Amusement

Sidney Crosby affaire met zijn vriendin model Kathryn Leutner - wie is zij? Wiki: Leeftijd, Echtgenoot, Bruiloft

Sidney Crosby's affaire met zijn vriendin Kathryn Leutner - Wie is zij?

Kathy Leutner werd geboren op 13 december 1987 in Virginia, VS, wat haar een Amerikaans staatsburger maakt en betekent dat ze 30 jaar oud is en dat haar sterrenbeeld Boogschutter is. Ze is vooral bekend als model en de vriendin van Sidney Crosby, ster van de National Hockey League (NHL). Ze werd beroemd door haar fotoshoots gemaakt voor tijdschriften zoals Swimsuit Edition

Bekijk dit bericht op Instagram

#WackyWednesday #bighair #texasstyle hoe groter het haar... geweldige #chartreuse-ogen #kathyleutner #behindthescenes #setlife #hairandmakeup #me #photooftheday

Een bericht gedeeld door Fatima Olijf (@fatimalivebeauty) op 15 juli 2015 om 10:39 uur PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Kathy Leutner vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft dit model een nettowinst van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld, maar het is belangrijk om te vermelden dat haar baan als model ook loont. Verder hebben we geen informatie over haar bezittingen, zoals auto's en huizen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sid & Kathy?? #sidneycrosby #kathyleutner ? pinguinsgal1984.tumblr.com

Een bericht gedeeld door minisuk (@ykminisuke) op 20 augustus 2016 om 12:37 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs, etniciteit en lichaamsmetingen

Leutner bracht haar vormende jaren door in Virginia, maar ze onthult niet veel over haar opvoeding en familieachtergrond, en er is ook geen openbare informatie over haar opleiding; niettemin wordt aangenomen dat ze al op jonge leeftijd geïnteresseerd was in modellenwerk. Als het gaat om de etniciteit van Leutner, is ze blank. Als het op haar lengte aankomt, is Kathy 171 cm lang, en haar lichaamsafmetingen zijn 34-25-36, wat zeker heeft bijgedragen aan een succesvolle carrière in de modellenwereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#KathyLeutner voor @izod geschoten door @wattsupphoto

Een bericht gedeeld door KLIK (@clickmodelny) op 29 mei 2014 om 11:56 uur PDT

Carrière

Helemaal aan het begin van haar carrière tekende Kathy een contract met bekende modellenagenten, en werkte eerst als model in haar geboortestad, en werd later een bekend model in de VS, en maakte de cover voor verschillende Fitnessmagazines, en tekent vervolgens een deal met Sports Illustrated Swimsuit Edition. Als gevolg daarvan verscheen ze in het eerste seizoen van het genoemde tijdschrift, in 2011. Vervolgens stond de naar verluidt mooie blondine model voor Abercrombie & Fitch, een bekend modemerk; haar baan als model omvat het poseren voor fotoshoots en editorials van modemerken, en het lopen van de catwalk voor verschillende merken, maar kan ook het promoten ervan inhouden. Het is belangrijk om te vermelden dat Kathy als model voor haar lichaam moet zorgen, evenals voor haar dieet, aangezien modellenwerk een competitieve onderneming is en mensen die overwegen dit te doen, er op hun best uit moeten zien. Kathy zelf wordt alom gewaardeerd om haar uiterlijk en slanke figuur.

Echtgenoot en bruiloft

Veel mensen vragen zich af of het mooie model vrijgezel is, en het antwoord is nee - ze heeft een relatie met Sidney Crosby, een bekende NHL-speler. Het paar heeft echter niet over het huwelijk gesproken, dus we veronderstellen dat ze niet van plan zijn om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen, maar ze lijken nog steeds perfect gelukkig te zijn met hun relatie zoals die is, te oordelen naar de foto's van hen die beschikbaar zijn op het internet. Kathy heeft een account op Twitter, dat ze in 2011 heeft opgericht, maar ze heeft nog niet 'getwitterd'.

Aanbevolen