Journalisten

Sonia Azad (WFAA) Wiki Bio, leeftijd, lengte, ouders, vermogen, echtgenoot

Wie is Sonia Azad?

Sonia Azad werd geboren op 17 september 1982 in de Verenigde Staten van Amerika en is een uitzendjournalist, vooral bekend van het werken met het aan ABC gelieerde televisiestation WFAA. Ze is de gezondheids- en welzijnsverslaggever van het station en werkt sinds 2013 voor het bedrijf.

Bekijk dit bericht op Instagram

‘Wees voorzichtig met hoe je met de zoetigheden omgaat… sommigen van ons houden een vuurspuwende draak van binnen in slaap.’ ? ? @maryamhasnaa Blijf warm vandaag… ♥️ #goodmorning #monday #softandstrong

Een bericht gedeeld door SoniaAzadTV (@soniaazadtv) op 4 maart 2019 om 06:21 uur PST

De rijkdom van Sonia Azad

Hoe rijk is Sonia Azad? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 700.000, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Ze heeft ook voor andere televisiestations gewerkt en heeft prijzen gewonnen dankzij haar berichtgeving over verschillende spraakmakende verhalen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is heel weinig bekend over Sonia's jeugd en haar familie, maar het is bekend dat ze Aziatisch-Amerikaanse is, met familiewortels in Irak. Er is ook geen informatie over hoe ze interesse heeft ontwikkeld voor het journalistieke veld. Het is bekend dat ze zich na haar middelbare school inschreef aan de Universiteit van Texas in Austin, waar ze afstudeerde met een graad in journalistiek, waarna ze haar studie voortzette door zich in te schrijven aan de Medill School of Journalism van de Northwestern University, een van de meest erkende journalistieke scholen in het land. Ze voltooide een master journalistiek en schreef zich ook in aan de rechtenfaculteit van de Northwestern University, waar ze een master in juridische studies voltooide. Ze deed haar eerste professionele ervaring op bij een zender aan de universiteit en begon na haar studie bij lokale televisiezenders te werken. Ze verhuisde door het land vanwege haar werk, waardoor ze in gebieden als Chicago, San Diego en Waco in Texas verbleef, om er maar een paar te noemen.

Sonia Azad

Verplaatsen naar WFAA

Nadat hij ervaring had opgedaan bij verschillende stations, vestigde Azad zich als verslaggever voor KTRK-TV, een station dat eigendom is van en wordt geëxploiteerd door ABC in Houston. Ze bleef daar een paar jaar, maar verhuisde uiteindelijk naar WFAA omdat ze een baan aangeboden kreeg als gezondheids- en welzijnsverslaggever bij het station, een ABC-filiaal dat de regio Dallas-Fort Worth bedient, en het grootste aan ABC gelieerde station naar marktomvang dat niet rechtstreeks eigendom is van het netwerk, en het grootste filiaal van een van de vier grote televisienetwerken, waaronder CBS, NBC en Fox.

Ze kwam in 2013 bij het netwerk en begon in 2015 regelmatig voor hen te verschijnen in uitzendingen, voornamelijk in een doordeweeks segment tijdens het programma News 8 Daybreak. Haar segment richt zich voornamelijk op gezondheid, welzijn en levensstijl met als doel iemand te helpen het beste leven te leiden, maar ze heeft ook andere verhalen behandeld, waaronder presidentsverkiezingen vanuit verschillende aspecten en internationale projecten. Ze heeft gezegd dat ze soms haar eigen verhalen fotografeert en bewerkt.

Beroemde projecten

Enkele van Sonia's meest opmerkelijke werk zijn haar berichtgeving over het voormalige Joegoslavië tijdens het Internationaal Straftribunaal in Den Haag, Nederland, en rapporten over oorlogsmisdaden in de Balkan en in Afrika. Ze heeft de hele wereld gereisd voor haar werk, bijvoorbeeld om verslag te doen van Afghaanse vluchtelingen die onderdak zoeken in Parijs, en de ramp met de Space Shuttle van de Columbia vanuit New Delhi, India, en verslag te doen van de politie-hinderlaag in Dallas en de bezoeken van president Obama in de Dallas- Fort Worth-gebied.

Lokaal heeft ze verslag gedaan van verschillende rampen, zoals tornado's en bosbranden, en bedekte orkanen, waaronder orkaan Harvey. Ze deed verslag van de angst voor de ebola-epidemie in Dallas, en ook van de massale schietpartij in het theater in Aurora, Colorado. Ze was verantwoordelijk voor het bekendmaken van het nieuws over het homohuwelijk van burgemeester Annise Parker.

Ze won een Emmy Award voor een speciaal rapport getiteld Passage to India, en is uitgeroepen tot een van de beste verslaggevers van de staat Texas. Haar verslag volgt haar terwijl ze verslag doet van Rotary International die hulp nodig heeft bij gezinnen in Zuid-India. Ze ontving ook een onderscheiding van de Texas Medical Association voor haar rapporten over het invriezen van eieren.

? 18 okt: Crystal schijnt fel in onze Survivor Spotlight! Ze vond een knobbel tijdens het aanbrengen van lotion en artsen later ...

Gepost door Sonia Azad - Gezondheid en welzijn Aan Donderdag 18 oktober 2018

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Azad. Er gaan geruchten dat ze een romantische relatie heeft met haar collega Ron Corning, aangezien de twee als co-ankers voor News 8 Daybreak werkten. Fans merkten dat ze een goede chemie hadden, wat betekende dat ze verwant of getrouwd waren. Ze zijn hecht en hebben elkaar cadeau gedaan tijdens verjaardagen, maar uiteindelijk gaf het bedrijf een verklaring af waarin werd bevestigd dat ze geen relatie hadden. Ze is niet erg vocaal als het gaat om dit aspect van haar leven, hoewel ze regelmatig met haar fans communiceert. In 2017 plaatste ze een foto van haar met een dummy grapje dat de dummy haar nieuwe vriendje is - de post suggereerde dat ze vrijgezel is en verklaarde dat er niet veel kans was dat ze snel een man zou krijgen.

Ze is open geweest over haar leeftijd en hoe dat haar kansen om in de toekomst moeder te worden kan beperken. Om haar kansen te vergroten, heeft ze een ei bevriezen proces om ervoor te zorgen dat ze op het juiste moment moeder kan worden. Sinds ze het proces heeft ondergaan, is ze een uitgesproken voorstander van het invriezen van eieren en heeft ze geschreven om vrouwen aan te moedigen dit te doen om zich voor te bereiden op hun toekomst.

Aanbevolen