Beroemdheden

Sean Dwyer (Deadliest Catch) nettowaarde, leeftijd, lengte, vrouw, getrouwd, familie

Wie is Sean Dwyer?

Geboren onder het teken Vissen op de 8evan maart 1992 in Kenmore, de staat Washington, VS, Sean Dwyer is een 27-jarige commerciële visser, ingenieur en reality-tv-persoonlijkheid. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het televisiescherm omdat hij de jongste kapitein ooit was die zich bij de beroemde bemanningen van Discovery's Deadliest Catch voegde. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van zijn soms lucratieve carrière in de commerciële visserij sinds 2012, en mogelijk eerder, aangezien hij een groot deel van zijn jeugd bezig was met het vaartuig.

Klaar om de stad uit te gaan voor King Crab

Gepost door F/V Brenna A & Capt. Sean Dwyer Aan Donderdag 7 maart 2019

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Washington

Sean werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn vader Patrick 'Pat' Ford Dwyer, een commerciële visser, en zijn moeder Jenny Gore Dwyer met een onbekend beroep. Hij heeft een zus genaamd Brenna Adele van een niet-gespecificeerde leeftijd. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie in de gezaghebbende bronnen die details over dit deel van zijn leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat hij een passie had voor het beroep van zijn vader. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar de Inglemoor High School in zijn geboorteplaats, waar hij in 2010 afstudeerde. Vervolgens besloot hij zijn studie voort te zetten door zich in te schrijven bij South Seattle Community College, waar hij zwaar materieel en dieseltechnologie studeerde, en vanwaar hij afgestudeerd met een diploma in dieselmotoronderhoud in 2014.

Carrière: het gezin leiden

Volgens wat er op zijn eigen bemanning staat profiel pagina , begon Sean de leiding over het familiebedrijf over te nemen toen zijn vader werd gediagnosticeerd met de neurodegeneratieve ziekte die bekend staat als ALS. Op dit punt kocht de familie een vissersvaartuig genaamd Shishaldin, dat ze later veranderden in F/V Brenna A, wat staat voor Vissersvaartuig Brenna Adele, naar de zus van Sean. Samen met hun oude schip genaamd The Jennifer A, naar de moeder van Sean, was zijn vader van plan om zijn schepen samen krabben te zien vissen. Sean werkte onvermoeibaar om deze droom te verwezenlijken, maar zijn vader stierf helaas op de 4evan juni 2013, slechts enkele maanden voordat dit mogelijk was.

Sean Dwyer

Deelnemen aan Deadliest Catch

Drie jaar na het verlies van zijn vader, op 24-jarige leeftijd, sloot Sean zich aan bij Discovery's reality-documentaire tv-show Deadliest Catch, samen met zijn bemanning van meestal onervaren buitenbeentjes vissers, die hij graag 'de verloren jongens' noemt. Hij werd daarin de jongste kapitein die ooit aan de show meedeed, en sindsdien heeft hij zijn populariteit en vermogen gestaag vergroot. Dit is de positie die hij tegenwoordig aanhoudt, en dus is zijn inkomstenbron verdeeld tussen de verkoop van gevangen krab per ton en zijn deel van de inkomsten van de show per seizoen. Op dit moment is hij in totaal drie seizoenen in Deadliest Catch geweest, nadat hij meedeed aan de 12eeen.

Liefdesleven: heeft hij een vrouw?

Wat betreft zijn romantische betrokkenheid voorafgaand aan de huidige, is er bijna geen informatie over alle geloofwaardige bronnen die dit deel van zijn leven nauwkeurig zou kunnen beschrijven. Sean zelf heeft de neiging om nieuws over zijn partners volledig privé te houden en is nog niet naar voren gekomen om deze vragen van fans te beantwoorden. Toch is het bij regelmatige kijkers van Deadliest Catch bekend dat Sean getrouwd is met Brianna Bending - de twee zouden een paar jaar hebben gedateerd voordat ze in een privéceremonie op de 15e trouwden.evan september 2018. Ze hebben geen kinderen en er is geen controverse rond hun verbintenis.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Valentijnsdag voor mijn mooie vrouw @bri_j_dwyer Ik beloof je altijd bloemen te sturen en niet voor ALLEMAAL weg te zijn. . Ik hou van je tot aan de Beringzee en terug. Ik zal snel thuis zijn. . . . #deadliestcatch #beringseafisherman #valentines #justmarried

Een bericht gedeeld door Sean Dwyer (@captseandwyer) op 14 februari 2019 om 14:05 uur PST

Tragedie slaat toe

volgens an artikel door The Sydney Morning Herald, een vissersvaartuig genaamd Destination ging op 1 juni samen met zijn zes bemanningsleden verloren onder de golvenNS2017. Sean Dwyer was een van de eerste beroemdheden die commentaar gaf op de ramp, aangezien hij een vriend was van de meeste overleden mannen. Dergelijke voorvallen zijn echter niet zeldzaam in het werk van Sean, en volgens Discovery's eigen statistieken met betrekking tot de sterftecijfers van krabvissers in Alaska, verliest bijna elke week een man het leven bij het uitvoeren van dit werk. Dat gezegd hebbende, het gevaar van dit beroep is waarschijnlijk de belangrijkste attractie van Deadliest Catch, en het feit dat Dwyer de jongste kapitein van het stel is, levert hem een ​​benijdenswaardige hoeveelheid respect en erkenning op voor zijn bijna onberispelijke inspanning op open zee, aangezien zijn bemanning nog geen enkel slachtoffer of ernstig letsel heeft opgelopen. Desalniettemin is er helaas geen garantie dat deze streak ongebroken zal blijven, en dat feit legt dagelijks een enorme druk op Sean.

Wat is dodelijkste vangst?

Gemaakt door Thom Beers en debuteert op de 12evan april 2005, Dodelijkste vangst is een reality-tv-serie van Original Productions die wordt uitgezonden op Discovery Channel, met de dagelijkse beproevingen van Alaska-koningskrab, bairdi-krab en opilio-krabvissers in de Beringzee. De belangrijkste verzamelplaats voor de meeste bemanningen is de haven van de Aleoeten in Dutch Harbor, Alaska, waar de meeste krabhandel en scheepsreparaties en bevoorrading plaatsvinden. Tot nu toe zijn er in totaal 15 seizoenen geweest, met 242 reguliere afleveringen en 86 specials, waarbij de gemiddelde speelduur van een losse aflevering tussen de 40 en 45 minuten ligt. De show is nog steeds aan de gang en er is nog geen einddatum vastgesteld, omdat de constant hoge kijkcijfers suggereren dat het publiek behoorlijk vermaakt wordt door de oneindige gevaren van het vissen op krab in open zee.

Wat is het vermogen van Sean Dwyer?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sean Dwyer is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Sean bijna $ 900.000 bedraagt. Hij verdiende zijn fortuin door op dit moment meer dan vier jaar aanvoerder te zijn van een vissende bemanning van koningskrab, met name als de jongste kapitein in Discovery's reality-documentaire tv-show Deadliest Catch, wat bijdraagt ​​aan zijn vermogen. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Sean zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien zijn toewijding aan het plaatsen van updates op zijn openbare profielen en het omgaan met zijn fans op een historisch hoogtepunt is. Zijn Facebook pagina heeft meer dan 30.000 volgers, zijn Twitter rekening bijna 15.000, en zijn Instagram met meer dan 20.000 fans.

Aanbevolen