Producenten

Shane Madej's lengte, leeftijd, vriendin, opleiding, vermogen, Wiki

Wie is Shane Madej?

Shane Madej is een filmmaker, producer, schrijver en YouTube-ster, die beroemd werd door te werken voor de BuzzFeed als producent. Hij heeft onder meer webseries gemaakt als BuzzFeed Unsolved: Supernatural in 2018.

Dus, wil je meer te weten komen over Shane Madej, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente filmmaker.

Laten we hier eens over nadenken.

Gepost door Shane Madej Aan Zaterdag 10 juni 2017

Shane Madej Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Shane Alexander Madej op 16 mei 1986 in Chicago, Illinois, VS, is hij de zoon van Mark Madej en zijn vrouw Sherry. Hij bracht zijn jeugd door in de buitenwijk van Chicago, bekend als Village of Schaumburg, samen met zijn broer Scott Madej. Als het op zijn opleiding aankomt, ging Shane naar de Schaumburg High School en nadat hij zich had ingeschreven aan het Columbia College in Chicago, is er echter geen informatie of hij afstudeerde of niet.

Carrièrebegin

Shane heeft niet onthuld wat hij deed voordat hij bij BuzzFeed kwam, wat in 2014 gebeurde. Zijn eerste bijdrage aan het mediabedrijf was de video Unusual Facts About Diet Coke in december 2014. Hij bleef video's maken voor het bedrijf en begon een nauwe samenwerking met The Try Guys, een groep jonge YouTubers die grappige video's maken. Enkele van zijn meest populaire video's voor BuzzFeed zijn They Were Positively Riveted, Let Some Dogs Watch TV en What Your Birthday Says About You.

Shane Madej

Gaandeweg werd Shane succesvoller en werd zijn rol bij de BuzzFeed belangrijker. Hij kreeg voor het eerst een acteerrol en was te zien in de video Secretly Awkward Moments You Want to Disappear in 2014, en vanaf dat moment werd zijn rol uitgebreid. In 2016 begon hij samen te werken met Ryan Bergara aan de webserie BuzzFeed Unsolved, eerst de documentaire 3 Horrifying Cases of Ghosts and Demons, en na dat succes begonnen de twee samen te werken aan andere afleveringen.

Stijging naar bekendheid

Met verdere samenwerking met Bergara werd Shane populairder, en met zijn werk aan webseries als BuzzFeed Unsolved: Supernatural (2016-2019), daarna BuzzFeed Unsolved: True Crime (2016-2019), werd Shane een ster, zoals hij verscheen in bijna alle afleveringen van de populaire shows. Hij werkte ook aan de show Ruining History van 2017 tot 2018, en Worth It (2016-2018), naast andere bijdragen, die allemaal zowel zijn populariteit als zijn rijkdom hebben vergroot. Hoewel Shane in de Supernatural-serie voorkomt, gelooft hij niet in geesten of een buitenaards wezen, en zijn scepsis heeft de populariteit van de show zelfs vergroot.

Shane Madej Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Shane voornamelijk voor BuzzFeed gewerkt, dat een van de meest populaire mediabedrijven is geworden. Zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Shane Madej is? Welnu, vanaf medio 2019 wordt het vermogen van Shane Madej volgens gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 1 miljoen. Ongetwijfeld zal het vermogen van Shane de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Shane Madej Persoonlijk leven, daten, vriendin, is hij homo?

Wat weet je over het persoonlijke leven van Shane? Nou, hij is niet erg open als het gaat om het delen van dergelijke details, maar we zijn er toch in geslaagd om enkele interessante feiten over zijn leven te ontdekken. Welnu, Shane heeft een relatie gehad met zijn collega Sara Rubin, maar de twee hebben geen informatie gedeeld over wanneer ze hun romance begonnen en wat hun toekomstplannen zijn. Hopelijk verandert Shane van gedachten en onthult hij enkele feiten over zijn persoonlijke leven.

Bekijk dit bericht op Instagram

We houden van CINEMATISCHE INHOUD

Een bericht gedeeld door Shane Madej (@shanemadej) op 26 april 2019 om 10:53 uur PDT

Shane Madej Internet Fame

In de loop der jaren is Shane een ster op sociale media geworden, vooral op Instagram en Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 550.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, maar vooral ook foto's uit zijn persoonlijke leven met zijn vriendin , naast tal van andere berichten. Shane is ook populair op Twitter , waarop hij meer dan 230.000 volgers heeft, en hij heeft zijn populariteit ook gebruikt om zijn meest recente carrière-inspanningen te delen. Je kunt Shane vinden op Facebook ook, waarop hij iets meer dan 18.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente filmmaker, producer, schrijver en acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is , zowel persoonlijk als professioneel.

Shane Madej Lengte, gewicht, uiterlijk

Weet je hoe lang Shane Madej is en hoeveel hij weegt? Welnu, Shane staat op 1.83 m, wat gelijk is aan 1,93 m, dus hij is vrij lang, terwijl zijn gewicht en vitale statistieken voorlopig niet beschikbaar zijn in de media, hoewel hij een slank figuur heeft. Shane's ogen zijn lichtbruin en zijn haar is donkerbruin.

Aanbevolen