Acteurs

Shevonne Sullivan (TMZ) Wiki Biografie, huwelijk, zwanger

Wie is Shevonne Sullivan?

Shevonne Sullivan, geboren op 26 april 1984 in Taunton, Massachusetts, onder het altijd tumultueuze teken Stier, is een 35-jarige actrice, reality-tv-ster, producer en persoonlijkheid op sociale media. Ze is vooral bekend door haar optreden in de populaire CBS reality-tv-show The Amazing Race, waaraan ze samen met haar collega deelnam Kelly Berning , en die de wereld haar eigenzinnige en charmante persoonlijkheid liet zien. Naast haar reality-faam heeft Shevonne een indrukwekkende staat van dienst als post-productie supervisor bij TMZ.

Bekijk dit bericht op Instagram

FIJNE HALLOWEEN! @mortonsalt???? #zout

Een bericht gedeeld door Shevonne_S (@shevonnesullivan) op 31 oktober 2017 om 9:36 uur PDT

Het vroege leven en voorouders

Ondanks haar verschijning in een beroemde reality-tv-show, wilde Shevonne niet te veel onthullen over haar persoonlijke leven. Omdat haar carrière nauw verbonden was met entertainment, wilde ze zichzelf niet meer aan het publiek blootstellen dan nodig was, maar we weten wel dat ze werd geboren in een Amerikaans gezin in het kleine stadje Taunton in de staat van Massachusetts. Haar moeders naam is Diane, en via haar heeft ze Ierse afkomst, wat te zien is als je kijkt naar Shevonne's huidskleur en gelaatstrekken. Als we onderzoek doen naar de etymologie van haar naam , komen we er ook achter dat haar naam een ​​Amerikaanse versie is van de oude Iers-Gaelische naam - Siobhan.

Onderwijs en voorbereiding op een tv-carrière

In The Amazing Race zei Shevonne dat ze veel van haar goede gewoonten te danken heeft aan haar moeder, die ze haar held noemt. Diane herinnerde haar altijd aan het belang van onderwijs, waarover Shevonne haar arbeidsethos en de wil om te slagen kon laten zien op Taunton High School, in haar geboorteplaats. Daarna volgde een succesvolle periode van vier jaar aan het Emerson College in Boston, waar ze afstudeerde met haar bachelordiploma in twee majors: journalistiek en geschiedenis. Het prestigieuze programma bij Emerson was een perfecte voorbereiding op wat komen ging.

Shevonne Sullivan

Carrièrebegin: The Ellen Show

Onmiddellijk na haar afstuderen in 2006 kreeg Shevonne haar eerste baan. Tijdens het surfen op internet zag ze per ongeluk een vacature voor de functie van stagiair. Waar was deze baan precies? Met geen andere plaats dan De Ellen DeGeneres-show ! Shevonne was een grote fan van de beroemde presentatrice en wilde de kans grijpen en leren van een van haar idolen. Ze typte snel een cv en stuurde het naar Syndicated. Met haar referenties, breedsprakigheid en de ervaring die ze bij Emerson opdeed, was het een goed idee om haar in te huren voor de mensen bij Ellen. Ze werkte voor onbepaalde tijd als stagiaire en deed waardevolle ervaring op in productie, opname en al het andere dat nodig is voor een carrière op televisie. Juist deze ‘stage’ zorgde ervoor dat Shevonne het op één na beste optreden van haar leven kreeg.

Verhuizen in de showbusiness: TMZ

Bij het verlaten van The Ellen DeGeneres Show, was Shevonne vol ideeën en inspiratie over wat ze nu moest doen. Vrijwel onmiddellijk, in 2007, kreeg ze een baan aangeboden bij TMZ, een nieuwswebsite op roddelbladen die een tv-zender werd. Zowel de website als het kanaal zijn opgericht door Harvey Levin , een voormalige advocaat die TMZ beroemd heeft gemaakt door een uniek formaat voor nieuwsacquisitie te creëren - ze betalen hun bronnen niet en gebruiken alleen onafhankelijke rapporten van externe contacten. Hoewel ze niet gewend was om met roddelbladen te werken, genoot Shevonne van de gelegenheid om haar vaardigheden op de proef te stellen terwijl ze werkte als postproductie-assistent, en ze bleek zo succesvol dat ze in verschillende afleveringen van TMZ op TV , een populaire realityshow van de gelijknamige website. Ze had een natuurlijke aanleg voor de camera en dit, in combinatie met haar productievaardigheden, zorgde ervoor dat ze gepromoveerd werd tot post-productie supervisor.

Beyond Twisted: een compleet nieuwe ervaring

Vanwege haar bekwaamheid bij TMZ kreeg Shevonne een baan aangeboden als coördinator bij Beyond Twisted , een populaire tv-show die in 2009 voor 20 afleveringen werd uitgezonden. Dit was Shevonne's eerste ervaring met een echte tv-show en gaf haar voldoende kennis over productie en acteren, wat later van pas zou komen.

Plotselinge roem en een onverwacht aanbod

Shevonne en de rest van de cast op TMZ op tv leverden geweldige optredens, waarmee ze landelijke bekendheid verwierven. Misschien wel de grootste verrassing was het feit dat Shevonne en de rest van de crew van de show niet voor één genomineerd waren, maar twee Daytime Emmy Awards , respectievelijk in 2014 en 2016. Dit was een ongelooflijke prestatie voor iemand die begon als een gewone assistent, maar uiteindelijk een ster en een integraal radertje werd in de hiërarchie van TMZ. Zij en collega Kelly Berning, een televisie-editor, werden opgemerkt door CBS en werden benaderd met een aanbod dat ze niet hadden verwacht, zelfs niet in hun stoutste dromen.

De wereld rondreizen: het 27e seizoen van The Amazing Race

Shevonne en Kelly werden uitgenodigd om een ​​van de 11 teams te zijn in het 27e seizoen van de legendarische reality-tv-show - The Amazing Race. Net als Survivor en No Opportunity Wasted, test de show zowel mentale als fysieke vaardigheden van elke deelnemer. The Amazing Race heeft echter een twist: 11 teams racen over de hele wereld, met speciale puzzels, aanwijzingen en hints verborgen in elk deel van de wereld dat ze zouden moeten bezoeken. Tijdens elke ronde wordt het laatste team uitgeschakeld, totdat er nog maar één koppel over is. Kelly en Shevonne waren tijdens elke aflevering veel te zien, vooral omdat ze luidruchtig, competitief en bereid waren om de grens van fatsoen te overschrijden, gewoon om te kunnen winnen. Helaas werden ze al in de allereerste race uitgeschakeld, ondanks hun aankomst op het strand van Copacabana, in Rio de Janeiro, Brazilië, omdat hun onvermogen om een ​​complexe puzzel op te lossen uiteindelijk hun ondergang betekende. Ze verloren uiteindelijk van Kelsey en Joey, twee verslaggevers in een relatie, die de uiteindelijke winnaars bleken te zijn.

Liefdesleven: is Shevonne Sullivan getrouwd? Heeft ze kinderen?

Shevonne is momenteel getrouwd met basketbalexpert, sportexpert en YouTube-persoonlijkheid. Daniel Dudley . Volgens verschillende bronnen waren ze lange tijd samen voordat ze in een privéceremonie trouwden op 1 januari 2018 . Later dat jaar kondigde het paar de geboorte van hun eerste kind aan – op 19 oktober, Saoirse Magnolia Dudley werd geboren en kwam op deze wereld met een gezonde 19'' en 7 lbs. (Het paar is altijd bereid om weetjes uit hun persoonlijke leven te delen Instagram .) Vanaf medio 2019 wonen de Dudleys in Los Angeles, Californië.

Persoonlijke interesses: lezen, sporten... En Kim K!

In haar persoonlijke leven traint Shevonne en leest ze sciencefiction. Haar grootste spijt is dat ze niet ver genoeg kwam in The Amazing Race, waardoor ze Griekenland, haar droombestemming, niet kon bezoeken. Ze heeft verschillende katten en heeft de bijnaam The Cat Lady en TMZ's Kim Kardashian vanwege haar persoonlijkheid, kleine gestalte en liefde voor Keeping Up With the Kardashians. Haar favoriete programma's (behalve KUWTK) zijn Kerry Washington en Scandal.

Fijne Halloween!! ?? pic.twitter.com/9gy3by6Vpo

- Shevonne Sullivan (@Shevonne_S) 31 oktober 2016

Lichaamsmaten en uiterlijk: hoe lang is Shevonne Sullivan?

Shevonne Sullivan staat op 5ft 1in (155 cm) - er is geen informatie over haar gewicht of andere afmetingen. Ze heeft donkerbruine ogen en lang krullend bruin haar. Als gevolg van haar Ierse afkomst, heeft ze een aantal sproeten op haar gezicht en nek.

Wat is het vermogen van Shevonne Sullivan?

Volgens een aantal gezaghebbende bronnen heeft Shevonne Sullivan een geschat vermogen van meer dan $ 600.000, opgebouwd door haar 12-jarige carrière in journalistiek, reality-tv en productie. Gezien het feit dat Shevonne momenteel geen werk heeft, is het onduidelijk of haar rijkdom verder zal toenemen of niet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag aan mijn mama @shevonnesullivan! Ik hou zoveel van haar dat ik haar een nummer heb geschreven met de naam Naps omdat we HOUDEN van #NAPS?! #swipe om het te horen! ? #HappyBirthday #mommyandme #mom #motherdaughter #birthday #itsgonnabemay #pixelkids #bows #momlife #dadlife #tmz #brunchoutfit #april #littlefierceones #clickinmoms #childhoodunplugged #momswithcameras #babysofinstagram #ocutes #weekendvibes #babykanye > #babymozart

Een bericht gedeeld door Saoirse Dudley (@saoirse.dudley) op 26 april 2019 om 10:49 uur PDT

Aanwezigheid op sociale media

Shevonne is erg actief op sociale media en altijd bereid om met fans om te gaan. Haar Twitter account staat vol met memes, grappige foto's en andere interessante inhoud, met 45.000 mensen die haar volgen. Ze heeft ook een Instagram account, voornamelijk gewijd aan haar man en dochter, met 25.000 fans. Naast haar Snapchat (@shevonne_s) runt ze ook het Instagram-profiel van haar dochtertje , met 312 volgers.

Aanbevolen