Beroemdheden

Stacy Hinojosa's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen, vriend, familie

Wie is Stacy Hinojosa?

Stacy is geboren op de 23erdAugustus 1983, in Salt Lake City, Utah, VS, en is een YouTuber, vlogger en gamer. Ze is waarschijnlijk het best bekend om haar YouTube-kanaal genaamd StacyPlays - ook bekend als StacySays - waarop ze dagelijkse gamevideo's plaatst, waarbij ze meestal Minecraft speelt. Ze heeft ook een tweede kanaal, StacyVlogs, waarop ze video-updates plaatst van haar leven en van haar huisdieren – drie honden en een kat. Ze heeft meer dan 1,5 miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal en is ook erg populair op sociale medianetwerken zoals Twitter, waarop ze meer dan 340.000 volgers heeft, en op Instagram met meer dan 40.000.

Bekijk dit bericht op Instagram

Stacy is zo mooi!

Een bericht gedeeld door Stacy Hinojosa Fan (@fanofstacysays) op 7 juli 2014 om 15:12 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Toen ze jong was, bracht ze een periode van haar leven door in Duitsland omdat haar vader een militair was - haar beide ouders zijn van Amerikaanse afkomst. Terwijl ze daar was, hield ze ervan om tijd door te brengen met het kijken naar verschillende Disney-films en het leren transformeren van tijd in militaire uren, en beschouwt zichzelf als een 'militair snotaap'. Voordat ze haar YouTube-kanaal opende, studeerde ze in 2002 af aan een plaatselijke middelbare school en studeerde in 2006 af met een graad in journalistiek en een minor in politieke filosofie aan de Brigham Young University. Ze had een handvol banen en woonde bij verschillende mensen, sommige van wie zijn beroemde YouTubers zoals Joey Graceffa , die uiteindelijk een van haar beste vrienden werd, Shane Dawson, Tyler Oakley, enz. voordat ze in haar eentje de kost kon verdienen.

voor roem

Voordat ze haar YouTube-kanaal oprichtte, verhuisde Stacy eerst naar Los Angeles, waar ze werkte als golfbaanbediende, serveerster en interviewer, waarbij ze voor online platforms zoals Cambio.com, Teen.com en JYSK.com de gelegenheid om te communiceren met beroemdheden zoals Kristen Stewart, Taylor Swift, Will Smith, Justin Bieber, Emma Watson en Nick Jonas. Tijdens haar werk bij Teen.com ontmoette ze Joey Graceffa met wie ze beste vrienden werd.

Stacy Hinojosa

Omdat hij ook een gamer was, besloten ze om samen games te spelen en zo kwam Stacy tot het creëren van haar eigen YouTube-kanaal. In het begin was ze nooit van plan video's te posten waarin ze iets speelde - ze wilde haar kanaal gebruiken om commentaar te geven op de spelvaardigheden van haar vriend, en het was pas na een tijdje dat ze besloot video's te uploaden waarin ze Minecraft speelde. Ze noemt zichzelf graag een Accidental YouTuber omdat ze in haar stoutste dromen nooit had gehoopt dat ze zo populair zou worden.

Carrière

Sinds de oprichting van haar YouTube-kanaal heeft Stacy verschillende mogelijkheden gehad om samen te werken met gevestigde en succesvolle bedrijven uit de entertainmentindustrie. Ze werd bijvoorbeeld beroemd door haar samenwerking met 'Alloy Digital' bij het maken van innovatieve games, en ging ze vervolgens werken met 'Maker Studios', omdat ze betere salarissen en voorwaarden boden. Daarnaast heeft ze verschillende series die ze regelmatig op haar kanaal plaatst.

Ik sloop Milquetoast mee op mijn reis naar Zweden. pic.twitter.com/C2EJs5Otme

Stacy Hinojosa (@stacyplays) 24 mei 2019

Dogcraft

De populairste serie op haar kanaal is Dogcraft. Het is een Minecraft-serie voor overleving voor één speler en de langstlopende serie op haar kanaal die ze elke woensdag en zaterdag uploadt. De eerste aflevering werd gelanceerd op de 8eMaart 2014 en heeft meer dan een miljoen views, dus zowel de langstlopende serie als de meest bekeken. Het uitgangspunt van het spel is dat Stacy constructies met hondenthema bouwt en zoveel mogelijk honden redt. In elke aflevering fokt ze een dalmatiër en noemt deze naar een van haar fans, werkend aan een doel om op een dag 101 dalmatiërs te hebben.

Videoserie op Stacey's YouTube-kanaal

Naast Dogcraft heeft Stacey er nog een aantal gemaakt, zoals Cake Quest, wederom een ​​overlevingsserie met een personage genaamd Sqaishey - Stacy en ze landde per ongeluk op een ruimtecake waar schapen worden gebruikt in plaats van sproeiers, dus Stacy en Sqaishey gaan op avontuur om red alle schapen. The Candy Isle is een survivalserie waarin Stacy samenwerkt met AmyLee33, in een game waarin ze zeemeerminnen zijn, en waarin veel zeeleven zoals krabben, walvissen en schildpadden worden getoond.

Bookcraft is een andere serie van het Minecraft-type, die voor het eerst werd gelanceerd op de 7eOktober 2014, waarin Stacy begint in een normale Minecraft-wereld en vervolgens scènes uit haar favoriete boeken bouwt, waarvan de eerste The 21 Balloons is. Na een hoop tijd te hebben besteed aan het maken van veel scènes uit het boek, besloot ze een team op te nemen met de naam Walschaerts Bouwteam ; er zijn ongeveer vijf tot zes builds voor elk boek.

Het volgende boek was Charlotte's Web, en toen kwam The Hatchet, 101 Dalmatians, Misty of Chincoteague, enz. Het is een van de moeilijkste series voor Stacy om te filmen, gezien al het voorbereidende werk dat erin zit, bijvoorbeeld The Hatchet nam 11 uur voordat alles in elkaar zat. De afleveringen worden regelmatig geüpload op dinsdag en vrijdag, maar het is momenteel op pauze.

Bij een zwembad in de mesa en ja mijn zwempak is blauw met witte strepen, oordeel niet.

Gepost door Stacy Hinojosa Aan vrijdag 24 maart 2017

Priveleven

Er is niet veel bekend over het liefdesleven van Stacy, omdat ze haar persoonlijke zaken graag zo privé mogelijk houdt. Wat haar burgerlijke staat betreft, is Stacy nooit getrouwd geweest. Er werd gespeculeerd dat ze al lang een vriendje had, maar de naam van de man is nooit onthuld. Het lijkt er echter op dat ze op dit moment single is.

Netto waarde

Hoe rijk is Stacy Hinojosa? Stacy's belangrijkste bron van inkomsten is haar YouTube-kanaal StacyPlays, en volgens gezaghebbende bronnen is haar nettowaarde medio 2019 $ 700.000.

Stacy Hinojosa

Lichaams metingen

Stacy is 165 cm lang en weegt 80 kg. Ze heeft donkerbruin haar dat ze heel vaak verft, en de kleur van haar ogen is bruin.

Aanbevolen