Acteurs

Shane Culkin Wiki, Bio, Broers en zussen, Netto waarde, Leeftijd, Hoogte, Vriendin

Shane Culkin Wiki

Helaas hebben we geen exacte informatie over de verjaardag van Shane Arliss Culkin, dus zijn sterrenbeeld is onbekend, maar dat weten we wel hij is geboren in 1976 in New York City, VS, wat betekent dat hij 43 jaar oud is. Shane, Amerikaans van nationaliteit, is vooral bekend als acteur en geboren in de kunstgeoriënteerde Culkin-familie, staat hij vaak in de schijnwerpers en mensen zijn nieuwsgierig naar de privédetails van zijn leven.

Gepost door Shane Culkin Aan zondag 9 februari 2014

Netto waarde

Dus hoe rijk is Shane Culkin vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze eenmalige acteur een nettowaarde van bijna $ 1,5 miljoen, maar afgezien van zijn korte carrière als acteur, is het onduidelijk waar zijn rijkdom vandaan komt. Hij heeft niet gesproken over zijn bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar hij is duidelijk in staat om zichzelf financieel te onderhouden.

Etniciteit en achtergrond

Over de etniciteit van Culkin gesproken, hij is blank, met bruine ogen en bruin haar, en te oordelen naar de foto's die op internet beschikbaar zijn, presenteert hij zichzelf goed.

Hij is de zoon van Kit Culkin, een toneelacteur, en Patricia Brentrup. Shane is de broer van de bekende acteur Macaulay Culkin, en heeft nog zes broers en zussen: Dakota, die in 2008 stierf na een verkeersongeval, Kieran, Christian, Rory, Quinn en Jennifer Adamson.

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is, deelt Shane niet te veel met de media, en geeft hij er de voorkeur aan geheim te blijven over sommige onderwerpen, waaronder zijn relatiestatus.

Shane Culkin

emer kenny metingen

De afwezigheid van enige potentiële liefdesbelang deed velen geloven dat hij single is. Naar verluidt heeft hij geen kinderen.

Carrière

Shane, de broer van Macaulay Culkin, staat bekend om zijn korte acteercarrière. In 1989 werkte hij aan een aflevering van Great Performances en daarmee sluiten we zijn carrière op dat gebied af. Helaas hebben we geen informatie over wat hij sindsdien heeft gedaan.

Broeder Macaulay Culkin

Macaulay Carson Culkin was geboren op 26 augustus 1980 , en is vooral bekend als een Amerikaanse acteur en muzikant, die zijn carrière begon als kindacteur. Ondanks het feit dat hij aan tal van projecten heeft gewerkt, is hij nog steeds het best bekend om zijn rol van Kevin McCallister in de Home Alone-films, waardoor hij erkenning kreeg en hem een ​​nominatie opleverde voor een Golden Globe Award voor Beste Acteur - Muzikale Film of Komedie. Macaulay maakte zijn debuut in 1985 in The Midnight Hour en daarna werken aan The Equalizer, Rocket Gibraltar en See You in the Morning.

In 1991 kon het publiek hem zien in de videoclip van Michael Jackson voor Black or White. Als het gaat om de meest recente projecten van Culkin, zijn dat Google Assistant: Home Alone Again, The Angry Video Game Nerd en Changeland. In totaal heeft hij 42 optredens gehad en we geloven dat er nog meer voor hem op komst is, aangezien hij een hardwerkende en getalenteerde jongeman is. Macaulay is het onderwerp geweest van talloze controverses, aangezien hij werd gearresteerd voor het gebruik van drugs zoals marihuana, alprazolam en clonazepam, maar vervolgens uit de gevangenis werd vrijgelaten met een borgsom van $ 4.000.

Naar verluidt is hij vanaf vandaag clean en leeft hij gelukkiger en gezonder. Macaulay was bevriend met Michael Jackson, en toen Jackson werd beschuldigd van seksuele intimidatie, kwam Culkin op voor hem en noemde de geruchten belachelijk.

Sociale media

Helaas is Shane niet actief op sociale media, maar zijn broer Macaulay wel, op Twitter en op Instagram. Enkele van zijn meest recente berichten over de eerste omvatten een tweet waarin hij een van zijn vrienden en collega's, Jeffrey Ross, een gelukkige verjaardag wenste.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als je het hebt gemist, ga dan naar mijn verhalen voor de link naar de nieuwe @esquire met deze man die er erg bekend uitziet.

Een bericht gedeeld door Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) op 11 februari 2020 om 9:19 uur PST

Daarnaast schreef hij gekscherend: ik stel me kleine steden altijd voor als kliekjes, net als de middelbare school, maar met veel meer fondsenwervers.

Instagram

Macaulay is ook actief op Instagram, die hij gebruikt om met zijn fans te communiceren door berichten uit zijn privéleven te delen. Hij heeft onlangs een video van zichzelf gepost, waar zijn fans dol op zijn geweest, en heeft talloze positieve reacties achtergelaten. Culkin plaatste ook een foto van zichzelf en zijn twee katten en voegde eraan toe dat ze zich vermenigvuldigen.

Vader Kit Culkin

Shane's vader Kit werd geboren in Manhattan, New York City, VS, als zoon van Philip Harley Culkin en Marian Ethel. Zijn vader was in public relations en zijn moeder was een schrijver en redacteur. Kit groeide op in New York, samen met zijn zussen, Candice en Bonnie, en ging naar de School of American Ballet. Kit is vooral bekend van zijn rollen in projecten als West Side Story en Hamlet, waarin hij samenwerkte met acteurs als Richard Burton, John Gielgud, Laurence Olivier en Anthony Quinn.

Aanbevolen