Coaches

Stacey Ervin Jr Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen, vriendin Simone Biles

Het vroege leven, familie

Stacey Ervin werd geboren op 21 oktober 1993 in Taylor, Michigan, VS, dus zijn geboorteteken is Weegschaal en hij heeft de Amerikaanse nationaliteit. Stacey werd geboren in een gezin van toegewijde christenen en ging van jongs af aan elke zondag naar de kerk. Stacey heeft twee zussen genaamd Katrina en Danielle, en een broer wiens naam Drake is. Drake speelde honkbal en basketbal sinds hij een klein kind was, en vervolgde zijn trainingen op de middelbare school; later trad hij toe tot college football Division 3. Stacey's jongste zus, Katrina, loopt cross country en speelt voetbal. Stacey begon zijn sportcarrière toen hij nog maar acht jaar oud was, op aanraden van zijn moeder. Hij begon met trainen in 2001 en is sindsdien doorgegaan met zijn sportlessen. De naam van zijn moeder was Stephanie Hayes; Stacey deelde ooit een foto van haar met hem, toen hij vier jaar oud was. Het bijschrift bij de foto zei dat ze stierf nadat ze in 2011 leed aan cutaan T-cellymfoom, en Stacey mist haar erg. Er is niets in het bijzonder bekend over Stacey's vader, behalve dat hij ook een zeer religieus persoon is.

Opleiding

Stacey studeerde in 2011 af aan de Harry S. Truman High School. Hoewel hij veel tijd besteedde aan training, had hij altijd goede cijfers en genoot hij van studeren. Daarna ging hij naar de Universiteit van Michigan om psychologie te studeren en studeerde in 2015 af met een BA.

Stacey Ervin

Carrière

Stacey is al meer dan 17 jaar een competitieve turnster en werd gecoacht door Kurt Golder, Geoff Corrigan en Yuan Xiao. Zijn succesvolle carrière omvatte meerdere kampioenschappen waarin hij verschillende prijzen won, zoals in de Junior Olympic National Championships voor heren, Knoxville, Tennessee in 2010 - eerst in Vault (Table), tweede in Parallel Bars en derde in de All-Around Score. In hetzelfde jaar bewees hij zijn vaardigheden in Vault (tafel) en won de eerste plaats in de Visa Championships, Hartford, Connecticut. Het was een goede start voor hem en hij vervolgde zijn weg naar succes door in 2012 deel te nemen aan NCAA-vloeroefeningen en de bronzen medaillewinnaar te worden, net als bij de vloeroefening van de Winter Cup 2013. Stacey slaagde erin om in hetzelfde jaar teamkampioen te worden toen zijn team deelnam aan NCAA (Michigan). 2015 was een zeer vruchtbaar jaar voor Stacey; hij nam deel aan drie kampioenschappen en slaagde in alle: hij werd een zilveren medaillewinnaar op de vloeroefening van de Winter Cup; was een bronzen medaillewinnaar in de NCAA-vloeroefening; ook een bronzen medaillewinnaar Amerikaanse vloeroefening.

Sinds juli 2017 werkt Stacey als directeur en hoofdcoach van het herengymnastiekprogramma in het World Champions Center in Texas.

In 2018 begon hij ook zijn professionele worstelcarrière, tekende hij een contract bij World Wrestling Entertainment (WWE) en versloeg hij tegenstanders als Luke Menzies en Kona Reeves. Hij verenigde zich ook met verschillende worstelaars om een ​​team te worden, en versloeg een ander team genaamd The Forgotten Sons in een tag match.

Stacey heeft veel ervaring met vrijwilligerswerk; hij werkt al vele jaren met Mott's Children Health Centre als student-atleetbezoeker. Hij was ook betrokken bij verschillende vrijwilligersactiviteiten terwijl hij student was aan de Universiteit van Michigan.

Persoonlijk leven, vriendin Simone Biles

Simone vertelde dat ze Ervin drie jaar voordat ze echt gingen daten, ontmoette. Ze namen deel aan de P&G Gymnastics Championships (die eerder de Visa Championships werden genoemd), toen ze elkaar voor het eerst persoonlijk zagen. Ze praatten een tijdje via Snapchat en Simone vertelde Stacey dat hij schattig was, maar jarenlang bleven ze gewoon vrienden en hadden ze niet eens genoeg tijd om te communiceren omdat ze allebei op verschillende kampioenschappen speelden. In 2016 nam Nellie Biles (de biologische grootmoeder van Simone en haar adoptiemoeder) Stacey in dienst om de functie van coach in haar sportschool op zich te nemen. Op dat moment was Simone weg om mee te doen aan het tv-programma Dancing with the Stars, waarna ze elkaar vaker gingen ontmoeten, en Stacey dapper genoeg was om Simone om een ​​date te vragen. Simone was het daarmee eens. Tot haar verbazing nam Stacey haar mee naar het sushi-restaurant, wat een stap uit haar comfortzone was voor Simone, aangezien haar voedselvoorkeuren precies het tegenovergestelde waren. Ze genoten echter allebei van de avond en gingen door met daten. Ze hebben hun verloving nog niet aangekondigd, maar volgens de foto's ze posten allebei op hun Instagram-accounts, ze genieten van hun tijd samen, hoewel ze elkaar niet zo vaak zien als ze zouden willen. Simone deelde ooit in haar interview in People in 2017: 'Hij is een topsporter en hij heeft gereisd en zo, dus hij begrijpt het... We weten al in elkaars leven dat we niet op de eerste plaats komen, en dat is oké voor ons allebei. Dus we doen wat we moeten doen, en als we dan samenkomen, is het goed'.

Wie is Simone Biles?

Simone Biles, geboren op 14 maart 1997, is altijd een toegewijde turnster geweest en werd een Olympisch gouden medaillewinnaar in Rio 2016 en won vier keer goud en een bronzen op de evenwichtsbalk. Ze begon haar turncarrière op zesjarige leeftijd en trainde meer dan 30 uur per week terwijl ze nog studeerde op haar middelbare school. Momenteel bereidt ze zich voor op de volgende Olympische spelen in 2020 in Tokio, Japan.

Bedankt ESPN Magazine voor het benoemen van mij tot Meest Dominante Atleet van 2018 en voor het plaatsen van mij op de cover! Zo vereerd! http://theundefeated.com/features/simone-biles-most-dominant-athlete-of-2018/

Gepost door Simone Biles Aan dinsdag 11 december 2018

Hobby's en interessante weetjes

  • Stacey houdt van tennissen.
  • Stacey en Simone hebben een Franse bulldog genaamd Lilo.
  • Als hij een minuutje over heeft, leest hij graag. Zijn favoriete boek heet The Power of Now van Eckhart Tolle.
  • Zijn favoriete eten is Filet Mignon, hoewel Stacey probeert zo gezond te eten, om fit te blijven.
  • Zijn favoriete zanger is Kid Cudi.
  • Zijn favoriete film is Man of Steel, terwijl zijn favoriete tv-programma New Girl is.
  • Hij brengt ook graag tijd door met zijn familie en vrienden en noemt dergelijke activiteiten een zegen voor hem.

Aanwezigheid op sociale media

Stacey is behoorlijk actief op verschillende social media platforms. Zijn Instagram account heeft meer dan 130.000 abonnees, terwijl zijn Twitter wordt gelezen door meer dan 8.000 mensen. Zijn pagina op Facebook wordt gevolgd door meer dan 3.600 gebruikers. Stacey's vriendin en de Olympische gouden medaillewinnaar, Simone Biles, is ook erg actief op haar sociale media-accounts - haar Instagram profiel wordt gevolgd door meer dan 3,3 miljoen abonnees, haar Twitter wordt gelezen door meer dan een miljoen mensen, en haar Facebook pagina wordt gevolgd door bijna een miljoen gebruikers. Stacey heeft ook een persoonlijke website genaamd Ride the Wave.

Mijn liefje,
DE GELUKKIGE VERJAARDAG VIBES WORDEN NAAR U VERZONDEN! ??? Het is een understatement om te zeggen dat je de meest ongelooflijke persoon bent die ik ooit heb gekend. Zo trots op de vrouw die je bent geworden. Ik hou heel veel van je. Gefeliciteerd met je 22e verjaardag! ️
- Altijd de jouwe,
Stace pic.twitter.com/DtPRbkGf8Q

— Stacey Ervin Jr. (@staceyervinjr) 14 maart 2019

Verschijning

Stacey heeft van nature erg krullend zwart haar dat zijn vriendin Simone ooit (zonder succes) heeft proberen recht te trekken; hij heeft donkerbruine ogen. Stacey is 1,73 m lang en weegt ongeveer 82 kg. Zijn linkerarm is volledig bedekt met een grote tatoeage met verschillende patronen, een zandloper, een roos, een schedel en een stuurwil. De tatoeage op zijn borst stelt een duif voor, wiens vleugels zijn getekend in de vorm van de handen die in een gebed zijn gelegd. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan casual en sportieve looks en draagt ​​hij vaak T-shirts, korte broeken en jeans.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Stacey op ongeveer $ 1,3 miljoen, verzameld tijdens hard werken als fitnesscoach, professionele gymnast en professionele worstelaar. Het vermogen van zijn vriendin wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen. Dus hoogstwaarschijnlijk zal het vermogen van Stacey alleen maar groeien, aangezien hij nog steeds een actief lid is van WWE en zijn fitnessadviescarrière voortzet.

Aanbevolen