Acteurs

Stephen Huszar's Wiki Biografie, leeftijd, partner, vermogen. Homo?

Wie is Stephen Huszar?

Stephen Huszar werd geboren op 24 januari 1980 in Saskatoon, Saskatchewan, Canada, en is zowel acteur als producer, vooral bekend van zijn werk op televisie. Hij verscheen in tal van populaire shows tijdens zijn carrière, waaronder Smallville, Supernatural, Fringe en The Flash. Hij heeft ook veel televisiefilmwerk gedaan, voornamelijk met Hallmark.

Het vermogen van Stephen Huszar

Hoe rijk is Stephen Huszar? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn ziel eert jouw ziel. Ik eer de plaats in jou waar het hele universum zich bevindt. Ik eer het licht, de liefde, de waarheid, de schoonheid en de vrede in jou, omdat het ook in mij is. Door deze dingen te delen zijn we verenigd, we zijn hetzelfde, we zijn één. (nah-mas-tay)

Een bericht gedeeld door Stephen Huszar (@stephenhuszar) op 30 oktober 2018 om 16:26 PDT

Hoewel hij veel gastwerk heeft gedaan, heeft hij tijdens zijn carrière ook terugkerende rollen en onafhankelijke projecten gehad.

Het vroege leven en onderwijs

Er zijn maar heel weinig details onthuld over het leven van Stephen voordat hij zijn carrière als acteur begon. Er is geen informatie over zijn familie en zijn jeugd. Het is niet bekend of hij wilde nastreven toneel spelen op jonge leeftijd, tijdens zijn middelbare schoolopleiding aan Aden Bowman Collegiate, Saskatoon. De middelbare school is sinds 1958 in gebruik en staat bekend om hun programma voor schone kunsten. Na zijn toelatingsexamen van de middelbare school, schreef hij zich vervolgens in aan de Universiteit van Saskatchewan .

De Canadese universiteit werd opgericht in 1907 en is de grootste onderwijsinstelling in de provincie. Het is ook een van de beste onderzoeksuniversiteiten van het land. Het werd aanvankelijk opgericht met het aanbieden van landbouwcursussen vanwege het grote land dat geschikt was om meer over het ambacht te leren. Sindsdien heeft het zijn aanbod, cursussen en faciliteiten uitgebreid met meer dan 200 academische programma's. De belangrijkste universiteit bevindt zich op 2,425 hectare.

Stephen Huszar

amber midthunder lichaam

Beginnen met acteren

Huszar begon zijn carrière op het scherm met een rol in de televisiefilm uit 2004 getiteld The Cradle Will Fall, die zich richt op een officier van justitie die de zelfmoord van een zwangere vrouw onderzoekt, en zich vervolgens realiseert dat er meer mysteries zijn betrokken bij haar dood. Kort daarna begon hij meer rollen te krijgen, voornamelijk in televisiefilms, terwijl hij ook terugkerend of gastwerk in shows kreeg. Ook in 2004 maakte hij een gastoptreden in de wekelijkse soapserie getiteld Paradise Falls, die bekend staat om zijn focus op seks als het belangrijkste onderdeel van vele verhaallijnen.

Hij had ook een kleine rol in de show Smallville die is gebaseerd op het DC Comics-personage Superman. De titel van de show is gebaseerd op Superman's fictieve geboorteplaats Smallville, Kansas, de plaats waar hij opgroeide voordat hij een superheld werd.

De show volgt zijn leven op de middelbare school voordat hij zich later in een meer volwassen omgeving waagt. Stephen had ook een gastrol in de Canadese sitcom getiteld Corner Gas die werd uitgezonden van 2004 tot 2009 - zoals de titel aangeeft, speelt het zich af in een benzinestation langs de weg in een fictief stadje in Saskatchewan.

Hij bleef de komende jaren meer televisierollen spelen, met projecten als Supernatural, Cashing In en Fringe.

Recente projecten

In 2010 werd Stephen gecast in het direct naar video vervolg getiteld 30 Days of Night: Dark Days. De horrorfilm is gebaseerd op de stripboekminiserie met dezelfde naam, die volgt op het verhaal uit de film 30 Days of Night uit 2007. In de komende jaren had hij een reeks projecten, waaronder Time After Time, Faces in the Crowd en InSayshable.

Hij had ook een gastrol in Continuum, een show die het conflict volgt van terroristen uit de toekomst die tijdreizen naar 2012 Vancouver, met een politieagent in het geheim in hun gelederen.

In 2014 portretteerde hij de stripboekschurk Plunder in de show De flits , gemaakt als een spin-off van Arrow, en gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-personage, een held met de kracht om met bovenmenselijke snelheid te bewegen. Vervolgens sloot hij zich aan bij de serie Letterkenny, een sitcom die eigenlijk op YouTube begon voordat hij zijn weg naar televisie vond.

Gepost door Stephen Huszar Aan donderdag 17 oktober 2019

De laatste jaren is hij meer betrokken bij het werk voor het Hallmark Channel; sommige van deze films bevatten Magical Christmas Ornaments, Return to Christmas Creek en Ruby Herring: Silent Witness.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van Huszars romantische relaties. Ondanks zijn talrijke romantische connecties in rollen die hij in de loop der jaren heeft gehad, is hij met geen van hen uitgegaan. Dit heeft geleid tot veel speculatie over zijn seksualiteit, waarbij geruchten de ronde doen dat hij homo is vanwege zijn bewondering voor verschillende spraakmakende mannelijke acteurs.

Net als veel andere acteurs is hij online zeer actief via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram waarop hij vooral foto's van achter de schermen op het werk plaatst, terwijl hij het platform ook gebruikt om aankomende projecten te promoten. Ook buiten de camera's geeft hij zijn fans een kijkje in zijn leven. Hij heeft ook een account op Twitter, hoewel hij er niet vaak op post. Een ander account dat hij heeft, is op Facebook - het begon als een persoonlijk account, maar hij heeft het sindsdien voor het publiek omgezet, zonder vrienden toe te voegen en promoties voor zijn werk te doen.

Aanbevolen