Radiopersoonlijkheden

Shannon Gunz's Wiki Biography, de dood van de echtgenoot, vermogen

Shannon Gunz Wiki Biografie

Shannon Gunz werd geboren in Arizona USA, op 8 juli 1984, dierenriem – Kreeft; nationaliteit - Amerikaans. Ze is populair als radiopresentator.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuw haar voor de zomer! Bedankt @hairbyyessi @laylasocial ? #boxbraids #summerhair

Een bericht gedeeld door Shannon Gunz (@shannongunz) op 17 juli 2019 om 12:55 uur PDT

Jeugd en onderwijs

Shannon is nogal geheimzinnig als het gaat om haar ouders en praat er niet over, maar soms uploadt ze foto's op haar Instagram-account van zichzelf met haar ouders - en met Milly the Metal Dog. Shannon heeft niet gezegd dat ze broers en zussen heeft.

Shannon was altijd geïnteresseerd in werken bij een radiostation, omdat haar vader meestal een radio pakte en naar talkshows luisterde - Shannon zat naast hem en ze luisterden er samen naar. Hoewel haar toekomstplannen anders waren dan die van andere kinderen, vond Shannon dit niet erg, en haar leeftijdsgenoten ook niet - blijkbaar was ze een erg sociaal persoon op de middelbare school.

Nadat ze was afgestudeerd, besloot Shannon niet naar de universiteit te gaan, maar zich liever te concentreren op haar carrière als radiopresentator.

Shannon Gunz

Carrière van een radiopresentator

Shannon begon haar carrière kort nadat ze klaar was met de middelbare school - ze begon in 2006 als stagiaire bij Sirius XM te werken en werkte zich langzaam op. Ze bewoog zich tussen een paar radiostations en kanalen, totdat ze een baan kreeg bij Sirius-satellietradio - ze is tegenwoordig te horen op tal van radiostations die met muziek te maken hebben.

Dankzij haar baan heeft Shannon de kans gehad om talloze muziekiconen te interviewen, en ze zal deze interviews (video's en foto's) vaak uploaden naar haar Instagram-account - enkele van de meest populaire mensen zijn Jacoby Shaddix, Brent Smith en Taylor Momsen.

Shannon werkt nog steeds voor de Sirius-satellietradio en lijkt niet van plan te veranderen van baan. Ze heeft ook een YouTube-kanaal, maar er is maar één video op haar kanaal met de titel Shannon Gunz – High Elevation Music Festival 2017 die meer dan 5.000 keer is bekeken.

Houd van het leven en relaties

Ze uploadt vaak foto's met haar huidige vriend Tsjaad - die de naam draagt chadness op zijn Instagram-account - Chad lijkt de zanger van een muziekband te zijn. In een recente foto die Shannon met Chad op haar Instagram-account heeft gedeeld, legde ze uit dat de twee erg gelukkig zijn en dat ze dankbaar is dat hij haar heeft gevonden en dat ze hem heeft gevonden (ze is ook blij dat ze hem een ​​Dodgers-fan heeft gemaakt).

Er zijn geen geruchten over het liefdesleven van Shannon, omdat ze blij lijkt te zijn met haar huidige vriend Chad - ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Is Shannons man overleden?

Hoewel er op internet geruchten gaan dat Shannon ooit getrouwd is geweest en dat haar man is overleden, blijken deze niet te kloppen. Shannon zelf heeft de zaak niet behandeld, maar ze is niet getrouwd, dus haar man kan niet zijn overleden omdat ze er in de eerste plaats geen had.

Hobby's en interesses

Shannons grootste hobby is reizen en bezienswaardigheden bekijken – ze houdt ervan om hoge heuvels te beklimmen om de zonsopgang of zonsondergang te kunnen zien. Ze is een grote dierenvriend en heeft een hond genaamd Milly in het kort, of voluit Milly the Metal Dog. Ze gaat graag naar concerten en stand-up comedy-avonden in lokale bars - Shannon is ook een drinker en is altijd in voor een biertje of een cocktail - bier in een bar, cocktails op een strand.

Uiterlijk en vermogen

  • Shannon 35 jaar oud
  • Ze heeft lang bruin haar
  • Zwarte ogen
  • Lengte en gewicht zijn onbekend
  • Nettowaarde is ~ $ 100.000

Aanwezigheid op sociale media

Lanceerde haar Twitter-account in maart 2009 en haar bijschrift luidt: 'Ik ben mij ... SiriusXM Octane, SiriusXM Turbo en SiriusXM Ozzy's Boneyard. Videohost en manager. Ik ben bezig. Ik hou van mijn hond' - het account wordt momenteel gevolgd door bijna 60.000 mensen, terwijl ze meer dan 14.000 keer heeft getweet. Ze is iets populairder bij haar Instagram-account die bijna 85.000 volgers telt, ongeveer 2.300 foto's. Heb een Facebook-pagina die momenteel wordt gevolgd door ~ 55.000 fans.

Aanbevolen