Beroemdheden

SpyCakes Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, familie, vermogen

Wie is SpyCakes?

YouTube heeft sinds 2010 een aantal carrières gelanceerd; veel mensen hebben hun talenten geuit via deze service voor het delen van video's, en een van die mensen is SpyCakes. Hij is een videogamespeler die gameplayvideo's uploadt naar zijn YouTube-kanaal, waarop hij meer dan 1,1 miljoen abonnees heeft. Hij heeft bekendheid verworven door games als Brick Rigs Multiplayer, Broke Protocol, Scrap Mechanic en vele anderen te spelen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Speelknop van 1 miljoen abonnees! #youtube #playbutton #goldplaybutton

Een bericht gedeeld door SpyCakes (@spycakes_official) op 6 juni 2019 om 20:03 uur PDT

SpyCakes Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

SpyCakes werd geboren op 16 augustus 1994 in Canada; hij is nogal een geheimzinnig persoon, omdat hij zijn echte naam niet eens heeft onthuld. Om verder te praten over zijn geheimhouding, SpyCakes heeft niets gedeeld over zijn jeugd, van de naam van zijn ouders en hun beroep tot of hij broers of zussen heeft of dat hij een alleenstaand kind is. Zijn educatieve achtergrond is ook nog steeds een mysterie voor de media, dus hopelijk verandert SpyCakes in de toekomst van gedachten en begint hij details uit zijn jeugd met zijn fans te delen, aangezien hun aantal elke dag groter wordt en iedereen nieuwsgierig is naar zijn kinderjaren.

Carrièrebegin

SpyCakes opende zijn YouTube-kanaal in 2012 en de eerste video Sandvich en ME!- Garrysmod (Noob-animatie), werd dezelfde dag geüpload en heeft nu meer dan 14.000 views. Vervolgens uploadde hij nog een paar video's en liet het kanaal een tijdje inactief, maar toen hij 400 abonnees had, begon hij opnieuw video's te uploaden. Deze keer concentreerde SpyCakes zich op gamevideo's en speelde hij kleinere games zoals Ghost Hunt 2, Scrap Mechanic en andere, waardoor zijn populariteit toenam. Geleidelijk aan werd hij populairder, wat hem aanmoedigde om video's te blijven maken en andere interessante games te gaan spelen, wat alleen maar meer mensen naar zijn kanaal lokte.

SpyCakes

Stijging naar bekendheid

Het aantal abonnees nam in rap tempo toe en binnen de kortste keren bereikte hij de 100.000, waarna hij een video- ter ere van zijn succes, en maakte een special voor zijn trouwe fans. Sindsdien is zijn populariteit alleen maar groter geworden en tegenwoordig heeft hij meer dan 1,1 miljoen fans en zijn zijn video's meer dan 555 miljoen keer bekeken, wat zijn rijkdom aanzienlijk heeft vergroot. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: Bouwen tegen zombie-apocalyps! - Garry's Mod-gameplay - Gmod Zombie Apocalypse-rollenspel , die meer dan 8,4 miljoen views heeft, dan Stunt Jump Race-uitdaging! - Brick Rigs Multiplayer Gameplay - Lego Racing! , die meer dan 5,4 miljoen keer is bekeken, en Hoe de zombie-apocalyps te overleven!? - Garry's Mod-gameplay - Gmod Zombie-basisbouwrollenspel , die nu meer dan 4,3 miljoen views heeft, naast vele andere, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom.

SpyCakes netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is SpyCakes behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk SpyCakes is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van SpyCakes zo hoog is als $ 1,4 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

SpyCakes Persoonlijk leven, Daten, Vriendin

Helaas heeft SpyCakes zijn geheimzinnige persoonlijkheid behouden, ondanks het feit dat hij een beroemdheid is geworden. Als gevolg hiervan heeft hij tot nu toe niet eens een klein beetje in zijn persoonlijke leven gekrast, en we weten er niets van. Zodra hij details uit zijn persoonlijke leven met de fans begint te delen, zullen we graag alles wat we ontdekken met je delen. Tot die tijd kunnen we alleen maar zeggen dat SpyCakes volledig gefocust is op zijn stijgende carrière.

Internetfaam

Hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, heeft SpyCakes zijn populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Instagram. Zijn officiële Twitter-pagina heeft ongeveer 2.000 volgers, met wie hij zijn recente werk heeft gedeeld, maar ook zijn mening heeft gedeeld op andere YouTubers, waaronder de shooter0430 , naast tal van andere berichten. U vindt SpyCakes op Instagram ook, waarop hij iets meer dan 1.000 volgers heeft, maar niet erg actief is geweest sinds het starten van de pagina, omdat hij er maar een paar heeft geüpload foto's van zijn kat .

Vliegtuig overwinningen en mislukkingen in onze nieuwe #Stormwerken aflevering morgen! Ja, dat zijn twee kerels die op de vleugels van de tweedekker zitten, maar dat is het minst zorgwekkende in de video! @RealBeautifulOB @Camodo_Gaming pic.twitter.com/4Mz63p31nN

— SpyCakes? (@SpyCakes) 22 februari 2019

Aanbevolen