Modellen

Sommer Ray's moeder, Shannon Ray Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, dating

Wie is de moeder van Sommer Ray, Shannon Ray?

Shannon Ray werd geboren op de 21NSAugustus 1964 in de VS van Tsjechoslowaakse afkomst. Ze is een 54-jarig fitnessmodel, online beroemdheid en voormalig bodybuildingconcurrent. Shannon staat ook bekend als de moeder van Sommer Ray, die ook een fitnessmodel en online ster is. Haar dochters Savana en Skylin zijn ook modellen en social media-sterren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vandaag... Ik hou van je ❤️ Morgen... Ik hou van je... Voor altijd en een dag.... Ik hou van je♥️

Een bericht gedeeld door Shannon Ray (@shannon_rayyy) op 18 juli 2019 om 8:20 uur PDT

De carrière van Shannon Ray

Hoewel haar roem recentelijk plaatsvond via het populaire sociale internetplatform Instagram, is Shannon al sinds haar vroege jeugd betrokken bij sport en fitness. Ze groeide op in een gezin dat gezondheid en fysieke activiteit boven alles stelde, wat een grote invloed had op Shannons carrièrekeuzes. Nadat ze haar opleiding had afgerond, probeerde ze eerst competitieve bodybuilding uit en was er een tijdje aan toegewijd, en hoewel ze geen grote competitie won, had het wel een grote invloed op haar levensstijl. De manier waarop ze destijds trainde verschilt niet veel van de manier waarop ze nu traint, behalve qua voeding.

Tijdens het begin van haar carrière hield ze zich aan een strikt dieet dat voornamelijk bestond uit magere eiwitten, gezonde vetten en een overvloed aan groenten en fruit, met bijna geen inname van koolhydraten. Tegenwoordig is ze veel minder voorzichtig en trakteert ze zichzelf af en toe graag op verschillende gerechten die ze in haar jeugd strikt vermeed. Vanaf haar trainingsroutine bestond het voornamelijk uit oefeningen voor het onderlichaam en buikspieren. Ze deed liever minder sets met een hoger aantal herhalingen en concentreerde zich niet te veel op cardio-oefeningen.

Shannon Ray

Overgang naar fitnessmodellering

Nadat ze de competitieve bodybuilding had verlaten, stapte Shannon langzaam over naar de wereld van fitnessmodellering. Haar modellencarrière kwam echter pas echt van de grond toen ze besloot een Instagram-account te openen. In het begin plaatste ze foto's uit haar dagelijks leven, vaak met haar kinderen en verschillende leuke activiteiten, en plaatste ze regelmatig foto's van zichzelf op een motorfiets, en werd daarom door haar fans biker lady genoemd. Na een tijdje begonnen haar volgers op het sociale platform te merken dat Shannon een geweldige lichaamsbouw had, ook al was ze in de vijftig. Ze begon steeds meer volgers te krijgen en zo steeg haar populariteit. In een paar jaar tijd werd ze een van de bekendste fitnessmodellen in haar leeftijdsgroep en ook een internetster. Als gevolg hiervan begon Shannon steeds meer modelleringsoptredens te doen met verschillende opmerkelijke tijdschriften, waaronder vele andere met in FHM en Maximaal .

Priveleven

Over haar persoonlijke leven gesproken, Shannon heeft vier kinderen - Savana, die op 15-jarige leeftijd werd geboreneApril 1990, Sommer geboren op 15eSeptember 1996 en de tweeling Skylyn en Bronson die geboren zijn op 19eFebruari 1998. Ze is getrouwd, maar de naam van haar man is onbekend bij het publiek, maar hij is ook een voormalig competitieve bodybuilder, dus het is geen verrassing dat drie van de vier kinderen in de voetsporen van hun ouders traden – Savana, Sommer en Skylyn hebben allemaal modellen en online beroemdheden in de afgelopen jaren. Bronson daarentegen is precies het tegenovergestelde: hij heeft geen account op een sociale-mediawebsite.

Savana, Sommer en Skylyn Ray

Alle drie de dochters zijn populaire modellen en sterren op sociale media geworden - de oudste, Savana, werd vooral beroemd vanwege haar artistieke fotografie en modellenwerk. Sommer is degene die haar vader en moeder volledig volgde als het gaat om carrièrekeuzes - ze erfde hun passie voor fitness en werd een fitnessmodel en -instructeur. Ze is ook het bekendste lid van de familie, want de laatste jaren is ze ook bikinimodel geworden en actief op YouTube, en staat ze bekend om haar samenwerking met andere YouTube-sterren zoals Amanda Cerny en Bryan Le – ook bekend als RiceGum. De jongste dochter Skylyn besloot onlangs de modellentraditie van haar familie voort te zetten en werd zelf bikinimodel.

Netto waarde

Als het gaat om de totale rijkdom van de beroemde Ray-familie, schatten gezaghebbende bronnen dat het vermogen van Shannon $ 9 miljoen is, grotendeels vergaard dankzij haar langlopende carrière in fitness en modellenwerk. Ondanks haar leeftijd vertoont ze geen tekenen van vertraging. Aan de andere kant heeft haar dochter Sommer een nettowaarde van $ 4 miljoen verworven, en aangezien ze een van de meest populaire fitnessmodellen op Instagram is, evenals een rijzende YouTube-ster, is ze goed voorbereid op de toekomst.

Gepost door Shannon Ray Aan zaterdag 29 juni 2019

Sociale media

Zoals gezegd spelen sociale media een belangrijke rol in het leven van Shannon en haar dochters. Instagram hielp hun carrière te lanceren en maakte hen enorme online sterren. Shannon's officiële Instagram-account heeft 620.000 volgers, Savana is de meest artistieke van de familie en heeft een Instagram-account met bijna 110.000 volgers, maar Skylyn, die net is begonnen met haar modellencarrière, heeft 230.000 volgers gekregen haar account . Sommer is echter verreweg het populairst met meer dan 20 miljoen volgers op haar account .

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Van jongs af aan heeft Shannon een groot deel van haar leven gewijd aan lichamelijke gezondheid en voeding, en dat is te zien. Op 54-jarige leeftijd heeft ze nog steeds een prachtig figuur en lichaamsbouw. Hoewel er geen officiële informatie is over haar lengte, gewicht en vitale statistieken, leek ze volgens foto's waarop ze verscheen met haar dochter, Shannon, net iets kleiner dan Sommer, die 1,67 meter lang is. Shannon heeft lang zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen