Beroemdheden

Stephanie Mead's (meteoroloog) Wiki Bio, afmetingen, leeftijd

Wie is Stephanie Mead?

Stephanie Mead is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, die waarschijnlijk het best bekend is als de ochtendweermeteoroloog en als verkeersanker voor de WISH-TV's Storm Track 8 Weather-uitzending. Afgezien van deze betrokkenheid, wordt ze ook algemeen erkend door haar eerdere werk voor het Northern Television Centre, KMVT-TV en de NBC 26, die Stephanie allemaal tot een van de meest bekende gezichten in de Amerikaanse televisiescène hebben gemaakt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne bultdag! Geniet van de #indianapolis #inwx #bijnazomer

Een bericht gedeeld door Stephanie Mead (@stephaniemeadwx) op 12 juni 2019 om 7:31 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Stephanie werd geboren als een van de drie kinderen, onder het sterrenbeeld Ram op de 28eMaart 1986 in Chicago, Illinois, VS, en behalve dat ze de Amerikaanse nationaliteit heeft, is ze ook van blanke etniciteit. Verder details over haar jeugd, de achtergrond van haar familie en de identiteit en roepingen van de ouders zijn tot op de dag van vandaag nooit publiekelijk bekendgemaakt, behalve dat ze twee zussen heeft die Emily en Bretagne heten.

Als het gaat om Stephanie's schoolachtergrond, schreef ze zich in 2009 in aan de Hinsdale South High School in Darien, Illinois, aan de Northern Illinois University in DeKalb, waar ze in 2013 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in aardrijkskunde met een minor in journalistiek . Tijdens haar studie, tussen 2011 en 2013 was ze de gemeenschapsadviseur van de universiteit.

Stephanie Mead

Carrière

Stephanie dook in de wereld van de televisiejournalistiek terwijl ze nog studeerde, toen ze in januari 2011 als student bij het Northern Television Centre in DeKalb kwam werken, waar ze haar vaardigheden in de loop van de volgende twee jaar aanscherpte, niet alleen als een weer anker, maar ook als verslaggever, terwijl ze zich tegelijkertijd bezighoudt met haar studie. Medio 2012 bracht ze drie maanden door met het leren van de 'tricks of the trade' als stagiair bij de ABC's en MyNetworkTV's dubbel gelieerde televisiestation WTVO-TV Channel 17 in Rockford, Illinois.

Na het afronden van haar studie en het behalen van haar BS-graad, stapte Mead in oktober 2013 over naar Twin Falls, Idaho, waar ze zich aansloot bij het aan het CBS gelieerde televisiestation KMVT waarvoor ze haar 'baan' als meteoroloog begon, waarbij ze het weer in het weekend voorspelde, terwijl ze af en toe ook in te vullen voor de avond- en ochtendshows. Vervolgens trad ze toe tot KMVT's zustertelevisiestation - de Fox's en MyNetworkTV's gelieerde zender KSVT-LD, waarvoor ze voornamelijk diende als weerverslaggever.

Ik heb liever dat het 93° en vochtig is dan onder 0. Dat soort kou slaat anders toe.

Gepost door Stephanie Mead Aan vrijdag 19 juli 2019

Stephanie kreeg meer bekendheid in april 2015, toen ze verhuisde naar Green Bay, Wisconsin, waar ze een bemanningslid werd van de NBC 26. Ze werd aangesteld als ochtendweervoorspeller en als verslaggever op de redactiekamer, en bracht de loop van de komende twee jaar het middenwesten van de VS bestrijken, vaak rapporterend bij temperaturen onder het vriespunt vanuit het atletiekstadion Green Bay Packers' Lambeau Field van de National Football League, evenals een groot aantal onweersbuien en sneeuwstormen. Voor haar geweldige ‘performances’ en haar professionaliteit , in 2016 en 2017 was Mead geëerd met een nominatie voor de prestigieuze National Academy of Television Arts and Sciences' Upper Midwest Emmy Award.

Echter, de echte doorbraak in Stephanie Mead's carrière vond plaats in april 2017, toen ze na twee jaar in Wisconsin te hebben doorgebracht, verhuisde naar Indianapolis, Indiana, waar ze zich aansloot bij het Storm Track 8 Weather-team van WISH-TV. Sindsdien heeft ze gediend als weerman en verkeersanker, en bestrijkt ze het hele gebied van Indianapolis. Ze is ook te zien op dagelijkse News 8 Daybreak-uitzendingen tussen 4 en 10 uur.

Warme middag met hoogtepunten in de hogere jaren 80. Vanavond worden de wolken dikker met regen en onweer waarschijnlijk de komende 2 dagen! Geniet van het droge weer nu het nog is! pic.twitter.com/EyRpOtdkGF

— Stephanie Mead (@StephanieMeadWX) 14 augustus 2018

Priveleven

Geïnteresseerd in het privéleven van Stephanie, nietwaar? Ondanks al haar populariteit en haar dagelijkse optredens voor de camera, is ze er op de een of andere manier in geslaagd haar te behouden priveleven nogal geheimzinnig, en ver van de massamedia. Er is echter erkend dat Mead een getrouwd vrouw, terwijl de identiteit van haar echtgenoot nog steeds in een mysterie is gehuld, hoewel er geruchten gezegde dat zijn naam Chad Schulz is.

Ze heeft een slank en gespierd figuur dat, naast haar blonde haar en doordringende blauwe ogen, haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk en cameravriendelijk maakt. Aanvullende details over haar lengte, gewicht en haar vitale statistieken zijn tot nu toe nooit publiekelijk bekendgemaakt.

Als een fervent voorstander van fitness, leeft ze een gezonde levensstijl en brengt ze haar vrije tijd graag door met sporten en buiten zijn, in de natuur. Daarnaast brengt Mead haar vrije momenten graag door met winkelen, lezen of dutten. Ze heeft ook een hond, een Duitse herder genaamd Boo Boo.

Stephanie is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-medianetwerken zoals Twitter , waarop ze meer dan 5.000 volgers heeft verzameld, en Instagram , waarop ze bijna 6.000 fans heeft. Ze is echter veel populairder op Facebook, omdat haar officiële pagina - @StephanieMeadWx – heeft ongeveer 12.000 fans verzameld.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire Amerikaanse meteoroloog tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Stephanie Mead? Volgens volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, draait om een ​​indrukwekkende som van $ 1 miljoen, met een geschat jaarsalaris van minimaal $ 75.000, allemaal verworven via haar professionele omroepcarrière als een meteoroloog die sinds 2011 bijna een decennium actief is.

Aanbevolen