Producenten

Shane Farley's Wiki Bio. Wie is het vriendje van Giada De Laurentiis?

Shane Farley's Wiki Bio. Wie is het vriendje van Giada De Laurentiis?

Shane Farley werd geboren in 1972 in de VS, wat betekent dat hij 47 jaar oud is - zijn exacte geboortedatum en plaats zijn onbekend. De Amerikaan van nationaliteit, Farley, is vooral bekend als producer en schrijver, die aan projecten als Rachel Ray en Steve heeft gewerkt. Hij is ook bekend als de vriendje van Giada de Laurentiis , en door met deze beroemde actrice te daten, kreeg hij meer aandacht in de media.

Gepost door Shane Farley Aan dinsdag 14 mei 2013

Zijn roem roept ook vragen op over zijn privéleven, en daar zullen we het in dit artikel over hebben.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Shane Farley eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze schrijver en producer een nettowaarde van bijna $ 800.000, opgebouwd uit zijn carrière in de eerder genoemde velden. Farley blijft echter bescheiden en heeft niet gesproken over zijn voertuigen, huizen of andere waardevolle bezittingen.

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om de etniciteit van Shane, is de producent blank en heeft bruine ogen en haar. Farley draagt ​​vaak pakken en ziet er goed in elkaar en elegant uit op evenementen die hij bijwoont. Hij heeft echter geen informatie gedeeld over zijn vroege leven en vormende jaren, noch heeft hij gesproken over zijn opleiding. Ondanks dat hij in een moderne wereld leeft waar bijna alles om sociale media draait, is Farley op geen enkele actief - hij lijkt er de voorkeur aan te geven geheimzinnig te blijven over sommige onderwerpen.

Carrière

Shane maakte zijn debuut in productie in 1997, toen hij kort aan The Keenen Ivory Wayans Show werkte en het jaar daarop volgde met The Magic Hour en The Tony Danza Show. Hij begon te werken aan Rachel Ray in 2006, was toen de begeleidende producer van The Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2007, maar was uiteindelijk betrokken bij bijna 900 afleveringen van Rachel Ray, die eindigde in 2011.

Tot zijn andere belangrijke projecten behoren Big Evening Buzz met Carrie Keagan, Big Morning Buzz Live en Steve. Farley heeft 14 grote projecten in productie gehad en we denken dat er nog veel voor hem te doen is, aangezien hij carrièregericht is.

Relatie status

Farley is niet zo happig op het delen van veel persoonlijke details met de media, maar we weten wel dat hij getrouwd was met Jennifer Giamo.

Giada De Laurentiis en Shane Farley

Hun relatie mislukte echter, maar hij vond weer liefde en begon te daten met Giada de Laurentiis, een Amerikaanse auteur, chef-kok en tv-persoonlijkheid, die boeken heeft geschreven zoals Everyday Italian: 125 Simple and Delicious Recipes, Giada's Family Dinners. en Giada's Kitchen: nieuwe Italiaanse favorieten. De Laurentiis was eerder getrouwd met modeontwerper Todd Thompson, met wie ze een dochter had genaamd Jade.

Over Shane's relatie met Jade gesproken, hij zei dat Jade twee geweldige ouders heeft, dus ik kan zonder enige druk deel uitmaken van haar leven. Giada bleef goede vrienden met Thompson, maar was open over haar verdriet en angst en voegde eraan toe dat ze al sinds haar 19e bij Todd was. Dat is een heel leven met iemand. Het was een heel moeilijke tijd, zei ze over deze situatie.

Deze bloemloze cake is een typisch dessert in Capri. Het is licht, luchtig en fudgy tegelijk - en zo chocoladeachtig. Mijn favoriet! https://t.co/Sxw1lMH6eH pic.twitter.com/cHKALqrujM

- Giada De Laurentiis (@GDeLaurentiis) 22 januari 2020

Het lijkt echter goed te zijn afgelopen en zij en Thompson geven met succes co-ouderschap aan hun dochter. Het gezin leidt schijnbaar een gelukkig en voorspoedig leven samen. Het enige dat telt is dat ze gelukkig zijn, en te oordelen naar de manier waarop ze zichzelf en hun levensstijl in de media presenteren, is dat ook het geval.

Sociale media

In tegenstelling tot haar vriend is Giada actief op sociale media, meer dan een miljoen volgers op zowel Instagram als Twitter, die van haar inhoud lijken te houden. Enkele van haar meest recente berichten op Twitter bevatten een tweet over een bezoek aan Sicilië. Ze schrijft vaak over eten - het onderwerp waar ze echt een passie voor heeft.

Instagram

Giada deelde foto's uit haar privéleven op Instagram en plaatste onlangs een foto van zichzelf op een boot, en haar volgers complimenteren haar met haar uiterlijk. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf en haar dochter, genomen in Capri, Italië op de dag dat haar grootvader 100everjaardag – ze vierde die dag door wat van zijn favoriete eten te maken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Valentijnsdag proeverij @giadavegas ?❤️ #mmmm #giadavegas

Een bericht gedeeld door Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) op 30 januari 2020 om 19:41 PST

tv-carrière

De Laurentiis is vooral bekend als chef-kok en auteur, maar ze verscheen ook in 69 tv-series en speelde in sommige. Haar meest prominent werk omvat: Versla Bobby Flay, Giada in Italië, Food Network Star, Giada's Holiday Handbook en Giada Entertains. Haar inspanningen als gastvrouw zijn erkend en ze is beloond met prijzen zoals een Daytime Emmy Award in de categorie Outstanding Lifestyle Host en Gracie Award.

Aanbevolen