Modellen

Sierra Egan's leeftijd, lengte, afmetingen, vriendje, Wiki Bio

Wie is Sierra Egan?

Social media-pagina's hebben talloze jonge mensen geholpen om hun dromen te verwezenlijken; ze hebben alle voordelen van sociale-mediaplatforms gebruikt om hun talenten, vaardigheden en uiterlijk te uiten. Een van die mensen is Sierra Egan; ze is een Instagram-model met meer dan vier miljoen volgers op haar officiële pagina. Sinds de lancering van haar carrière heeft Sierra samengewerkt met onder andere Boutine LA en Plumeria Lingerie.

Dus, wil je meer te weten komen over Sierra Egan, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we u kennis laten maken met dit succesvolle model.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik hou van je @fashionnova

Een bericht gedeeld door Sierra Skye (@sierraaaskyee) op 31 mei 2019 om 11:58 uur PDT

Sierra Egan Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Sierra Egan werd geboren op 6 november 1995 in Los Angeles, Californië, VS; helaas heeft Sierra niet veel onthuld over haar kinderjaren, hoewel ze vertelde dat ze van Italiaanse afkomst is, maar de namen van haar ouders en hun beroepen blijven onbekend. Verder heeft ze ook niet bekendgemaakt of ze enig kind is of dat ze broers of zussen heeft, noch iets over haar opleidingsachtergrond. Hopelijk begint Sierra meer informatie over haar leven te delen voordat ze een prominent model werd.

Carrièrebegin

Sierra's carrière begon in mei 2015 toen ze de eerste foto uploadde naar haar Instagram-pagina. Ze begon met het uploaden van foto's in bikini's en andere provocerende kleding, wat meteen mensen naar haar pagina lokte. Geleidelijk aan werd ze populairder, wat haar aanmoedigde om door te gaan met de praktijk, en haar fanbase begon in een snel tempo te groeien, en dankzij haar extravagante uiterlijk had ze in korte tijd meer dan een miljoen volgers. Naast particulieren begon ze merken en agenten aan te trekken, wat al snel resulteerde in een samenwerking.

Sierra Egan

Stijging naar bekendheid

Sierra's eerste grote samenwerking was met Boutine LA, waarvoor ze begon te werken als merkambassadeur, en het modebedrijf op alle media heeft geadverteerd - dit verhoogde haar populariteit verder en ze had al snel meer dan twee miljoen fans op Instagram. Dit trok de aandacht van Elite Model Management en ze kreeg een aanbod om deel uit te maken van een van de meest vooraanstaande modellenbureaus. Dit opende nieuwe deuren voor Sierra en er ontstonden nieuwe samenwerkingen. Ze werd de nieuwe ambassadeur van FashionNova, daarna HotMiamiStyles, Plumeria Lingerie en vele anderen. Om verder te spreken over haar succes: Sierra heeft sinds medio 2019 meer dan vier miljoen volgers op haar officiële Instagram-pagina.

Sierra Egan netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Sierra behoorlijk succesvol geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Sierra Egan is, vanaf medio 2019? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Sierra Egan maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

#yeezyseason6 pic.twitter.com/suDrJMVa3G

- Sierra Skye (@sierra_egan) 31 januari 2018

Sierra Egan Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze schoonheid? Nou, Sierra is een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle persoonlijke informatie voor het publiek verborgen te houden, maar ze heeft veel aandacht getrokken en het was moeilijk voor haar om informatie voor het publiek te verbergen. Als gevolg hiervan hebben we ontdekt dat Sierra een relatie heeft gehad met een professionele fotograaf Roman Palumbo; hij heeft vaak gediend als haar persoonlijke fotograaf en uit de professionele samenwerking ontwikkelde hij een romantische band. De twee bleven echter stil toen hem werd gevraagd naar de toekomstplannen.

Sierra Egan Internet Fame

Hoewel Instagram heeft haar beroemd gemaakt, waarop Sierra, naast professionele foto's, enkele momenten uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, heeft Sierra haar populariteit ook uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, met name Twitter, hoewel ze ook op YouTube te vinden is. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 38.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld.

Gepost door Sierra egan Aan dinsdag 4 september 2018

Sierra is ook begonnen met haar YouTube-kanaal, waarop ze samen met haar vriend Roman video's uit haar dagelijks leven uploadt. Ze heeft onder andere haar advies over huidbehandeling, haarstijlen en make-up gedeeld.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Sierra Egan Lengte-, gewichts- en lichaamsafmetingen

Sinds de lancering van haar carrière heeft Sierra miljoenen fans aangetrokken dankzij haar knappe uiterlijk, dus je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat haar afmetingen zijn. Nou, Sierra staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,67m, weegt ongeveer 116lbs of 53kgs, en haar vitale statistieken zijn 36-24-37 inches of 91-61-94cm; ze heeft blond haar en bruine ogen.

Aanbevolen