Beroemdheden

Shannon Gunz Wiki Biografie, leeftijd, overlijden echtgenoot, vermogen

Wie is Shannon Gunz?

Shannon Gunz is een Amerikaanse radiopresentator, die te horen is op verschillende SiriusXM-stations, van onder andere Ozzy's Boneyard tot Octane 37. Ze is een fervent rock-'n-roll-muziekfan, wat haar echt heeft geholpen in haar carrière.

Dus, wil je meer te weten komen over Shannon Gunz, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente radiopresentator.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gisteravond… Kijken ?⚾️… hoop dat we vanavond de W kunnen pakken. Laten we gaan @dodgers! ? | @browncoat77 #worldseries #letsgododgers #baseball

Een bericht gedeeld door Shannon Gunz (@shannongunz) op 24 oktober 2018 om 9:56 uur PDT

Shannon Gunz Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Shannon 'Gunz' Turner werd geboren op 8 juli 1984 in Chino Valley, Arizona, VS; ze heeft niet veel verteld over haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun roepingen, hoewel ze vaak foto's van haar heeft gepost ouders op haar Instagram-pagina, naast haar hond Milly . Met betrekking tot haar opleiding heeft Shannon niet onthuld op welke school ze heeft gezeten en of ze zich heeft ingeschreven voor een universiteit voordat ze haar carrière startte.

Carrièrebegin

Shannon werkt al haar hele professionele leven bij SiriusXM; ze trad voor het eerst in dienst als stagiaire in 2006. Haar liefde voor muziek hielp haar om zich volledig te concentreren op het slagen als radiopresentator, en ze klom gestaag op bij de omroep en werd steeds populairder. Geleidelijk aan verbeterden haar vaardigheden en kreeg ze nieuwe rollen op het station. Shannon maakte kennis met rocksterren en hield interviews met hen, wat haar alleen maar hielp moed en kennis op te bouwen voor haar verdere carrière. In de toekomst en steeds vaardiger, werd ze genoemd als radiopresentator.

Shannon Gunz

Stijging naar bekendheid

Niets kon Shannon tegenhouden om een ​​van de beste radiopresentatoren van SiriusXM te worden. Nu zijn er geen gegevens op welk station ze voor het eerst gastheer werd, maar binnen de kortste keren was er een tweede en derde. Tegenwoordig is ze te horen op Octane 37, Ozzy's Boneyard 38 en Turbo 41. Als rockliefhebber is Shannons werk vrij gemakkelijk voor haar; ze mag muziek spelen op rockstations en verschillende rocksterren interviewen. Sinds ze radiopresentator werd, heeft Shannon beroemdheden geïnterviewd als Ozzy Osbourne, Jacoby Shadix, Brent Smith, Taylor Momsen en Vinnie Paul, naast vele anderen. Dankzij haar succes is Sharon een ster geworden sinds ze bij SiriusXM kwam, en dit heeft haar rijkdom aanzienlijk vergroot.

Shannon Gunz Netto waarde

Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Shannon Gunz is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Gunz zo hoog is als $ 400.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Dus mijn drankje was niet groen, maar ik vond groene hete saus! ?☘️??? Ik hoop dat jullie allemaal een leuke en veilige St. Patrick's Day hebben gehad!

Gepost door Shannon Gunz Aan zaterdag 18 maart 2017

Shannon Gunz Persoonlijk leven, daten, vriend, echtgenoot's dood

Wat weet je over het persoonlijke leven van Shannon? Welnu, Shannon was getrouwd met muziekproducent Kato Khandwala, die stierf na een motorongeluk op 25 april 2018.
Sinds deze tragische gebeurtenis is Shannon vooruitgegaan en heeft nu een relatie met de beroemde muzikant, Chad Gray, in de wereld bekend als de zanger van de heavy metal band Mudvayne.

Shannon Gunz Internet Fame

In de loop der jaren heeft Shannon de status van beroemdheid verdiend op sociale-mediaplatforms en heeft ze honderdduizenden volgers op sociale-mediapagina's, vooral Instagram, Twitter en Facebook. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 80.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals interviews, maar ook haar aanwezigheid bij verschillende concerten, terwijl ze ook Instagram heeft gebruikt om enkele details uit haar persoonlijke leven te delen, foto's van zichzelf te delen met haar vrienden en familie, en ook haar hond, naast tal van andere berichten. Shannon is ook behoorlijk populair op Twitter , waarop ze meer dan 55.000 volgers heeft, en ook haar populariteit heeft gebruikt om haar carrière te promoten, en enkele van haar persoonlijke meningen, ideeën en interesses heeft gedeeld. Je kunt haar vinden op Facebook ook, waarop ze meer dan 50.000 volgers heeft.

Laten we gaan @Dodgers !! pic.twitter.com/2DFSQ9QdYf

— Shannon Gunz (@shannongunz) 26 oktober 2018

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente radiopresentator, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen