Journalisten

Sheldon Bream's Wiki Biography. Shannon Bream's hersentumor

Wie is Sheldon Bream?

Geboren op 23 december 1970. in Carlisle, Pennsylvania, VS, onder het raadselachtige teken Steenbok, Sheldon Bream is een 48-jarige journalist, presentator, spreker, ondernemer en voorzitter, die begin jaren negentig voor het eerst bekendheid kreeg als een luidruchtige keynote spreker en ervaren journalist. Na de eerste periode van succes vond hij eindelijk zijn ware roeping op de Fox News-kanaal , een betrouwbaar anker en verslaggever worden. Zijn broer is een voormalige professionele honkbalspeler en dit hielp hem voor te bereiden om in de publieke belangstelling te staan. Sheldon trok ook publiciteit tijdens zijn moedige strijd met een hersentumor.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat een ongelooflijke avond in de @reaganlibrary40 - WOW! Wat leuk om iedereen te ontmoeten die is gekomen! Morgen volgt er meer. In de tussentijd, welke Bream is de president op deze foto? ???

Een bericht gedeeld door shannonbrasem (@shannonbream) op 31 mei 2019 om 12:35 uur PDT

Het vroege leven: opgroeien in Pennsylvania naast een beroemde broer

Sheldon werd geboren in een Amerikaans gezin op het platteland van Pennsylvania. Ondanks dat hij een gerenommeerd spreker en journalist is geworden, is er niet veel bekend over zijn vroege jeugd en familie. Wat we echter wel weten, is dat zijn broer Sid Bream een ​​11-jarige carrière had in de Major League Baseball (MLB), waar hij in de positie van eerste honkman speelde voor vier teams. Honkbalfans zullen hem altijd herinneren voor zijn meest iconische moment - glijdend richting thuisbasis voor de wedstrijdwinnende run die de Atlanta Braves in 1992 naar de World Series stuurde, de kampioenswedstrijd in het Amerikaanse honkbal. Hoewel zijn broer een beroemde atleet was, schrikte dit de jonge Sheldon niet af, omdat hij zich realiseerde dat spreken in het openbaar iets was waar hij goed in was, wat hem ertoe bracht het als een mogelijke carrière te beschouwen.

Opleiding: Liberty University

Hoewel spreken in het openbaar de passie van Sheldon was, besloot hij naar de Liberty University in Lynchburg, Virginia te gaan om zich te concentreren op iets tastbaarders op de moderne arbeidsmarkt. Zo studeerde hij in 1993 af van zijn alma mater met een bachelordiploma in twee vakken: bedrijfs- en sportmanagement. Deze stap in het leven van Sheldon stelde hem in staat een grondige beoordeling te maken van zijn kansen op werk en wat hij studeerde te combineren met spreken in het openbaar.

Shannon en Sheldon Brasem

Vroege carrière en eerste belangrijke positie

Geen enkele geloofwaardige bron kan informatie geven over Sheldon na zijn afstuderen tot het begin van de jaren 2000, maar er wordt aangenomen dat hij werkte als freelance keynote-spreker en als adviseur in de niche van de voorbereiding van evenementen. In 2005 werd Sheldons passie voor journalistiek benut toen hij Director of Bureau Relations werd bij het Washington Speakers' Bureau. Zijn betrokkenheid bij het spreken in het openbaar leverde hem lof op van collega's en gaf hem de mogelijkheid om verbindingen te leggen. Zo begon hij ook te dienen in de International Association of Speakers Bureau (IASB) in een niet-gespecificeerde rol. Hoewel hij niet zo lucratief werd betaald als hij later zou worden, leerden deze functies hem hoe hij zijn vaardigheden kon laten zien en welke keuzes het beste konden zijn voor zijn toekomst. Vooral zijn organisatorische vaardigheden zijn het waard gebleken om te laten zien.

Aanhoudend succes: World Rally Championship en Fox News Channel

Eind 2009 besloot Sheldon dat het tijd was voor een nieuw professioneel avontuur. Hij trad toe tot de sectie algemene opdrachten van het World Rally Championship, een organisatie die deel uitmaakt van de Federation Internationale de l'Automobile (FIA), 's werelds toonaangevende organisatie voor motorsport, een omgeving die Sheldon iets compleet nieuws bood. Het is onduidelijk of hij vooraf een autosportliefhebber was, maar hij wist zich te onderscheiden door zijn uitgesprokenheid, vastberadenheid en andere kwaliteiten. Later trad hij toe tot Fox News Channel, waar hij langzaam opschoof naar de positie van plaatsvervangend anker op Special Report en The Kelly File. In korte tijd werd hij het middelpunt van Fox' selectie van ankers en begon hij in meerdere shows op één dag te verschijnen.

Bream Speaker Management LLC creëren

Ondanks dat hij nog steeds bij Fox in dienst was, besloot Sheldon in 2018 zijn eigen onderneming te starten. Als gepassioneerd spreker en nu een expert op het gebied van evenementenbeheer, startte hij een dienst voor het inhuren van keynotesprekers, getiteld Bream Speaker Management LLC , die organisatoren van evenementen, universiteiten en bedrijven voorziet van deskundige sprekers op evenementen. Over dit onderwerp had Sheldon het volgende te zeggen: 'Mijn visie is om integere sprekers te vertegenwoordigen en te promoten die hun publiek opleiden en inspireren.' Het is nog onduidelijk hoe succesvol Bream Speakers is als onderneming, volgens geloofwaardige bronnen.

Persoonlijk leven: is Sheldon Bream getrouwd? Wie is zijn vrouw Shannon Bream?

Sheldon Bream is al meer dan 23 jaar getrouwd met Shannon Bream (nee DuPuy); het paar stapte op 30 december 1995 in het huwelijksbootje. Ze ontmoetten elkaar tijdens dezelfde lessen aan de Liberty University en werden al snel goede vrienden. Hoewel ze op dat moment allebei met andere mensen aan het daten waren, was het duidelijk dat ze voor elkaar bestemd waren, zoals blijkt uit het feit dat hun relatie na al die jaren nog steeds verstoken is van controverse en kwaadaardige beschuldigingen. Shannon is zelf journalist en staat bekend om zijn op NBC 4 WRC-TV-nieuws vandaag en Fox News @ Night . Toen ze jonger was, was ze een frequente deelnemer aan schoonheidswedstrijden. Het echtpaar heeft momenteel geen kinderen, maar ze brengen hun tijd graag door met een hond genaamd Jasper. In 2017 werd hun liefde pas echt duidelijk toen Sheldon gezondheidsproblemen had.

Had een geweldige tijd bij het ondersteunen van de Miss Virginia-verkiezing op mijn alma mater Liberty University - waar we elkaar ontmoetten en verliefd werden?

Gepost door Shannon Brasem Aan zondag 24 juni 2018

Het heroïsche gevecht van Sheldon Bream met een hersentumor

In 2017 schokte hij de wereld toen hij aankondigde dat artsen tijdens een recente controle een hersentumor hadden gevonden. Shannon steunde hem meedogenloos, tot het moment waarop verschillende behandelingen hun vruchten afwierpen en de tumor uitroeide - in 2018 was hij helemaal verdwenen. Als Fox News-reporter interviewde ze Sheldon verschillende keren en noemde hem haar 'held en inspiratie'. Tijdens zijn gevecht met de tumor kreeg Sheldon steun van collega's en beroemdheden in het hele land.

Lichaamsmaten: hoe lang is Sheldon Brasem?

Sheldon Bream is 6ft 2in (187,9 cm) lang, terwijl zijn andere afmetingen momenteel niet bekend zijn. Hij heeft een slanke bouw, samen met helderblauwe ogen en zwart haar, met een klein aantal grijzige soorten die de afgelopen jaren zijn verschenen.

Raad eens waar ik wil studeren! pic.twitter.com/V0oGYOoPR9

— Matt McNichols (@mattm3431) 22 december 2014

Wat is het vermogen van Sheldon Bream?

Volgens gezaghebbende bronnen heeft Sheldon Bream een ​​vermogen van ongeveer $ 2 miljoen , vanaf medio 2019; zijn jaarlijkse inkomen is naar verluidt minimaal $ 82.000. Deze rijkdom is opgebouwd dankzij Sheldons optredens als spreker in het openbaar, commissiefuncties bij verschillende belangrijke organisaties van openbare sprekers en zijn voorzitterspositie bij Bream Speaker Management. Zijn vrouw Shannon, aan de andere kant, heeft dankzij haar een vermogen van $ 4 miljoen sociale media roem en schrijfvaardigheid .

Aanbevolen