Beroemde Echtgenoten

Sibylle Szaggars Wiki Biografie. Wie is de vrouw van Robert Redford?

Wie is Sibylle Szaggars, de vrouw van Robert Redford?

Robert Redford is een van de meest gerenommeerde acteurs, regisseurs en producenten van Hollywood, en zijn populariteit heeft zijn weerslag gehad op mensen die dicht bij hem staan, waaronder zijn tweede vrouw, Sibylle Szaggars. Sibylle is een multimediale milieukunstenaar wiens werk galerijen over de hele wereld heeft bereikt, waaronder Japan, Peru, Monaco, Singapore en natuurlijk de VS.

Sibylle Szaggars Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Sibylle Szaggars werd geboren op 14 april 1957 in Hamburg, Duitsland; ze heeft niet veel onthuld uit haar kinderjaren, inclusief de namen van haar ouders en hun beroepen, noch onthuld of ze een alleenstaand kind is of dat ze broers en zussen heeft.

Gepost door Sibylle Szaggars Redford Aan maandag 21 januari 2019

Om verder te praten over haar geheimzinnige karakter, heeft Sibylle ook niets gedeeld over haar educatieve achtergrond. Het enige wat we weten is dat Sibylle geïnteresseerd was in schilderen en kunst, en dat ze in haar jeugd door Europa reisde, en naar Marokko en Maleisië, wat haar inspireerde.

Carrièrebegin

Na het einde van haar opleiding verhuisde Sibylle vanuit Duitsland naar Londen, waar ze een magazijn in het lagere East End huurde, er een studio van maakte en aan haar schilderijen begon.

Om de huur en rekeningen te betalen, ging ze samenwerken met andere jonge schilders en al snel begonnen ze met het organiseren van groepstentoonstellingen. Geleidelijk hoorde de wereld over Sibylle en kon ze haar invloed uitbreiden naar Duitsland, en een van de eerste groepstentoonstellingen werd gehouden in de Gallerie im Theater Operrettenhaus in Hamburg. Na aanvankelijk succes in Duitsland en Engeland, verhuisde Sibylle naar de VS en vestigde zich uiteindelijk in Utah.

Sibylle Szaggars

Haar eerste indruk in de VS was de rijke Indiaanse cultuur, die ze verwerkte in haar nieuwste creaties. Ze begon begin jaren ’90 haar eigen schilderstudio in Utah en had in 1991 haar eerste solotentoonstelling.

Stijging naar bekendheid

Sibylle zette haar carrière redelijk succesvol voort, en met de serie schilderijen van Marokkaanse dorpen en de Draa-vallei in de vroege jaren 2000, verdiende ze naam als milieuschilder.

Ze begon nieuwe technieken te leren en implementeerde ook grote werken in haar opus, die werden tentoongesteld op het International Classical Music Festival in Cortona, Italië in 2008, en later in Singapore, en werkte samen met cellist Nina Kotova aan deze foto's.

Ze heeft geëxperimenteerd met regen en aquarel, wat resulteerde in de fotoreeks Rainfall en de film Rain Painting. Verder maakte ze het toneelstuk The Way of Rain, dat in 2013 debuteerde in het Highland Theatre in Albuquerque, New Mexico.

Het jaar daarop creëerde ze de nieuwe versie van het stuk, met de hulp van choreograaf Desmond Richardson, muzikanten Chuck Palmer, Dave Eggar en Will Calhoun, videokunstenaar Floyd Thomas McBee en geluidsontwerper Ron Saint Germain, die werd opgevoerd in de National Young Arts Foundation in Miami, Florida, verteld door haar man, Robert Redford. Sibylle werd een nationale ster na het succes van haar toneelstuk op het Sundance Film Festival in 2015, uitgevoerd in het Complex Performing Arts Centre in Salt Lake City.

Sibylle Szaggars Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Sibylle behoorlijk succesvol geworden en heeft ze haar rijkdom met een grote marge vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sibylle Szaggars medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Sibylle maar liefst $ 1 miljoen is, wat best behoorlijk is, vind je niet?

Sibylle Szaggars Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Sibylle is een ster op zich en wordt een van de meest gerenommeerde schilders, maar haar populariteit is toegenomen dankzij haar huwelijk met Robert Redford.

Bekijk dit bericht op Instagram

'In termen van wat er nu aan de hand is en veel mensen die bang zijn... je wilt zoeken waar het licht zal komen. In deze huidige dialoog lijkt het erop dat er veel kan worden weggenomen. Ik denk dat dit de mensen kan prikkelen... Ik denk dat er een beweging zal komen.' ~ Robert Redford op het Sundance Film Festival 2017

Een bericht gedeeld door Robert Redford Daily (@robertredforddaily) op 16 juli 2018 om 12:50 uur PDT

Zij en Redford ontmoetten elkaar op het Sundance-festival in 1996 en begonnen al snel een romantische relatie. Twee waren echter 12 jaar samen voordat ze besloten te trouwen, tijdens een ceremonie die in juli 2009 werd gehouden in het Louis C. Jacob Hotel. Ze is een stiefmoeder van drie kinderen uit Roberts vorige huwelijk.

Voor Redford had Sibylle twee mislukte huwelijken; ze was eerst getrouwd met Carl Heinz Szaggars van 1975 tot 1980, en vervolgens met Friedrich Kurz, een musical- en theaterproducent, gedurende 10 jaar tot het begin van de jaren negentig.

Sibylle Szaggars Echtgenoot, Robert Redford

Geboren als Charles Robert Redford Jr. op 18 augustus 1936 in Santa Monica, Californië, VS, is hij de zoon van Charles Robert Redford Sr. en zijn vrouw, Martha W. Hij is van gemengde afkomst, net zoals hij van Iers, Engels en Schotse afkomst. Voor zijn opleiding ging hij naar de Van Nuys High School en studeerde later anderhalf jaar aan de Universiteit van Colorado in Boulder, voordat hij werd weggestuurd.

'Als ik naar het festival kijk, kijk ik niet naar de infrastructuur of iets dergelijks. Ik kijk alleen maar naar de mensen die komen om films te zien die misschien nooit te zien waren.'~ Robert Redford op het Sundance Film Festival pic.twitter.com/VN4TmOlPT4

— Robert Redford Dagelijks (@BobRedfordDaily) 25 september 2018

Om over zijn carrière te praten, Robert begon met kleine theaterrollen in de late jaren '50, en is sindsdien een van de meest gerenommeerde acteurs en regisseurs geworden, die de Academy Award won voor het regisseren van de film Ordinary People (1980). Enkele van zijn meest populaire rollen onder meer de rol van Harry Longabaugh alias The Sundance Kid in de film Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969), daarna als Bob Woodward in de film All the President's Men (1976), en als Roy Hobbs in de film The Natural (1984) . Volgens bronnen wordt het vermogen van Redford geschat op $ 170 miljoen, en hij is nog steeds actief in de entertainmentindustrie in 2019.

Aanbevolen