Beroemde Echtgenoten

Sharon Shenocca Wiki Bio, leeftijd, vriendje. Gaat ze uit met Bill Belichick?

Het vroege leven, familie

Er is eigenlijk weinig bekend over Sharons familie en jeugd, behalve dat ze in 1966 in de VS werd geboren. Er is geen informatie over de namen, leeftijden of beroepen van haar ouders, maar ze heeft blijkbaar een zus genaamd Kerry, hoewel het niet bekend is of Kerry jonger of ouder is dan Sharon. Het is moeilijk te zeggen waar en hoe Sharon haar jeugd heeft doorgebracht, maar waarschijnlijk in de VS.

Opleiding

Er is ook niets met zekerheid bekend over Sharons school- of hbo-opleiding - ze is waarschijnlijk afgestudeerd in de VS, waar ze is geboren, hoewel de informatie over haar diploma of hogeschool- of universiteitsdiploma's niet beschikbaar is. Omdat ze als receptioniste bij de New York Giants werkte en haar verantwoordelijkheden waarschijnlijk kantoortaken of administratieve ondersteuning omvatten, had ze alleen een middelbare school kunnen volgen, aangezien je receptioniste kunt worden zonder speciale opleiding of een universitaire opleiding.

Carrière

Er is weinig bekend over Sharons carrière die ze opbouwde voordat ze receptioniste werd bij New York Giants, toen ze de aandacht trok van Bill Belichick. Toen ze met elkaar gingen daten, hielp Bill Sharon met het starten van haar eigen bedrijf - een jerseywinkel. Er is niets bekend over het lot van die winkel, maar sommige bronnen zeggen dat Sharon het voor zichzelf hield en de winkel bleef beheren, zelfs na haar breuk met Bill. Er is geen feitelijke informatie over de huidige werkplek van Sharon.

Wie is Bill Belichick?

William Stephen Bill Belichick is een hoofdcoach van de New England Patriots in de NFL (National Football League). Hij werd geboren op 16 april 1952 in Nashville, Tennessee, VS. Bill was voorbestemd om een ​​sportman te worden sinds zijn peetvader, Bill Edwards (naar wie Bill werd genoemd) een coach was van de College Football Hall of Fame. Zijn vader, Steve Belichick, werkte ook in de sportwereld als assistent van een voetbalcoach aan de United States Naval Academy.

Opgegroeid in Annapolis, Maryland, studeerde Bill in 1970 af aan de Annapolis High School, waarna hij afstudeerde aan de Wesleyan University (Middletown, Connecticut), waar hij ook lid was van het voetbalteam.

Zijn carrière begon bij de New York Giants in 1979, toen hij een speciale teams-coach en een defensieve assistent werd. Hij werkte daar tot 1990, en daar ontmoette hij Sharon en begon met haar te daten, hoewel ze nog steeds getrouwd was en twee kinderen had. Bill leek serieus over zijn gevoelens en steunde Sharon naar verluidt met een indrukwekkend bedrag. Bill's vermogen stelde hem in staat een herenhuis te kopen dat blijkbaar $ 2,2 miljoen kostte, waar hij bij Sharon wilde wonen en haar kinderen wilde opvoeden, die hij bereid was te adopteren.

Helaas kwam Bill's droom niet uit; hij maakte het uit met Sharon en vond al snel een andere passie, Linda Holliday, eigenaar van een kledingwinkel en correspondent voor WCVB-TV.

Voorlopig werkt Bill Belichick als hoofdcoach van de New England Patriots sinds 2000, met het hoogste succes van alle NFL-coaches, met zes Super Bowl-overwinningen.

Controverse

Sharon ontmoette Bill toen ze werkte als receptioniste bij de New York Giants, zoals we al zeiden. Op dat moment was ze nog getrouwd met Vincent Shenocca, en ze hadden twee kinderen van 20 en 18 jaar oud. Vincent was bouwvakker, hoewel er geen informatie is over zijn huidige beroep. In 2005 zag Vincent enveloppen met contant geld die zijn vrouw Sharon van Bil ontving, elk met $ 3000, dus het is niet verwonderlijk dat zijn vrouw ervan verdacht werd een affaire te hebben en vervolgens beweerde dat ze overspel had gepleegd met Bill Belichick. Hij veronderstelde dat Sharon sinds 2005 ongeveer $ 150.000 heeft ontvangen.

Bill was serieus van plan om bij Sharon te gaan wonen, met haar te trouwen en haar kinderen te adopteren. Hij kocht een herenhuis met vier slaapkamers in Park Slope voor $ 2,2 miljoen waar hij van plan was om met Sharon en kinderen te gaan wonen, en betaalde voor Sharons vakanties in Florida, Puerto Rico en Jamaica, en gaf haar $ 50.000 om in 2006 de Jersey Store te openen. Sharon en Bill gingen uit elkaar na een rechtszaak die was aangespannen door de echtgenoot van Sharon, Vincent. Hij beschuldigde het stel ervan een affaire te hebben terwijl Sharon nog met hem getrouwd was.

Bill verkocht later het herenhuis dat hij voor hem en Sharon had gekocht voor $ 2,75 miljoen. Sharon zou van Vincent zijn gescheiden en teruggekeerd naar haar meisjesnaam Sharon Radigan.

Bekijk dit bericht op Instagram

HBD, BB!

Een bericht gedeeld door Stichting Bill Belichick (@belichickfdn) op 16 april 2018 om 06:15 uur PDT

Verschijning

Sharon heeft nu lang blond haar dat gebleekt is omdat ze van nature donkerbruin haar heeft en soms een pony droeg, maar op dit moment is het moeilijk te zeggen welk kapsel Sharon verkiest sinds ze uit de sociale media-radars is verdwenen. Ze heeft grijsblauwe ogen en houdt van heldere en scharlakenrode lippenstift. Ook al is ze van middelbare leeftijd, ze blijft fit en heeft een zeer slank figuur voor haar leeftijd. Er is geen informatie over haar lengte, gewicht of gegevens over haar vitale statistieken.

Netto waarde

Er werd aangekondigd dat Sharon tijdens haar affaire met Bill Belichick contant geld en geldoverdrachten naar haar creditcards begon te krijgen. Volgens bronnen heeft ze nog steeds een nettowaarde van meer dan $ 300.000, het residu van haar affaire en inkomsten uit haar bedrijf, hoewel er geen bevestiging is over de huidige werkplek van Sharon.

Aanbevolen