Modellen

Sidney Crosby's vriendin, Kathy Leutner Wiki Bio, leeftijd, verloofd, echtgenote

Wie is Kathy Leutner?

Kathy werd geboren in Virginia, VS op 13 december 1987, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is een populair model, maar kwam echt in de schijnwerpers nadat ze begon te daten met een speler van de National Hockey League (NHL) Sydney Crosby .

Bekijk dit bericht op Instagram

Leuke surfsessie vandaag in Long Beach deed me denken aan deze foto op locatie in PR met @fitnessmagazine @cheyenneellis @argystyle #kathyleutner #lovesummerhateeverythingelse #longbeachnynotcalifornia #endlesssummer #hair #makeupartist #onlocation #smashboxcosmetics #number4haircare

Een bericht gedeeld door Suzanne Katz (@skatzbeauty) op 10 september 2016 om 11:39 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel mensen meer wilden weten over Kathy's achtergrondverhaal en haar vroege leven, houdt ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf. Ze groeide op met haar ouders John en Judith Leutner en haar zus Jennifer Ann Dybsky in Virginia. Kathy droomde er al op zeer jonge leeftijd van om model te worden, dus nadat ze zich had ingeschreven op een plaatselijke middelbare school, besloot ze haar modellencarrière voort te zetten. in plaats van een universitaire graad na te jagen.

Carrière

Kathy's carrière begon op het moment dat ze werd opgemerkt door een modellenagent in een winkel toen ze 18 was - ze begon kort daarna met shoots voor tal van tijdschriften en is het meest populair vanwege het werk dat ze heeft gedaan met het tijdschrift Sports Illustrated Swimsuit Edition, terwijl ze ook poseerde voor outfitters Abercrombie & Fitch.

Kathy Leutner

Priveleven

Net zoals ze niet veel deelt over haar vroege leven en haar jeugd, is Kathy ook behoorlijk geheimzinnig over haar liefdesleven. Je kunt echter niet uitgaan met een persoon die zo beroemd is als de professionele Canadese hockeyspeler Sidney Crosby zonder dat het publiek hiervan op de hoogte is.

Aangezien geen van de twee veel over hun leven samen heeft gedeeld, en ze zelden samen in het openbaar uitgaan, is er niet veel over hen bekend, behalve wat de geruchten zeggen - er wordt gespeculeerd dat ze in 2008 begonnen te daten en in 2010 uit elkaar gingen. het lijkt er echter op dat ze niet zonder elkaar konden leven en daarom snel weer bij elkaar kwamen - het lijkt er ook op dat geen van beiden een lange relatie hadden voordat ze begonnen te daten.

Hoewel ze al 11 jaar aan het daten zijn, zijn ze niet getrouwd en hebben ze geen kinderen - er gaan geruchten dat het paar verloofd is, maar ze hebben geen sociale media-accounts waarop ze kunnen pronken met hun verloving of huwelijk.

Wie is Sidney Crosby?

Sidney Patrick Crosby werd geboren in Halifax, Nova Scotia Canada op 7 augustus 1987, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en met de Canadese nationaliteit, en is slechts een half jaar ouder dan Kathy. Sidney is momenteel de aanvoerder van het professionele hockeyteam de Pittsburgh Penguins dat deelneemt aan de National Hockey League (NHL). Hij gaat door de bijnaam Sid de Kid en wordt beschouwd als een van de beste hockeyspelers aller tijden.

Hij groeide op met zijn ouders Troy en Trina en zijn jongere zus Taylor - zijn vader Troy speelde in de Quebec Major Junior Hockey League (QMJHL) en men kan zeggen dat zijn vader moet worden gecrediteerd voor Sidney's passie voor hockey, toen hij begon te spelen het toen hij nog maar twee jaar oud was. Hij ging naar Astral Drive Junior High School en zou alle 'A'-cijfers hebben gehad, waarbij de onderdirecteur van de school Sidney omschreef als 'een geweldig rolmodel, die erg aardig was voor studenten in het leercentrum en voor speciale heeft kinderen nodig'. Hij veranderde van school toen hij 15 was, alleen om deel uit te maken van het hockeyprogramma van de Shattuck-Saint Mary's school.

Mijnheer 1.200 punten ? pic.twitter.com/emEmZwgHjN

— Het ego van Sidney Crosby (@SidneyCrosbyEgo) 6 maart 2019

Hij speelde voor het eerst in de NHL in het seizoen 2005-2006 en wist een record van 102 punten te maken, waarna hij in het volgende seizoen de Art Ross Trophy won toen hij 120 punten scoorde en de enige tiener en daarmee de jongste speler werd die won de scorende titel in de NHL. Tijdens het seizoen 2006-2007 won hij de Hart Memorial Trophy en was hij de meest waardevolle speler (MVP) van de NHL, terwijl hij ook de Lester B. Pearson Award won, gestemd door alle competitiespelers. Tijdens het volgende seizoen bereikte hij de finale van de Stanley Cup met zijn Penguins, maar ze werden verslagen door de Detroit Red Wings, en volgend jaar stonden ze opnieuw tegenover hen in de finale toen ze erin slaagden te winnen, en Sidney schreef geschiedenis door de jongste te worden aanvoerder in NHL om de Stanley Cup te winnen. In het seizoen 2009-2010 won hij de Mark Messier Leadership Award en de Maurice Richard Trophy omdat hij de hoogste doelpuntenmaker in de NHL was. Sidney kreeg begin 2011 een ongeluk toen hij een hersenschudding opliep waardoor hij in het seizoen 2011-2012 bijna niet speelde. Vervolgens won hij de Hart Memorial Trophy, nog een Art Ross Trophy voor het scoren van 104 punten, en de Ted Lindsay Award allemaal in 2014, en de Stanley Cup met zijn team in 2016 en 2017, en wordt nu beschouwd als een van de 100 beste NHL-spelers aller tijden .

Sidney speelt ook voor Canada - hij leidde het nationale team naar de overwinning op het Wereldkampioenschap Junioren 2005, was de aanvoerder van Team Canada op de Olympische Winterspelen in 2014 die goud wonnen, en leidde Canada ook naar goud op de wereldkampioenschappen van 2016 als MVP genoemd door al zijn teamleden.

Het huidige vermogen van Sidney zou rond de $ 55 miljoen zijn, terwijl hij bijna $ 5 miljoen per jaar verdient - hoewel dat een behoorlijk bedrag is, is hij slechts de zevende best verdienende hockeyspeler in de NHL. Hij is niet het soort persoon dat pronkt met het geld dat hij heeft - als je Sidney op straat zou zien, zou je denken dat hij maar een doorsnee persoon is en dat is precies hoe hij over hem wil worden gezien. Net zoals Andy O'Brien, zijn fitnesstrainer die meer dan 15 jaar met hem samenwerkte, zei: 'Hij wil een van de jongens zijn en probeert zich niet echt af te scheiden of op welke manier dan ook een speciale behandeling te krijgen... Hij neemt een veel plezier in de gewone, simpele dingen in het leven en een normale, gewone routine hebben.'

Likes en andere interesses

Kathy zou een grote fan zijn van het professionele American Football-team van Philadelphia Eagle.

Uiterlijk en vermogen

Ze is momenteel 31 jaar oud. Ze heeft lang blond haar, groene ogen, is 1,73 m lang en weegt ongeveer 62 kg, terwijl haar vitale statistieken 34-25-36 zijn. Ze draagt ​​kledingmaat vier en schoenmaat 8.5.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt Kathy's huidige vermogen geschat op meer dan $ 1 miljoen, en zal het zeker stijgen omdat Kathy nog steeds een populair model is - bronnen zeggen dat het gemiddelde jaarsalaris van een model in de VS ongeveer $ 132.000 is.

Aanwezigheid op sociale media

In deze moderne tijd waarin we leven, is het moeilijk te geloven dat een model als Kathy Leutner niet actief is op een van de populaire sociale-mediaplatforms - zij is het niet alleen, haar vriend Sidney Crosby is ook niet actief op internet hoewel er een fanaccount op Twitter is genaamd Het ego van Sidney Crosby die meer dan 160.000 volgers en bijna 3.000 tweets heeft.

Aanbevolen