Ankers

Stephanie Ramos (ABC News) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Stephanie Ramos?

Stephanie is geboren in New York, USA op 24 januari 1982, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze kwam in de schijnwerpers nadat ze een anker was geworden voor ABC News.

In het Pentagon - NK's nieuwste rakettest ... werd verwacht door de VS (volledige debriefing binnenkort geplaatst) pic.twitter.com/duE0AfgbNx

— Stephanie Ramos (@sramosABC) 5 juli 2017

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel bekend over Stephanie's ouders en haar achtergrondverhaal, omdat ze haar persoonlijke zaken meestal voor zichzelf houdt - ze heeft maar één keer verteld hoe haar moeder er was om haar te steunen toen ze dat het meest nodig had, en altijd in haar heeft geloofd. Stephanie bracht haar hele jeugd door in New York en studeerde daar af aan een van de plaatselijke middelbare scholen. Tijdens de tijd die ze op haar lagere school doorbracht, droomde ze ervan zangeres of lerares te worden, maar naarmate ze ouder werd, veranderden haar plannen en interesses langzaam.

Na het afronden van de middelbare school schreef ze zich in aan de Fordham University en behaalde in 2004 een bachelordiploma. Ze vervolgde haar opleiding aan Iona College en studeerde in 2005 af met een masterdiploma in communicatie- en mediastudies.

Carrière

De eerste baan die Stephanie ooit had, was als kassier bij de Hollywood-videotheek. Ze begon haar carrière in de journalistiek kort nadat ze was afgestudeerd aan de universiteit - haar eerste functie was van een opdrachtredacteur voor WIS TV-station in 2006. Ze maakte twee jaar deel uit van hun team en ging toen naar Irak met het leger, en op haar return verhuisde in 2012 naar Kansas City en begon daar te werken als anker voor KMBC TV- en WIBW TV-stations - Stephanie werd enigszins populair na haar berichtgeving over de kinderen immigranten die werden betrapt toen ze probeerden de VS over te steken vanuit Mexico. Daarna begon ze in 2015 te werken voor American Broadcasting Company (ABC) News als hun verslaggever en anker, en maakt nog steeds deel uit van hun team.

Afgezien van haar carrière als journalist, was Stephanie ook lid van de US Army Reserve, waar ze werkte als hun public affairs officer - ze werd onderdeel van de United Military Force in 2002. Ze bracht enige tijd door in Bagdad in Irak en op de terugweg , gebruikte ze haar kleine handheld-camcorder om een ​​korte film te maken, getiteld To Baghdad & Back, waarvoor ze een prijs won. Toen Stephanie als kind droomde om zangeres te worden, gaf ze het niet helemaal op - gedurende de tijd dat ze in het leger doorbracht, zong ze op verschillende evenementen, waaronder op een van de Comets voetbalteam wedstrijden .

Hoewel Stephanie geen actrice is, verscheen ze in 2000 in de romantische komediefilm 100 Girls.

Stephanie Ramos

ABC Nieuws en prijzen

ABC News is eigendom van Disney Media Network, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. Het hoofdprogramma is ABC World News Tonight met David Muir, dat elke dag wordt uitgezonden, terwijl de andere programma's de talkshow Good Morning America, Nightline, Primetime en 20/20 newsmagazine-series omvatten, en hun programma voor politieke zaken getiteld This Week met George Stephanopoulos.

Het station werd meer dan 70 jaar geleden opgericht op 15 juni 1945 en hanteert de slogans See the Whole Picture, Everyday More Americans en Choose ABC News, America's #1 News Source - de studio's bevinden zich op Times Square in New York City.

Stephanie heeft verschillende prijzen gewonnen tijdens haar carrière in de journalistiek, terwijl ze ook verschillende onderscheidingen heeft gekregen voor het dienen in het leger - ze ontving een Irak Campagne Medal, Meritorious Service Medal, Global War Terrorism Medal en The Military Outstanding Volunteer Service.

Het meest memorabele verhaal dat ze heeft behandeld

Toen haar werd gevraagd naar het verhaal dat de meeste impact op haar had, verklaarde Stephanie dat het in de zomer van 2012 was toen ze verslag deed van de avondshow – ze interviewde een moeder die haar dochter en twee babykleindochters na haar verloor. vriendje van dochter vermoord hen en nam toen zijn eigen leven. ‘Het was een van de meest tragische verhalen die ik ooit ben tegengekomen. De meisjes waren mooi. Ik denk nog steeds aan hen vandaag. Die moeder was moedig om met me te praten, maar toch boos.’ Hoewel het voor geen van beiden gemakkelijk was, moest Stephanie haar verhaal delen en de vrouw wilde gehoord worden.

Persoonlijk leven en huwelijk

Stephanie is getrouwd met Emio Tomeoni sinds ze hun geloften in 2010 hebben uitgewisseld – te oordelen naar hun Instagram-accounts, lijkt het paar behoorlijk gelukkig te zijn en het lijkt erop dat ze gedurende de negen jaar van hun huwelijk geen problemen hebben gehad. Stephanie is bevallen van een jongen geboren in 2011 genaamd Xavier, terwijl hun tweede zoon Gio is geboren op 12 maart 2015.

Hoe Stephanie haar vrije tijd doorbrengt

Haar zonen zijn nog erg jong en ze brengt het grootste deel van haar tijd met hen door, en vindt het heerlijk om bij haar oudste zoon te zitten terwijl ze naar zijn favoriete tv-programma kijkt. Er wordt gezegd dat ze een behoorlijk humoristisch persoon is en graag grappen deelt met haar man - ze houdt ook van buiten zijn en neemt haar jongens vaak mee naar een park.

Onze eigen Stephanie Ramos voor ABC News! Prachtig met een nieuw bobkapsel van Victoria. #pureavedadc #shesbeautiful #askforitatpureavedadcbyvictoria #thankyoubeautiful

Gepost door PUUR, AVEDA Aan zondag 12 februari 2017

Likes en andere interesses

Stephanie luistert graag naar muziek en zingt graag - het eerste concert dat ze bijwoonde was met haar moeder toen Janet Jackson zong in Madison Square Garden. Haar favoriete maaltijden zijn avocado-loempia's van de Cheesecake Factory, cheesecake, IHOP-pannenkoeken, kaasachtige Alfredo-pasta en broccoli. Haar favoriete tv-programma is Revenge en haar favoriete films zijn onder meer Black Hawk Down, Sex & the City 1, Elf 13 Going on 30 en Het notitieboekje . Ze geeft de voorkeur aan de herfst boven andere seizoenen en brengt haar vakanties graag door in Florida, Californië en de Dominicaanse Republiek - ze is ook een grote dierenliefhebber - een goudvis genaamd Buddy! Stephanie kijkt ook graag naar sport en haar favoriete team is de Yankees - ze heeft al meer dan 15 jaar een Yankee-baseballpet.

Op de vraag met wie ze zou willen interviewen, zei Stephanie dat het waarschijnlijk een van de ex-vrijgezellen Barbara Walters zou zijn, maar hoe dat niet zou lukken omdat ze geïrriteerd zou raken tijdens het interview. Ze zou ook graag de president van de Verenigde Staten willen interviewen, en Alicia Keys , de populaire zangeres – ze wil zien of ze haar zou herkennen als de twee samen naar de middelbare school gingen.

Uiterlijk en vermogen

Stephanie's huidige leeftijd is 36; ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Stephanie geschat op bijna $ 1 miljoen, terwijl ze naar verluidt minimaal $ 80.000 per jaar verdient.

Aanwezigheid op sociale media

Stephanie is behoorlijk actief op twee van de meest populaire sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in juli 2008 en heeft tot nu toe meer dan 5.500 volgers verzameld en bijna 11.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 2.000 mensen, terwijl ze meer dan 500 foto's heeft geüpload.

Aanbevolen