Beroemdheden

Seinne Fleming (Bachelor) Wiki Bio, leeftijd, etniciteit, vriendje

Wie is Seinne Fleming?

De Bachelor-deelnemer Seinne Fleming werd geboren in Long Beach, Californië, VS op de 2ndvan maart 1990, dus haar nationaliteit is Amerikaans. Seinne, commercieel vastgoedmanager van beroep, kreeg brede erkenning en populariteit als een van de deelnemers aan de 22ndseizoen van het populaire reality-tv-programma The Bachelor. Ze concurreerde met 28 andere meisjes om het hart van Arie Luyendyk Jr, de in Nederland geboren Amerikaanse makelaar en autocoureur. Seinne houdt van reizen en heeft veel landen bezocht, zelfs een tijdje in Italië en Brazilië gestudeerd.

https://www.instagram.com/p/Bv-WpQUA5T2/

Seinne Fleming Bio: vroege leven en opvoeding

Toen Seinne Fleming werd gevraagd naar haar top vijf favoriete dingen, stonden zonnebrillen en de oceaan bovenaan de lijst. Ze bracht een schijnbaar idyllische jeugd door in Long Beach, met haar ouders, Ron en Valarie Fleming, en haar twee broers, Derek en Evan. Ze beschouwt haar familie als haar grootste schat en deelt vaak Instagram-foto's die getuige zijn van haar genegenheid voor haar dierbaren. Haar unieke schoonheid leidde ertoe dat ze in 2007 de titel van Miss Teen Long Beach won.

Hoewel ze alles had wat ze nodig had, populariteit en geluk in haar geboorteplaats, bleef Seinne trouw aan zichzelf en onderschatte nooit het belang en de kracht van kennis, en een jaar na het winnen van de titel verhuisde ze naar New Haven, Connecticut USA, waar ze studeerde aan prestigieuze Yale University, en studeerde af met een BA in Economie. In veel interviews na haar deelname aan The Bachelor zei ze dat ze zichzelf geen genie vond, maar prees ze haar harde werk en toewijding voor het afronden van haar studie in 2012. Tijdens haar studie was ze lid van Yale Black Women's Coalition en Yale Dramatic Association waar ze haar passie voor acteren en dansen toonde.

Seinne Fleming

jim hoffer netto waarde

Carrière en vermogen

Na zijn afstuderen besloot Seinne een carrière in de vastgoedsector na te streven. Nadat ze een baan had gekregen bij Latitude Management Real Estate Investors in Los Angeles, verhuisde ze terug naar Californië. Ze verraste veel fans van de show toen ze besloot om lid te worden van The Bachelor, omdat velen haar gewoon te goed vonden voor de Bachelor, Arie. Toen ze sprak over haar motieven om zich aan te melden voor de show, zei Seinne dat ze op zoek was naar iemand die charmant, loyaal, aardig, grappig, ruimdenkend en zelfverzekerd was. Hoewel ze de finale niet haalde, kreeg ze met haar charmante persoonlijkheid een stevige schare fans, waarvan velen wensten dat ze de winnaar van de show zou worden. Ze werd naar huis gestuurd na een truffeljacht en pizza-afspraak in Toscane, maar zei altijd dat ze Arie's beslissing begreep en dat ze vrienden bleven. Dit werd bewezen toen ze zijn bruiloft bijwoonde in Hawaï, waar hij in het huwelijksbootje stapte met een andere voormalige deelnemer aan The Bachelor, runner-up Lauren Burnham; Seinne was daar met haar nieuwe liefdesbelang, Doug Fillmore.

Terugkijkend op haar vrijgezellentijd zei Seinne dat ze geen andere agenda had dan het idee om een ​​goed en positief mens te zijn, en een rolmodel voor meisjes in het algemeen. Met de ervaring die ze opdeed toen ze meedeed aan de show, zou het ideale advies dat ze mensen zou geven, zijn om online daten te proberen en eerlijk te zijn. Zelfliefde is volgens haar een stap richting van anderen houden en bemind worden.

Haar vermogen wordt door bronnen geschat op meer dan $ 100.000, verzameld door haar tv-optreden, en terwijl ze verder succes boekt in haar vastgoedbeheer carrière . Momenteel werkt Seinne voor het bedrijf Ukropina Sabaugh als associate in real estate leasing.

Net gesproken met @RyanSeacrest op de radio. Dit is dus mijn stemming! #FRIYAY pic.twitter.com/0Ba9I35l6g

- Seinne Fleming (@seinnefleming) 26 januari 2018

Prive leven

Seinne ontving geen roos van Arie tijdens de show, maar rozen groeiden in haar leven na een ontmoeting met vriendje Doug Fillmore. Voordat Seinne haar Instagram-account deactiveerde, deelde ze haar belangrijkste momenten uit haar privéleven met meer dan 120.000 volgers. Of het nu een leuk moment was van haar familievakanties of foto's van haar neefje en nichtjes, ze aarzelde niet om fans kennis te laten maken met haar privéleven. Haar twitteraccount heeft meer dan 20.000 volgers, ook al is ze niet zo actief als ze was toen ze deelnam aan de Bachelorette. Blijkbaar is ze nog steeds ongehuwd en heeft ze geen kinderen.

Seinne Fleming Lichaamsmaten, lengte en gewicht

De populaire Bachelor-deelnemer is 162 cm lang, terwijl haar gewicht onbekend blijft. Seinne is erg fit en zorgt goed voor haar uiterlijk, sinds haar modellentijd - ze heeft lang donker haar en bruine ogen, en haar afkomst is Afro-Amerikaans. Ze is een zeer sterke voorstander van gezond leven en deelt geheimen voor haar gezonde huid en haar, evenals haar indrukwekkende figuur. Seinne heeft geen tatoeages. Ze is van mening dat ieder mens anderen met respect moet behandelen.

Aanbevolen