Acteurs

Stephanie Ortiz Wiki Biografie. Don Lemon is homo maar getrouwd met Stephanie

Wie is Stephanie Ortiz?

Stephanie Ortiz werd geboren op 17 juli 1982 in Californië, VS, en is zowel een model als een actrice, vooral bekend om haar aanvankelijke bekendheid door verschillende commercials voor merken zoals Levi's en Dr. Pepper. Ze verscheen later in verschillende televisieprojecten en films, waaronder A Kiss of Chaos.

Het vermogen van Stephanie Ortiz

Hoe rijk is Stephanie Ortiz? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2,6 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de entertainmentindustrie. Ze verscheen in verschillende bekroonde films en heeft ook hostingwerk gedaan. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over Stephanie's jeugd en haar leven voordat ze bekendheid begon te krijgen in de entertainmentindustrie. Volgens verschillende bronnen groeide ze op met een oudere broer en werd ze voornamelijk opgevoed door hun moeder. Op jonge leeftijd ontdekte ze haar passie voor acteren en begon ze lessen te volgen in de hoop een doorbraak in de industrie te vinden.

Als kind begon ze te verschijnen in commercials en een van haar eerste opmerkelijke projecten was voor een commercial van Hellmann's Mayonaise die ook bekend staat als Best Foods in andere gebieden. Dit leidde ertoe dat ze in andere commercials verscheen, zoals voor Puma en Benneton, een wereldwijd modemerk dat zijn oorsprong vond in Italië voordat het zijn bereik op internationale markten vond. Naast haar televisieoptredens kreeg ze kansen in print en catwalkmodellering, wat ertoe leidde dat ze naar verschillende delen van Azië en Europa reisde en tijdelijk verbleef.

Overgang naar hosting

Ortiz kreeg een van haar eerste projecten in de entertainmentindustrie toen ze werd aangenomen als co-host van de muziekshow The Roof. Dit leidde ertoe dat ze begon te werken als presentator van de show Styleyes voordat ze werd aangenomen door het programma Amerikaanse Latino-tv , dat zich richt op het kenmerken van cultuur en levensstijl voor Latino's in Amerika, maar ook in andere landen. Het programma wordt uitgezonden in meer dan 92% van de Amerikaanse Latijns-Amerikaanse huizen in de VS, en wordt ook uitgezonden op de Maagdeneilanden en Puerto Rico. Ze presenteerde ook de show Vibe on Demand, die voornamelijk werd uitgezonden in Nieuw-Zeeland.

Ze heeft ook haar best gedaan op radiowerk, ingehuurd door het Spaanstalige radiostation WXNY-FM in New York City, in een tijd dat het station een reggaeton-formaat aan het aannemen was, en werd omgedoopt tot La Kalle, wat de straat betekent. Ze begonnen meer tropische muziek en Latino-mixen uit te zenden, voordat een jaar later een nieuwe rebranding plaatsvond. Tegen die tijd had ze afstand genomen van het hosten van werk om haar hand op acteren te proberen; een van haar eerste acteerprojecten was de film getiteld The Love Potion, een romantische komedie over liefde en relaties die het verhaal van vier personages volgt.

Acteren Projecten

Dit bracht haar tot meer toneel spelen werk, waaronder een rol in The Grasslands die in 2011 werd uitgebracht. De korte film volgt het verhaal van een man die in The Bronx woont, terwijl hij probeert te achterhalen wie zijn vader 20 jaar geleden heeft vermoord; de film werd finalist voor een Academy Award in de categorie korte film. Een ander project waar ze aan werkte was A Kiss of Chaos, een thrillerfilm over een kunstenaar die op dezelfde dag twee mensen uit haar verleden tegenkomt en haar naar een pad van gevaar leidt. De film won een Best Showcase Feature Film Award tijdens het Soho International Film Festival.

Stephanie Ortiz

Andere projecten waaraan ze heeft gewerkt zijn onder meer LES, Last Exit Before Toll en Night at the Opera, dat is gebaseerd op de populaire film uit de jaren dertig met dezelfde naam. Ze werkte ook aan Los Blancos, Curdled en Inside a Change, een film over een man die tijdens zijn laatste dag van vrijheid voor zijn gevangenschap naar huis gaat om een ​​verjaardagsfeestje voor zijn moeder te geven. De film kreeg goede recensies en ontving een prijs tijdens het HBO NY Latino Film Festival.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Ortiz. Veel bronnen stellen dat ze single is, hoewel ze nooit openbaar is geweest over dit aspect van haar leven, en het liever uit de schijnwerpers houdt. Er was een tijd dat online geruchten de ronde deden dat ze getrouwd was met journalist en auteur Don Lemon, die bekend staat om zijn werk voor CNN. Hoewel de bron van de geruchten niet meer kan worden gevonden, kregen de geruchten veel aandacht, vooral omdat Lemon bekend staat als homo en openhartig is over zijn geaardheid. De geruchten werden uiteindelijk neergeschoten omdat er geen bewijs beschikbaar is over hun relatie of een huwelijk.

Don Lemon

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over Ortiz is, is het ontbreken van accounts op grote sociale-mediawebsites. Ze heeft geen accounts op websites zoals Facebook, Twitter of Instagram. Er zijn tal van andere populaire mensen die dezelfde naam dragen als de hare en er zijn talloze online profielen met de naam Stephanie Ortiz, hoewel ze op geen enkele manier aan haar verwant zijn. Het is niet waarschijnlijk dat ze in de loop van de tijd meer persoonlijke informatie zal onthullen, vooral met hoe weinig ze heeft onthuld ondanks haar voortdurende acteerwerk.

Aanbevolen