Ankers

Shally Zomorodi (FOX 5 San Diego) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Shaly Zomorodi?

Geboren onder het teken Waterman op de 7evan februari 1983, in een niet-gespecificeerd deel van Californië, VS, Shally Zomorodi is een 36-jarige blanke journalist, nieuwslezer, correspondent en verslaggever. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid in de media, met name op het tv-scherm, vooral bekend als mede-anker van het FOX 5-ochtendnieuws van 6 uur 's ochtends tot 10 uur' s ochtends op weekdagen. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds 2001.

Ik zal je nog elke dag goedemorgen zeggen. Ik zal nog steeds elke ochtend met je wakker worden. Ik zal nog steeds dansen...

Gepost door Shaly Zomorod Aan woensdag 3 april 2019

Het vroege leven en onderwijs: een mooie academicus

Shally werd blijkbaar als enig kind in haar geboorteplaats opgevoed door ouders met nog onbekende namen en beroepen. Als het gaat om haar vroegste interesses, is er niet veel informatie over dit deel van haar leven in gezaghebbende bronnen, hoewel het bekend is dat ze zich altijd aangetrokken voelde tot mediabanen. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in haar geboorteplaats. Na haar toelatingsexamen in 1998 ging ze verder met haar studie door naar de California State University Fullerton te gaan, waar ze in 2001 afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in communicatie en politieke wetenschappen. Daarna schreef ze zich in voor een niet-gespecificeerde rechtenstudie in Californië, en terwijl ze daar was, won ze de titel Miss Orange County USA, waardoor ze kon deelnemen aan de Miss California-competitie. Echter, volgens haar eigen woorden , verliet ze op een bepaald moment tijdens haar studie de rechtenstudie om zich aan haar nieuwe baan te wijden.

Carrière: van wet tot tv

Aan het begin van haar rechtenstudie kreeg Shally ook een baan als nieuwsassistent bij KTTV FOX 11, die ze van 2001 tot 2002 een jaar hield. Terwijl ze daar was, won ze een prijs voor haar inspanningen van de producenten, die stond haar toe om verschillende studio's in Los Angeles te bezoeken en begeleiding te krijgen voor een succesvolle carrière in de journalistiek. Daarna belandde ze een jaar als verslaggever op KBMT Channel 12, maar in augustus 2003 werd ze aangenomen als verslaggever en videojournalist voor de wereldberoemde mediagigant Voice of America (VOA), en een jaar later ook als een verslaggever en gastheer voor Cityview Channel 35, waarna ze beide banen behield. Als videojournalist bij VOA filmde, monteerde en schreef ze verschillende verhalen die de zender zou uitzenden, een functie die ze tot oktober 2006 drie jaar bekleedde. Nadat ze erin was geslaagd een benijdenswaardige hoeveelheid erkenning in het bedrijf te krijgen, werd ze aangenomen als het anker van KDOC-TV's DAYBREAK OC, een maand voor het verlaten van VOA, het verankeren van de show elke ochtend van 6 tot 8 uur tot oktober 2008.

Aankomst bij FOX 5

Tegen het einde van de tweede helft van 2008 werd ze de persoon die iedereen vandaag kent, 'het gezicht' van FOX 5 ochtendnieuws. Een jaar later verliet ze de bovengenoemde functie en werd verslaggever en presentator op Cityview Channel 35. Sindsdien is ze gevestigd in de Greater San Diego Area als co-anker van de genoemde show, inclusief het heden.

Liefdesleven: wie is haar man?

Als het gaat om de romantische betrokkenheid van Shally, is er niet veel informatie over gezaghebbende bronnen over relaties die ze mogelijk had vóór haar huidige. Shally is getrouwd met haar man Bruce, die ze tijdens haar studententijd heeft ontmoet. De twee zouden al een tijdje aan het daten zijn voorafgaand aan Bruce's voorstel aan haar op de 22ndvan juli 1999, maar hun huwelijk vond pas zes jaar later plaats, op de 3rdvan september 2005, in een grotendeels besloten ceremonie, maar het paar hertrouwde later om hun verlopen huwelijksvergunning te vernieuwen, niet vanwege vermeende problemen. Samen hebben ze drie kinderen van onbekende leeftijden, genaamd Arshia, Arshan en Shyla. Bovendien kondigde Shally begin 2019 aan dat ze hun vierde kind verwachten, hoewel de geschatte bevallingsdatum onbekend is bij het publiek. Tot nu toe is er geen controverse rond hun vakbond geweest.

Shaly Zomorod

zubin mehenti

De dwaas van april

Op 1NSIn april 2018 werd Shally voor de gek gehouden door haar collega Raoul Martinez tijdens de live ochtenduitzending van FOX 5 San Diego News, waarna haar werd gevraagd aan een iPad te likken en eraan te ruiken om de vermeende ultramoderne Apple-technologie te proeven die erin slaagde om apps te maken die een smaak en geur hebben. Dit was natuurlijk een 1 aprilgrap, maar toch publiceerde dailymail.co.uk een artikel erover, want het moet die ochtend zeker vermakelijk zijn geweest voor de kijkers. Als een soort officiële bevestiging aan Shally en de kijkers dat het nieuws over de nieuwe apps van Apple nep was, was er kort daarna een bericht met hoofdletter 'Happy April Fools Day!' op het scherm = Shally vatte de grap met een goed humeur op.

Wat is het vermogen van Shally Zomorodi?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Shally Zomorodi is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Shally's opgebouwde rijkdom bijna $ 700.000 is, terwijl haar jaarsalaris naar verluidt ongeveer $ 95.000 is, gemaakt door haar journalistieke expertise tijdens haar professionele jaren aan verschillende nieuwszenders te lenen, het meest opvallend naar FOX 5 als co-host van het ochtendnieuws op weekdagen. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Lichaamsmaten en trivia

Wat betreft de fysieke specificaties van Shally, haar lengte staat op 5ft 4ins (164 cm), haar ogen zijn lichtblauw en haar haar heeft gemengde tinten bruin. Haar huidskleur is over het algemeen wat donker en haar lichaamsvorm wordt vaak omschreven als regelmatig. Sommige van haar schuldige genoegens zijn chocolade en wijn, terwijl ze vooral geniet van tijd doorbrengen met haar familie.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Shally is zelf geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en met haar fans om te gaan op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook pagina heeft meer dan 100.000 volgers, haar Twitter-account is privé en haar Instagram account heeft meer dan 75.000 fans.

Aanbevolen