Websterren

Slogoman (youtuber) Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, echte naam

Slogoman (youtuber) Wiki Biografie

Joshua Robert Temple werd geboren in Frarham, Surrey Engeland, op 16 mei 1997, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Britse nationaliteit - als Slogoman is hij beroemd om zijn YouTube-kanaal, waarop hij voornamelijk Fortnite Battle Royale-gameplays uploadt terwijl je kan hem ook Grand Theft Auto V zien uploaden en video's met vragen en antwoorden zien.

Bekijk mijn nieuwe @MarvelStrikeF filmpje NU! Het was een hoop plezier! https://t.co/vBu80xGR4E #Tot Gesponsord door FoxNext. Download hier: https://t.co/9PxssQgN4o pic.twitter.com/AIZahJZCyM

- Slogoman (@slogoman) 24 april 2019

Het vroege leven en onderwijs

Slogoman heeft niet veel over zijn familie gedeeld, omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt - het is bekend dat hij is opgegroeid met zijn zus Amelia , en zijn twee honden genaamd Poppy en Lily. Hij bracht zijn hele jeugd door in Farnham en ging naar de Weydon Secondary School. Hij was een erg atletisch kind toen hij rugby speelde tot hij op het punt kwam dat hij moest kiezen tussen rugby en YouTube, en het is nu vrij duidelijk wat zijn keuze was. Hij deed ook mee aan een paar andere sporten, maar stopte ook met al die sporten toen hij besloot zich te concentreren op zijn YouTuber-carrière.

Slogoman was ook van plan psycholoog te worden en had plannen om psychologie te studeren aan de universiteit, maar besloot uiteindelijk om zich liever op zijn internetcarrière te concentreren.

Carrière van een YouTuber

De carrière van Slogoman werd gelanceerd op het moment dat hij zijn . opende Youtube kanaal op 4 augustus 2013, die nu bijna 5,4 miljoen abonnees en meer dan 2,2 miljard views op al zijn video's bij elkaar heeft - zijn beschrijving luidt: 'Ik ben Josh (Slogoman) en ik maak video's over games en zo, als je ze leuk vindt, dan zou je dat waarschijnlijk moeten doen abonneer voor meer!” Hij werd nog populairder nadat hij samenwerkte met andere populaire YouTubers zoals Kwebbelkop (Jordi Van den Bussche) en Jelly (Jelle Van Vucht). Slogoman begon met het uploaden van Grand Theft Auto V-video's, waar zijn fans dol op waren. Naarmate zijn populariteit groeide, begon hij meer inhoud toe te voegen, zoals vraag- en antwoordvideo's, en uitdagingen zoals vloer is lava en ijsemmeruitdaging. In 2016 besloot hij om lid te worden van het Revelmode YouTube-kanaal, dat oorspronkelijk was gemaakt door PewDiePie, die momenteel het op een na meest geabonneerde kanaal op YouTube heeft, maar het kanaal duurde niet lang en niemand uploadt er momenteel video's naar.

Een ander belangrijk onderdeel van zijn carrière is zijn Twitch-kanaal , waarop hij voornamelijk livestreamt tijdens het spelen van Grand Theft Auto V. Zijn kanaal wordt momenteel gevolgd door bijna 9.000 mensen, maar hij heeft slechts ongeveer 15.000 views op al zijn livestreams.

Slogoman heeft tijdens zijn carrière meer dan 40 games gespeeld, waaronder Agar.io, Happy Wheels, Dead By Daylight, Gang Beasts, Battlefield 1, Watch Dogs 2 en Five Nights at Freddy's 3.

Slogoman en Grand Theft Auto V

De favoriete game van Slogoman is GTA V. Zijn kanaal staat vol met GTA V-video's, en hij behandelt vooral grappige momenten, probeert alle mods, races en alles uit waarvan hij denkt dat het publiek ervan zou genieten. In zijn eerste video op het kanaal deed hij een missie in GTA V waarbij hij een wietfabriek moest vernietigen en zijn vriend Lamar moest redden terwijl hij dat deed. Zijn volgende twee video's waren meer GTA V-missies, en daarna trad hij toe tot de online versie van de game en begon hij GTA V te spelen met mensen van over de hele wereld.

Slogoman

Nadat de online modus van GTA V was uitgebracht, speelde Slogoman dat en niets anders - hij voegde zich bij zijn vriend The Gaming Lemon en vele anderen, en ze zouden de wereld rondzwerven, banken beroven en andere willekeurige dingen doen. Hij begon al snel met racen in het spel met zijn vrienden Jelly en Kwebbelkop - zijn eerste racevideo werd geüpload op 5 oktober 2013 en bevatte zijn vrienden The Gaming Lemon en Brommy101. Dankzij zijn geweldige vaardigheden met de plakbom, ontving hij de titel King of Sticky Bombs en irriteerde hij zijn vriend Jelly vaak omdat hij zijn auto zou vernietigen, waardoor hij de race onmogelijk zou kunnen voltooien.

Wanneer er nieuwe downloadcontent voor GTA V uitkomt, is Slogoman de eerste die het test en video's uploadt naar zijn kanaal, dus als je een GTA V-speler bent, moet je zijn kanaal vaak bezoeken om updates over de game te krijgen.

Persoonlijk leven en relaties

Net als de meeste andere YouTubers is Slogoman een zeer geheimzinnig persoon als het gaat om zijn persoonlijke zaken, en heeft hij niet veel over zijn liefdesleven met het publiek gedeeld. Het is bekend dat hij momenteel aan het daten is met een meisje genaamd Alyssa, die hij een of twee keer in zijn video's heeft gezien - niemand weet hoe de twee elkaar voor het eerst ontmoetten, maar omdat ze ook een internetpersoonlijkheid is, is het zeer waarschijnlijk dat ze online ontmoet.

Bekijk dit bericht op Instagram

kun je deze stijl gewoon niet aanleren?

Een bericht gedeeld door Joshua-tempel (@slogoman) op 5 mei 2018 om 17:35 PDT

Likes en andere interesses

Slogoman heeft andere interesses, en niet alleen in het spelen van videogames - hij houdt van reizen en bezocht Zwitserland in oktober 2015 met zijn YouTube-vrienden Kwebbelkop, Miniminter en Vikkstar123. Hij is een grote dierenliefhebber, hij groeide op met twee honden en is nu de trotse eigenaar van een zwarte hond genaamd Rudy – hij houdt zo veel van zijn hond dat hij onlangs zelfs een speciaal Instagram-account heeft aangemaakt voor zijn foto's.

Uiterlijk en vermogen

Slogoman is momenteel 22 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en blauwe ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 600.000 en stijgt grotendeels dankzij het aantal abonnees dat hij op zijn YouTube-kanaal heeft verzameld.

was leuk om een ​​award uit te reiken!

Gepost door Slogoman Aan woensdag 15 november 2017

Aanwezigheid op sociale media

Slogoman is ook behoorlijk actief op andere populaire sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter-account in juli 2013 en heeft tot nu toe bijna 190.000 volgers verzameld en bijna 7.800 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 650.000 mensen en hij heeft meer dan 600 foto's gepost - hij heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 100.000 fans.

Aanbevolen