekend als de host van Bloomberg ETF IQ en The Fed Decides.

Gepost door Scarlet Fu Aan Donderdag 15 februari 2018

Scarlet Fu Netto waarde

Meer dan $ 2 miljoen, salaris is meer dan $ 160.000 per jaar.

Het vroege leven en onderwijs

Zij heeft de Amerikaanse nationaliteit en is van Aziatisch-Amerikaanse etniciteit.

Wat betreft haar opleiding, Scarlet voltooide haar middelbare schoolopleiding en schreef zich vervolgens in bij Wellesley College, maar stapte later over naar Cornell University, waar ze Phi Beta Kappa afstudeerde met een BA-graad in geschiedenis. Bovendien was ze ook student Mandarijn aan de National Taiwan Normal University en Peking.

Carrièrebegin

Over haar professionele carrière gesproken, Scarlet Fu raakte betrokken bij de journalistiek in maart 1995, toen ze begon te werken voor het CNBC Asia-netwerk. Ze bracht daar twee jaar door en werkte in functies als assistent-producent en associate producer, wat de oprichting van haar vermogen markeerde en haar ertoe bracht aanzienlijke kennis en ervaring als journalist op te doen.

Rise to Fame en Bloomberg News

Scarlet Fu besloot in juni 1997 CNBC Asia te verlaten om zich aan te sluiten bij Bloomberg News, een internationaal persbureau met hoofdkantoor in New York City. Ze begon te werken in de functie van een Amerikaanse aandelenredacteur voor Bloomberg News, in welke functie ze toezicht hield op Aziatische aandelen, en de overdracht van Hong Kong van de Britse naar de Chinese overheersing, en haar vermogen met een grote marge verhoogde.

Wat is de kans dat ik een luchthavenlounge binnenloop en zie? @BloombergTV 's #ETFIQ luchten? @EricBalchunas pic.twitter.com/JfiKjvUwKA

— Scarlet Fu (@scarletfu) 28 april 2018

Bloomberg Televisie

In 2007, Scharlaken werd een onderdeel van Bloomberg Television, waar ze nog steeds werkt als redacteur. Tijdens haar carrière bij Bloomberg heeft ze verschillende discussiepanels gemodereerd en heeft ze niet alleen zakelijke maar ook politieke leiders geïnterviewd, zoals de CEO van PepsiCo Inc. Indra Nooyi en de voormalige Britse premier Tony Blair, en vele anderen. Verder heeft Scarlet verhalen behandeld als het faillissement van Lehman Brothers en Bear Stearns, en de wereldwijde kredietcrisis van 2008. Ze is een van de ankers van Bloomberg Markets, What'd You Miss?, en is de gastheer van Bloomberg ETF IQ en The Fed Decides, naast Tom Keene.

Priveleven

Ze is al een tijdje getrouwd met een man genaamd Dennis en dat ze een zoon hebben. De huidige woning van de familie is in New York City.

Uiterlijk en vitale statistieken

Lang donkerbruin haar en donkerbruin gekleurde ogen. Hoewel ze halverwege de veertig is, heeft ze een fit figuur, aangezien ze op een hoogte van 1,60 m staat.

Aanbevolen