Websterren

Simmi Singh's Wiki Biografie, leeftijd, zus, vermogen, vriendje

Simmi Singh Wiki Biografie

Simmi werd geboren in Florida, VS, op 25 mei 1989, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen, en met de Amerikaanse nationaliteit, maar gedeeltelijk van Indiase afkomst. Ze is populair vanwege haar YouTube-kanaal waarop ze vooral video's van haar dagelijks leven uploadt. Simmi is ook een krijgskunstenaar, evenals een danser.

Jeugd en onderwijs

Simmi heeft niet veel over haar vroege leven en tienerjaren met het publiek gedeeld, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze werd naar India gestuurd toen ze zes was, omdat haar ouders niet wilden dat ze opgroeide zonder haar echte roots te kennen, en keerde terug naar de VS toen ze 10 jaar oud was.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goedemorgen, jij. ?

Een bericht gedeeld door Simmi Singh (@simmisingh) op 20 januari 2020 om 10:03 uur PST

Dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk was ze een van de populairste meisjes op de middelbare school en trok ze de aandacht van talloze jongens, maar het is niet bekend of ze met iemand uitging in die vier jaar op school. De dingen veranderden ten nadele na 9/11, omdat zij en haar familie het doelwit waren van mensen die dachten te weten wie de echte aanvallers waren.

Ze praat niet graag over haar familie, omdat ze haar ouders liever weghoudt van internet en roddelen - het is bekend dat zowel haar moeder als vader haar carrière steunen, ook al begrijpen ze 'online carrières' niet.

Haar ouders runnen hun eigen restaurant en ergeren zich er niet aan dat Simmi de familietraditie niet volgt. De reden achter haar geheimhouding is dat haar familie Sikh is, oorspronkelijk uit Phagwara, Punjab, India, en ze delen hun persoonlijke gegevens niet met het publiek - Simmi groeide op samen met haar twee jongere broers en haar oudere zus, die nu getrouwd is. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, concentreerde Simmi zich op haar online carrière in plaats van zich in te schrijven aan de universiteit en een diploma te behalen.

Het is pas januari, maar het is al het jaar van Simmi Singh https://t.co/eeTeh63nuo https://t.co/SaltOGBKYO pic.twitter.com/1D9Ncwj3fl

- Spela? (@LillysVodka) 26 januari 2020

Carrière van een YouTuber

Voordat ze haar online carrière lanceerde, werkte Simmi als serveerster in het restaurant van haar ouders, om zichzelf financieel te kunnen onderhouden.

Ze werkte ook als caissière en zat een paar maanden in de mode-industrie toen ze werd aangenomen als verkoopmedewerker voor de American Eagle-kledinglijn. Vanuit die baan ging ze aan de slag als assistent-styliste voor haar vriend, die modeontwerper is, en die haar eigen winkel heeft. Ze werkte als apothekersassistente bij Apotheek CVS, maar zou dat werk nooit meer doen omdat ze het helemaal niet leuk vond. Ze besloot uiteindelijk actrice te worden, en YouTube was haar eerste stap daarin.

Simmi's carrière op YouTube begon op 10 oktober 2011, toen ze haar kanaal lanceerde met het korte bijschrift 'Ik kom hier gewoon om plezier te hebben, ik hoop dat jullie dat ook doen :) - er zijn momenteel bijna 900.000 mensen geabonneerd op haar kanaal, dat meer dan 115 miljoen telt weergaven gecombineerd van al haar video's. Omdat ze actrice wilde worden, begon Simi komische sketches te uploaden, terwijl enkele van haar populairste zijn WANNEER JE ECHT EEN TWEELING WILT ZIJN!! (Maar dat ben je niet) en WANNEER JE ALTIJD HET 3E WIEL BENT. Grote delen van haar video's gaan over alledaagse dingen in haar leven, terwijl ze ook het hele huwelijksevenement van haar zus heeft gedocumenteerd en op haar YouTube-kanaal heeft geplaatst.

Omdat ze tot nu toe niet de kans heeft gehad om in veel films en tv-series te acteren, besloot Simmi in plaats daarvan haar eigen te maken - ze was de ster van haar Just Another Nice Guy TV-miniserie in 2017 en verscheen in de korte film You' opnieuw het meest sexy. Ze is nu van plan om haar eigen merchandise online te verkopen.

Relaties en liefdesleven

Simmi is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze er maar weinig over heeft gedeeld met het publiek. Het gerucht ging dat ze aan het daten was met een man genaamd Yousef Erakat, die net als zij een YouTuber is, en de twee hebben vaak samengewerkt en in elkaars video's opgenomen.

Ze waren al jaren vrienden en begonnen naar verluidt met daten in de zomer van 2018 - Simmi heeft over hun relatie gepraat en verklaarde dat ze in feite gewoon heel goede vrienden zijn, maar haar fans lijken haar niet te geloven, zoals sommigen zag ze samen hand in hand lopen. Aan de reacties te zien op een van haar foto's op Instagram waren ze een tijdje samen, maar gingen uiteindelijk om onbekende redenen uit elkaar - niets over hun relatie is zeker bekend, behalve dat ze blijkbaar nog steeds erg goede vrienden zijn.

Simmi Singh

Wie is Yousef Erakat?

Yousef is een YouTuber, geboren in Fremont, Californië, VS, op 22 januari 1990, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair vanwege zijn fouseyTUBE YouTube-kanaal, waarop hij voornamelijk video's van grappen uploadt. Hij heeft een zus genaamd Noura.

Yousef werd lid van de online community toen hij zijn . lanceerde Youtube kanaal op 21 maart 2011 – er zijn momenteel meer dan 10,5 miljoen mensen geabonneerd op zijn kanaal, dat ook meer dan 1,6 miljard views van al zijn video's samen telt.

Dankzij zijn geweldige vaardigheden om mensen te entertainen, werd hij tijdens de 2016 Streamy Awards uitgeroepen tot Entertainer of the Year. Hij lijkt te zijn gestopt met het uploaden van video's naar zijn kanaal, want zijn laatste was op 21 juli 2017. Yousef is een enorme liefhebber van dieren, aangezien hij talloze video's op zijn kanaal heeft waarin hij met zijn huisdieren te zien is, terwijl hij ook te zien is in dierentuinen. en dieren in de wildernis - de laatste video die op zijn YouTube-kanaal is geüpload, heet Mijn laatste dag met mijn puppy. (Rust in het paradijs) , en is meer dan 8,4 miljoen keer bekeken.

Bekijk dit bericht op Instagram

( @fashionnovamen fashionnovapartner ) ik weet dat instagram gaat over het plaatsen van de beste foto's van je leven, maar dit is niet het geval. Ik heb het niet gemerkt, maar ik leef de laatste tijd als de slechtste versie van mezelf. niet zorgen voor mijn mentale, fysieke of spirituele gezondheid. ik moet het beter doen. deze foto vertegenwoordigt de dag waarop ik het opmerkte en besloot mijn leven vorm te geven. dit gebeurt vele malen per jaar voor mij, dus ik moet me er altijd van bewust zijn wanneer ik uitglijd en mezelf opvang voordat ik val. vanaf vandaag ga ik me meer bewust zijn van mijn levensstijl en proberen het beter te doen. hier is op een nieuw jaar. ️

Een bericht gedeeld door Yousef Erakat (@fousey) op 10 januari 2020 om 12:32 uur PST

Yousef is ook een acteur die is verschenen in de YouTube Red-serie Fight of the Living Dead, Boo! Een Madea Halloween en Boo 2! Een gemaakt Halloween.

Hij had een relatie met Alycia Tyre, een Instagram-ster, in 2016 en het gerucht ging dat hij in 2018 met Simmi uitging, maar dit is niet bevestigd. Hij is te vinden op zijn Instagram-account die momenteel wordt gevolgd door meer dan drie miljoen mensen, terwijl hij er bijna 70 foto's op heeft geüpload.

Yousef Erakat

Interesses en hobbies

Er zijn talloze dingen die Simmi graag doet in haar vrije tijd en waar ze heel goed in is. Enkele van de dingen die ze het leukst vindt om te doen, zijn de volgende:

  • Simmi is verliefd op vechtsporten, aangezien ze op vijfjarige leeftijd begon met lessen - ze is een van die vrouwen die weten hoe ze zichzelf moeten verdedigen;
  • Ze is een geweldige danseres en danst al sinds een zeer jonge leeftijd - sommige van haar dansvideo's zijn te vinden op haar YouTube-kanaal;
  • Simmi houdt van reizen en geniet van haar YouTube-carrière omdat ze daardoor kan reizen en werken tegelijkertijd – ze is nog niet in Europa geweest en heeft een grote wens om het te bezoeken;
  • Ze is een enorme liefhebber van Bollywood-films - Sholay is haar favoriet - en ook van animatiefilms, met The Lion King als haar favoriet aller tijden;
  • Simmi's grootste hobby is sporten, en ze brengt veel van haar gratis door in de sportschool - video's van haar training is te vinden op haar Instagram-account.

Dit is slechts een greep uit de dingen die Simmi in haar vrije tijd doet, terwijl ze ook graag gaat wandelen, in de tuin van een café zit en koffie drinkt, en tijd doorbrengt met haar vrienden en familie.

Uiterlijk en vermogen

Simmi is momenteel 30 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, is 1,6 m lang, weegt ongeveer 51 kg en haar vitale statistieken zijn 32-24-34. Ze draagt ​​schoenmaat acht – ze heeft een tatoeage van een strik op haar linkerarm, terwijl de pijl in de boog eerder een roos is.

Download UPPPPP, laten we de was doen! Aangezien ik vandaag mijn 'laatste schone shirt' aan heb! Lol Goedemorgen mensen! De vlog is online, de link is binnen...

Gepost door Simmi Aan woensdag 1 juni 2016

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 150.000, en stijgt gestaag dankzij de vele dingen waar ze momenteel aan werkt.

Fanfeit

Toen ze jonger was, was Simmi verliefd op de Hollywood-ster Zac Efron nadat ze hem had zien acteren in de film High School Musical.

Aanwezigheid op sociale media

Simmi is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor haar online carrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in juni 2010, maar is een stuk populairder op haar Instagram-account , en heeft ook een Facebook-pagina.

Aanbevolen