Zakenmensen

Scott Norby Wiki Biografie. Heather Nauert echtgenoot netto waarde, leeftijd, kinderen

Scott Norby Wiki Biografie. Heather Nauert Echtgenoot Wiki, Bio en Leeftijd

Geboren in 1966 in de VS, wat betekent dat hij medio 2019 ~54 jaar oud is. Scott, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als zakenman, en op dat gebied staat hij bekend als directeur van Goldman Sachs Group, Inc. Hij is ook de echtgenoot van journalist Heather Nauert.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aan boord van het vliegtuig ✈️ in #Mexico terwijl ze de rode loper wegnemen ???

Een bericht gedeeld door Heather Nauert (@heathernauert) op 20 oktober 2018 om 13:36 PDT

Netto waarde

Nettowaarde ~ $ 1 miljoen, Scott heeft niet gesproken over zijn vermogen.

Etniciteit en achtergrond

Hij was een student aan de University of Wisconsin en studeerde daarnaast aan de University of Chicago Graduate School of Business.

Heather Nauert en Scott Norby

Carrière

Norby werkt als Managing Director bij UBS Investment Bank en bekleedde eerder een vergelijkbare functie bij North Sea Partners LLC. Hij heeft ook gewerkt als lid van de Financial Sponsors Group bij Morgan Stanley. Scott staat ook bekend als de directeur van het bestuur van het Harlem Educational Activities Fund Inc.

Relatie status

Norby is getrouwd met Heather Nauert, een Amerikaanse journalist – het paar trouwde in 2000 en heeft nu twee kinderen.

Gepost door Heather Nauert Aan Donderdag 1 december 2016

Heather Nauert Bio en leeftijd

Heather Ann Nauert werd geboren op 27 januari 1970 in Rockford, Illinois, VS, wat betekent dat ze 49 jaar oud is en haar sterrenbeeld Waterman is. Heather, die de Amerikaanse nationaliteit heeft, is vooral bekend als journaliste en op dat gebied werkt ze als woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Ze is de dochter van Peter Nauert, die als leidinggevende in de verzekeringssector werkte, en ze heeft drie broers, Justin, Jonathan en Joseph. Als het op haar opleiding aankomt, was ze een student van de Keith Country Day School, gevestigd in Rockford, en ging ze vervolgens naar het Pine Manor College in Massachusetts en de Arizona State University. Ze behaalde uiteindelijk een Bachelor of Arts-graad aan Mount Vernon College for Women en behaalde haar master in journalistiek aan Columbia University.

Sociale media

Ze wordt gevolgd door 100.000 mensen op Twitter en enkele van haar laatste berichten een tweet-lezing opnemen Op deze #MemorialDay bid ik voor de families van degenen die stierven in dienst van ons land. Daarnaast deelde ze een artikel over de subjectiviteit van Amerikaanse journalisten, en voegde eraan toe dat Rand dezelfde tools gebruikt die jihadistisch gebabbel aan het licht brachten om de staat van de journalistiek te bestuderen. Vindt onenigheid over feiten, een vervaging van meningen en feiten en afnemend vertrouwen in *voorheen* gerespecteerde bronnen van feitelijke informatie.

Tot ziens #Washington Godspeed @realDonaldTrump @foxandfriends ???? pic.twitter.com/nILrUHvCrg

— heide nauert (@HeatherNauert) 22 januari 2017

Instagram

Sommige van haar laatste berichten op die sociale media bevatten een foto van haarzelf en haar vrienden van het ministerie van Buitenlandse Zaken, waar haar fans dol op waren, terwijl ze talloze lieve berichten achterlieten om de dames te complimenteren. Ze heeft ook een schattige foto van zichzelf en haar hond genaamd Duffy geplaatst - een van haar volgers heeft haar een opmerking achtergelaten met de tekst Heather, je ziet eruit als een 20-jarige !!.

Carrière

Heide maakte haar debuut in 1999 , toen ze begon te dienen als panellid voor To the Contrary, en uiteindelijk verscheen in de 11 afleveringen in de loop van een jaar. Vanaf 2006 werkte ze als correspondent voor Good Morning America en twee jaar later kon het publiek haar zien in The O'Reilly Factor, waarin ze de komende zes jaar bleef optreden. In 2012 begon de journalist te werken aan Fox and Friends, waar ze de volgende zes jaar bleef werken, ook in 2013 bij Happening Now, waar ze werkte als correspondent en co-hostess. In totaal heeft ze tot nu toe 14 optredens gehad en we geloven dat er nog meer voor haar zal komen, want ze is getalenteerd en hardwerkend.

Werk van het ministerie van Buitenlandse Zaken

In april 2017 werd aangekondigd dat Heather zou werken als de nieuwe woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, wat haar eerste rol in de regering was. Nauert had haar eerste persconferentie in juni 2017, waarna ze in 2018 werd benoemd tot waarnemend staatssecretaris voor openbare diplomatie en openbare aangelegenheden. In die functie hield ze toezicht op bijna duizend werknemers en een budget van $ 1,2 miljard.

Aanbevolen